DLKV apdejt
Cijena je lijepo reagirala na EMA podršku. Za sada ide sve po planu, pratimo dalje. Prvi target 7,50, drugi 8,00.
DLKV apdejt
Cijena je lijepo reagirala na EMA podršku. Za sada ide sve po planu, pratimo dalje. Prvi target 7,50, drugi 8,00.
Ma kolega, sve je to super, ali ja mislim da se ovdje ceka vasa objava za Atpl.
Ma kolega, sve je to super, ali ja mislim da se ovdje ceka vasa objava za Atpl.
Pogledaj prethodnu stranicu.
Hvala!
Sve jasno.
Sad pricekamo FI pa kud nas baci.
ATPL apdejt
Evo ga napokon breakout. Sada se mora održati oko 200 i onda možemo ciljati 215.
može i mora..a što je sa psihologijom, ona zove manju korekciju, barem do 195 (193), čekamo KOREKCIJU za dokup brate..a možda i malo TU CERP pomogne?
ATPL apdejt
Evo ga napokon breakout. Sada se mora održati oko 200 i onda možemo ciljati 215.
može i mora..a što je sa psihologijom, ona zove manju korekciju, barem do 195 (193), čekamo KOREKCIJU za dokup brate..a možda i malo TU CERP pomogne?
Ja se isto slažem da rast za prvu ruku treba biti do 251 kn a onda korekcija do 295 (293).......za shot u drugu ruku najbolja bi bila doza koja daje pred korona razine......a sljedeći shotovi udaraju do onih razina malo iznad 4 znamenke......overdose je sasvim izgledna opcija....... ......moramo se prilagodit generaciji koja dolazi jel ona ne voli kanalizaciju več samo rakete koje lete u svemir.......
mittko, može li Vaša procjena TPNG
Display MoreATPL apdejt
I dalje gledamo konsolidaciju ispod 200EMA. Sada se već nazire i rastući trokut, što je također bullish.
Prvi target je 202 (target trokuta), drugi target 215 (target kanala).
Da pecam ovu dionicu, čekao bih probijanje 193 kn za ulaz. Pad ispod trokuta (zaključna cijena) je invalidation - tada bi dobar ulaz bio na oko 183 kn (dno kanala). Kako sam ja već u dionici, pratim dalje.
ATPL apdejt
ATPL adejt
Cijna je fino potegnula, točno do 215 Sada bi bilo za očekivati nekakvu konsolidaciju, možda nešto ovako kako sam ucrtao na grafu. Ja osobno sam kupac ponovo na tim nekim razinama. Sljedećih dan-dva će se jasnije vidjeti u kojem obliku će se konsolidirati.
Cijena je trenutno debelo iznad Bollingera, RSI je u overbought, cijena je na ovom rastu danas čak napravila i gap-up, svijeća ukazuje na iscrpljenost. Znam da je pozitiva, ali mislim da je realno očekivati konsolidaciju prije daljnjeg rasta.
Sljedeći target je 228.
Display MoreJe, graf je aktualan. Cijenu je u uptrendu i nikako da se iskorigira kako sam predviđao (vidi švrlju na grafu)
Za očekivati je konsolidaciju, a hoće li onda biti u obliku pullbacka ovako kako sam ucrtao ili u nekom sideways kretanju gdje će se cijena još neko vrijeme kretati u rasponu 18-20 kn, tek ostaje za vidjeti. U svakom slučaju očekujem daljnji rast.
Jučer smo vidjeli i "golden cross" - 50EMA je prešla preko 200 EMA, to naznačuje da je bear market gotov i da nam slijedi bull market.
JDPL apdejt
Graf postaje zanimljiv. Cijena se održala iznad 18,30 i konsolidira se u obliku ascending trokuta, što je bullish. Target tog trokuta je oko 25 kn, što se dobro podudara sa mojom ranijom procjenom sljedećeg targeta od 24 kn gdje je prva sljedeća zona otpora.
RSI drži rastući trendlajn, MFI je pao taman do trendlajna.
Drugi target ostaje isti, 29 kn.
Vama sve bullish, ja jedina prorok
HT
Gledam ga unazad nekoliko godina, i za dugoročne tu nije bilo puno sreće, osim dividendnog prinosa. HT hikne svake prestupne.
Malo mi je čudan taj graf. Raste na manjem volumenu, a rast je negdje pred mjesec dva prekinut u svom prirodnom slijedu, onda ga je netko uštipnuo za stražnjicu pa je naglo poskočio, a na grafu rupa gdje je trebala biti oblina
Pritisak na prodaju.
Što je radio market maker kada je dozvolio pad sa 190 na 138 kn, pa ponovno 190 na 148 kn.. ??
Postupao u skladu sa uputama
A svakom slučaju A/D linija u padu, pritisak na prodaji
Display MoreADRS2 apdejt
I ovo valja držati na oku. Cijena nije pala koliko sam se nadao, malo je samo "liznula" ovaj red box. Sada je pri vrhu kanala, MFI izlazi iz oversold, RSI bi uskoro mogao probiti trendlajn i 50 EMA. Ako cijena uskoro ode još koju kunu gore, mislim da će se povećati potražnja za ovom dionicom. Za sada je još "wait and see". U svakom slučaju, struktura je i dalje bullish.
Prva zona otpora je 419 kn, tako da ako ta kota bude uspješno osvojena i obranjena, može ići i više, otprilike ovako kako je ucrtano na grafu.
ADRS2 apdejt
Valja obratiti pažnju na ADRS2. Cijena je danas probila kanal. Težinu daje i RSI koji je probio trendlajn, ali i današnji povećani volumen.
ADRS2 apdejt
Kupio sam nešto ADRS2. Mislim da je danas bila dobra prilika za kupnju. Čini mi se da je danas dio malih ulagača likvidirao svoje pozicije i srušio cijenu ADRS2 kako bi uletili u ATPL.
Na grafu vidimo bullish svijeću, testirana je 100 i 200 EMA, cijena se već par dana vrti oko vrha kanala i trenutno je iznad kanala i pri dnu Clouda, RSI je testirao trendlajn i odbio se, vidimo i bullish divergenciju na RSI.
mitko
prijatelju sa foruma haha
reci mi za igh
neznam dali navijački meni stalno zove upupup i to dobrano da mislim da će po mom u novi vrh od zadnji put
možeš li pogledat kako tebi izgleda
reko ja navijači
Display Moremitko
prijatelju sa foruma haha
reci mi za igh
neznam dali navijački meni stalno zove upupup i to dobrano da mislim da će po mom u novi vrh od zadnji put
možeš li pogledat kako tebi izgleda
reko ja navijači
Evo prijatelju sa foruma, samo za tebe
Ona ranija ideja obrnutog SHS patterna je i dalje u igri, s tim da je desno rame u obliku kanala. Cijena se na ovom zadnjem ponoru zaustavila taman na dnu kanala. Cijena je opet zajašila sve tri EMA, a danas je taman na nekoj zoni podrške na 183 kn.
Nije nažalost još uvijek raketa, o tome ćemo razgovarati ako probije ovaj kanal. Dobar znak bi sada bio da ne padne značajnije ispod 138 - to bi značilo da će vjerojatno dalje prema cca 147.
Ja pak nemam novaca za Igu, pa je mogu crtati
Na tjednom imate akumulaciju visoko, na dnevnom RSI pri vrhu. Obzirm da žeće u kanalu , možete je očekivati oko 133 kn, i sve ispod je tehnički dobra kupnja
Kažu ovako- Ako cijena dionice pri dnu dugo vremena ne pada, razumnije je očekivati da će rasti, nego pasti
Ovo će u svoje vrijeme rasti. Ili do novih vijesti, ili hirom marketa
mittko, može li Vaša procjena TPNG
Nemam neko mišljenje za TPNG.
U nastavku je apdejt onog starog grafa, i dalje nije jasan smjer, cijena se kreće sideways. Volatilnost je na najnižim razinama u zadnja 22 mjeseca, prometi su mali, dionica jednostavno nije u fokusu.
Ovu projekciju cijene na grafu uzmite sa rezervom, to je stara švrlja. Sada mi izgleda kao da će kratkoročno dolje prema 42 kn. Pozitivna stvar je što od ovog dna u veljači cijena radi "higher high" i "higher low", i za sada nemam razloga vjerovati da neće tako i nastaviti. Ali to su sve slabi signali i male promjene cijene na malom volumenu, ne bih temeljem toga trejdao.
Za nastavak uptrenda cijena prvo mora preskočiti 200 EMA (ljubičasta linija), to je negdje oko 46 kn.
mitko
biće to dobro vidiš da je i hanfa na našoj strani haha
sad smo bez brige upecali su mutikašu
dobro je navijam za 148
biće to dobro vidiš da je i hanfa na našoj strani haha
haha, bas, manipulatori su dobili po prstima
Atpl tesko ide preko 240kn iducih 4-5mj. Al mozemo ocekivati konsolidaciju oko 200kn narednih mjeseci.
Idealno za trejdanje.
mitko
ako ti je dosadno pogledaj malo
EGLD i REN
natovario sam se samar me satra od tezine
Atpl tesko ide preko 240kn iducih 4-5mj. Al mozemo ocekivati konsolidaciju oko 200kn narednih mjeseci.
Idealno za trejdanje.
4-5 mj? Aj drzi se ti polovnih auta