DALEKOVOD - prodavač se bliži kraju rasprodaje.
Donji mjesečni boll...oranje po dnu.
Očekujem rast do minimalno 8 kn. Prvi tjedni otpor na 4,8kn idući na 6kn.
Fundamentalno rezultati odlični.
Jel može Opte malo niže za dokup
Kolega Neo, nije da Vam ne vjerujem ali prvo ste ujutro rekli cijenu od oko 5 kn, pa 6 kn a sad je več na 8 kn.......kulko bude sutra?
Teško je znati dokle će... mjesečni bollinger je na cca 9kn. Linije otpora 4,3 ; 4,8, 6kn i iduća 8kn.
U plusu već 7.000 kn. Uletio 32000 kom. Privremeni izlaz na 4,2... malo hlađenje pa opet gore.
Kolega Neo, nije da Vam ne vjerujem ali prvo ste ujutro rekli cijenu od oko 5 kn, pa 6 kn a sad je več na 8 kn.......kulko bude sutra?
Do 5 kn bi sigurno trebala doći...
Sve 3 linije otpora su bliske, od 4.7 do 5.15kn.
Zasad mislim da bi moglo dotle. Ipak sam trejder.
No zbog svog svetog pravila ne zelim vikend provesti s papiricima na 5kn pa da zavrsi kao Tpng. Ne vidim nista lose za 2 dana uzeti 25%.
Igh je graficki potpuno drukciji. Ono sto je Dlkv 6kn to je za Igh 115kn tako da ga nisam kupovao jer nema neki potencijal. Govorim o TA.
Neo, jel mozes malo prokomentirati TA za Ingru?
Tnx
Neo, jel mozes malo prokomentirati TA za Ingru?
Tnx
Sve je dobro za Ingru dok drzi 4.2-4.44 kn. Ako to pukne onda ce biti opet do cca 3.6kn.
Po meni moguc je i rast do 6.5 kn iako gledano
graficki dionica radi sidewaves iliti bocno kretanje uz padanje. Malo mi izgleda ko distribucija, al ne moram biti u pravu. Inace se mislio bi li kupovao na 2.4 kn jer je ljubila donji mjesecni boll. Al odustao jer nekako nije da vjerujem u ovu firmu. Srecom danas na Ddjh nisam ponovio istu gresku.
Najvjerojatniji scenarij je propad do 4 i povrat na 4.5kn i onda opet prema 3.6kn koja bi mogla biti jaca potpora.
Meni bi bilo pozeljno da popuni gap na 3.3 kn. 1.put nije ni bilo za ocekivati punjenje gapa.
Al 2.put bi se mogao popuniti.
Meni bi bilo pozeljno da popuni gap na 3.3 kn. 1.put nije ni bilo za ocekivati punjenje gapa.
Al 2.put bi se mogao popuniti.
Za to nam trebaju ili loše vijesti u vezi prodaje ili veči pad svjetskih burzi pa time i naše.......prometi su nam jadni i slabo se trguje baš kao da se čeka taj pad burzi vani pa da i mi krenemo......mittko je nedavno postao graf na temi TA i vjerum kako on još vrijedi ali ipak se za sad sve nekao drži u sidewaysu.......ima li tko kakvih novih grafova za amere i nas i točan datum i sat kad bude krenulo padat jel ovo trgovanje osim na nekim stečajušama postaje predosadno......😂
Ja ovdje vidim jedan nice target, al' morate se potruditi, neće se samo
Bullish Flag.
Čekamo break.
kolege tehničari , što mislite o OPTE ?
Ovako to sada izgleda, mjesečni graf, desetminutni interval
Cijena dionice se odlijepila, lijepe, velike zelene svijeće,
Jedan otpor za savladati, na cca 5,70.... a onda fijuuuuuu.
6 kn je samo prvi target
Obzirom na podatak o svoj onoj kupljenoj opremi koja premašuje sadašnje Optimine potrebe... pa dug koji vuče s nije šupalj, nego je i u vrijednosti kupljenog.... i manja davanj adržavi....... ne čudi me porast cijene
Flag. Bullish flag
U razvoju.
Zgodna je ta TA
❤️Profesorica zloćesta uvijek zna kako čovjeku popravit raspoloženje i kako naučit nekoga nešto novo
Ovako to sada izgleda, mjesečni graf, desetminutni interval
Cijena dionice se odlijepila, lijepe, velike zelene svijeće,
Jedan otpor za savladati, na cca 5,70.... a onda fijuuuuuu.
6 kn je samo prvi target
Obzirom na podatak o svoj onoj kupljenoj opremi koja premašuje sadašnje Optimine potrebe... pa dug koji vuče s nije šupalj, nego je i u vrijednosti kupljenog.... i manja davanj adržavi....... ne čudi me porast cijene
Ovo je bolje od prijenosa nogometa
Trgovanje Live
Jedan lijepi pinocchio bar, u prijevodu ne ide dolje.... par otpora i fijuuuuuuu
Ono je bio pinocchio bar, jedna svjećica..
Flag je u širem vremenskom okviru.......... al' to ide up !!!!!!!!!!!
Moja topla preporuka je hvatati crtu iz opte na 5.8kn-6kn..moja procjena je 4.6kn iduci tjedan.
Moja topla preporuka je hvatati crtu iz opte na 5.8kn-6kn..moja procjena je 4.6kn iduci tjedan.
jos se ja pitam ciji su ovi veci nalozi na bidu : D
uhvatio pola crte za sada