Mitkko kolega dragi, dali se da šta iscrtati za HPB, fundamenti su odlični, hvala. Ovako nitko nije htio ni KOEI pa uzletila lijepih 50%.
Tehnička analiza - komentari LIVE
-
-
-
Mitkko kolega dragi, dali se da šta iscrtati za HPB, fundamenti su odlični, hvala. Ovako nitko nije htio ni KOEI pa uzletila lijepih 50%.
Kolega, firme sa fundamentima izgleda nisu u fokusu. Sada su moderni vlakici na stecajusama😂
-
Kolega, firme sa fundamentima izgleda nisu u fokusu. Sada su moderni vlakici na stecajusama😂
Volim ja i takve, izasao iz IGH, jos cekam VIRO i OPTE, mora bit bar 20%, poželjno i više. A fundamentalne, povremeno kratim ili dokupljujem, to su mi sidra.
-
Problem HPBa nije ni fokus ni silni vlakovi ovih dana radi kojih smo i imali remont pruge jucer. Problem HPBa je drzava i dividenda. Samo jedan od ta dva problema rjesenjem duplaju cijenu. Prije toga HBP ostaje na stanici zajedno s drugim vagonima za prijevoz novaca.
-
Problem HPBa nije ni fokus ni silni vlakovi ovih dana radi kojih smo i imali remont pruge jucer. Problem HPBa je drzava i dividenda. Samo jedan od ta dva problema rjesenjem duplaju cijenu. Prije toga HBP ostaje na stanici zajedno s drugim vagonima za prijevoz novaca.
A znam, ali većina se vraća na razinu prije korone, a HPB je bio i po 650 koliko se sjećam, znam da sam prodao po 610.
-
Mittko, možeš li graf za VIRO ? hvala
Kolega, evo i VIRO.
Cijena je trenutno u konsolidaciji nakon breakouta iz dugog downtrenda, taman ispod 50EMA i zone otpora od ranije. Pri dnu smo imali jasnu bullish divergenciju koja je ukazivala na preokret.
Kako ovu dionicu inače ne pratim, ne znam kakva je baš likvidnost i spread, ali ako u sljedećim danima ne padne ispod 47 kn velika je vjerojatnost da će otići skroz do cca 59 kn. To je upside potencijal od 19%.
PS. Vidim da si mi i ranije pisao nešto na wall-u, nisam to vidio, pa shvati ovaj graf kao moju ispriku - i btw, kaže se Bok
Moram te pohvalit. Ipak, čini mi se da ova priča tek počinje , do 70 izgleda da bi mogao pravi rally.
-
Atpl probila na krivu stranu, rekao bi Bare - krvarim od dosade
-
Pa nije sve iszgubljeno
Dionicom se trguje u rasponu
Treba malo čekati i gledati. Ptica feniks, to je Atpl
U prilog joj ovog puta ne ide silazna linija ADL, pa možda bude i tragedije. možda ne bude opet pema vrhu, nego zaron
-
TA za Ernt?
-
Ajde kolege, molim vas bacite grah(f) za ADPL...skupljam je ko hrcak...hvala
-
-
Ne zna se.
Papirom se trguje u rasponu od 132 kn do 150 kn.
Oscilira između dvije fibo linije, nedavno se cijena odbila od linije 50%. Treba pogledati kako će se ponašati na razini 146 kn, iduća stanica
Linija ADL ne ide u prilog
-
-
TPNG
Trenutno se ask i bid odmjeravaju.
Bid će kapitulirati
Svi pokazatelji sugeriraju zdravi rast, a vidi se i jedan zanimljiv uzorak. Scallops
Ako se realizira, target je prilično visoko
-
Tip of the day!
Viro!
Sinoć je na drugom forumu "onaj o kojem se ne piše" na nekoliko tema objavio ovaj graf, a koji su mu tamo moderatori stalno uklanjali.
Evo malo dobrih vijesti….smart money iliti pametni novac ulazi već neko vrijeme. RSI skrivena pozitivna divergencija već duže vremena. Nedavno je bio impuls, akumulacija je došla svom kraju.
Očekujte skok cijene, barem ja to tako vidim.
Proboj 65kn otvara vrata novom vrhu preko 105 kn.
Pretresao sam i sam navedene targete i djeluju mi tehnički održivi.
nadam se da se moderator neće ljutiti, jer su se njih dvojica znala oko ovakvih stvari pokačiti.
A meni je prvi put.
I nije druk.
-
Pitali su me frendovi ovih dana kada će Viro......
Ne znam kada će, ali hoće
Ovaj je papir čini se u malo čvršćim rukama, i hoće..... kada prestanete prodavati na razini 56 kn
Cijena dionice je padala, a novac je ulazio u papir... ?
-
A pisao mi je i Admin, dobronamjerno upozorenje, kaže da je gornji graf na granici dobrog ukusa. Al' stvarno dobronamjerno. Teško je to sa grafovima, uvijek sve objašnjavati od početka, pa ponekad i " u sridu"
Za početak, nemam Viro.
Svatko od nas trgovanje razumije na svoj način, i kada konstruira graf traži odgovore na pitanja koja njega zanimaju.
Mene je zanimalo da li je više novaca ulazilo, ili izlazilo iz Vira, i da li sepapir akumulira
Neki će reći da su pitanja bespredmetna, jer je svaki papir koji je netko kupio netko i prodao.........
Ipak..
Chaikin oscilator i Money flow govore u prilog akumulacije
Linija akumulacija / distribucija je uzlazna
Cijena trenutno šeće između dvije fibo linije.
Onako kako ja razumijem akumulaciju / distibuciju / Wyckhoff /, papir je akumuliran, drže ga čvrste ruke, i vjerojatniji je rast cijene nego pad.
Hawg
-
Bilo bi lijepo par kuna za graf.
Ostavite u kasici u restoranu 😋
Samo vi meni zaradite, sav će taj novac i tako završiti kod mene, u papiru 🙃
-
Ja budem dala nesto za nadokupiti Opte🙂
-
Ja budem dala nesto za nadokupiti Opte🙂
mozda da plaćamo u dionicama Optime da zaobiđemo brokere
-
ona jučerašnja korekcija vani i ne djeluje baš tako bezazleno, a oni inače ne pate od sindroma crnog petka.
tek ćemo u ponedjeljak vidjeti je li ovo danas dead cat bounce ili business as usual.
mi smo trenutno in the middle of nowhere.
mučimo se probiti liniju EMA 100 na 1630 bodova koja bi nam otvorila put prema EMA 200.
problem je što onda imamo triple top.
s druge strane imamo tehničku potporu na oko 1600 bodova kroz koju zasad ne propadamo.
u svakom slučaju, dugoročnima bi preporučio oprezno trgovanje.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun