https://www.index.hr/vijesti/clanak…ti/2319973.aspx
Aktualne teme, zanimljiva gošća u NU2.
Tak sam znatiželjna, kolege discover i ZoD ,lupa se palac dolje meni koja sam stavila link ili gospođi Barić ?
Tak teško pada palac dolje?
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ti/2319973.aspx
Aktualne teme, zanimljiva gošća u NU2.
Tak sam znatiželjna, kolege discover i ZoD ,lupa se palac dolje meni koja sam stavila link ili gospođi Barić ?
Tak teško pada palac dolje?
Display MoreLjudi, stvari nisu crno-bijele. Ili crveno-crne.
Podjele na tabore ne vode nikuda jer, iskreno, virus napada sve bez granica: administrativnih, pravnih, dobnih, kulturoloških.
Nije istina da cjepivo ne štiti, možda ne onako dobro kako bismo htjeli. Pa i protiv gripe se stariji i bolesni cijepe svake godine pa im ne smeta, jel tako?
Drugo je cirkus s potvrdama i putovnicama gdje je Austrija predvodnik, poslije kad se krivulja ispuše pripisat će zasluge sebi. Mnogo truda i novca bit će (bespotrebno) bačeno na 'borbu' protiv virusa. Muški princip, život je borba. Što smeta, mora se satrti u zemlju. 😬
Vidim po medijima se povlači novi narativ da se zaboravilo na mlade, studente, koji sad prema portalima šire kovid. Sve smo bliže obveznom cijepljenju za sve. Žalosno! Virus možeš zatomiti ali ne ovako.
Što radiš sa šumskim požarom koji se nekontrolirano širi? Kopaš jarak.
Pa iskopajmo pobogu jarak oko domova za starije i bolnica. Uštedimo milijune i živce svima.
Pamet u glavu!
potpisujem!
Ovdje se spominje 10-20 tisuća ljudi.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…u-foto-20211120
Malo usporedite popunjenost trga sa npr. dočekom Janice ili 101 prosvjedima i ondašnjim brojkama.
10-20 tisuća?!?!?!
to ti je objektivno novinarstvo
evo konacno objektivan novinar, da ga slucajno nitko nije verbalno napao
https://m.facebook.com/story.php?stor…100008087373325
najgore je prošao ovaj što je doživio samonapad, tko će njega zaštititi, mislim da jedna emisija Otvoreno mora biti što prije posvećena ovome problemu, da čujemo uvažene stručnjake kakvo je njihovo mišljenje, ima li lijeka, cjepiva, pomoći ili je gospodin možda već i cijepljen, pa sada došao kao fol podržati ne cijepljenje,
eto teme za istraživačko novinarstvo
https://m.facebook.com/story.php?stor…100008087373325
Ti novinari bi se stvarno trebalo malo zamislit. Ne vidi se na ekranu urednikova slika (koji mu je vjerojatno to napisao) nego njegovo lice.
Evo neke nade
nije uništio sam sebe nego dolazi i odlazi u valovima... i tako će zauvijek. Tko misli da će ovo nestati vara se. Makar lockdown trajao 20 godina.
nije uništio sam sebe nego dolazi i odlazi u valovima... i tako će zauvijek. Tko misli da će ovo nestati vara se. Makar lockdown trajao 20 godina.
Slažem se s vama....nažalost, ovaj virus ostaje s nama bar još neko vrijeme, a koliko dugo, tko to zna...uglavnom, tko preživi pričat će...
Kamufliran u brod? 😂
Slažem se s vama....nažalost, ovaj virus ostaje s nama bar još neko vrijeme, a koliko dugo, tko to zna...uglavnom, tko preživi pričat će...
stopa preživljavanja od ovog sra'ja je 99% a ako si mlađi od 75 i više. Tko je popušio ovu histeriju je u najmanju ruku... ne bih dalje.
p.s. to ne znači da neće stići smrtonosniji sojevi u budućnosti. Uglavnom pozdravimo se sa normalnim životom... cijepljenjem ćete si malo produžiti privid ali na kraju ćemo svi nastradati jer smo se podijelili.
Ua Australiji na nekom stadionu bez nadzora roditelja cijepljenih oko 25 tisuća djece, 5 je odmah umrlo, dosta kompilacijakasbijih i smrti kasnije. Bilo u Bujici....
Stožernici će kontaktirati kolege iz Japana da im otkriju tajnu njihove velike moći.
Stožernici će kontaktirati kolege iz Japana da im otkriju tajnu njihove velike moći.
Mislim da ce poslati Alemku da izvidi situciju, malo ce potrajati dok prvo sredi frizuru za put 😂😂
Ua Australiji na nekom stadionu bez nadzora roditelja cijepljenih oko 25 tisuća djece, 5 je odmah umrlo, dosta kompilacijakasbijih i smrti kasnije. Bilo u Bujici....
osjetljiv sam na svoju djecu... ali budite uvjereni ima likova koje sam vidio na prosvjedu... tko im pipne djecu...
većina ljudi su bili najobičniji ljudi svih profila... od pankera do hosovaca i obitelji s djecom.
osjetljiv sam na svoju djecu... ali budite uvjereni ima likova koje sam vidio na prosvjedu... tko im pipne djecu...
većina ljudi su bili najobičniji ljudi svih profila... od pankera do hosovaca i obitelji s djecom.
Dobro je rekao onaj Klaric na prosvjedu imamo pandemiju nevidjenu a 20 mjeseci nema zdravstvenog simpozija samo stožeri...
Dakle, bio si na provjedu. Bili su i Sinčić, Hasanbegović i Bujanec. Sve od reda uzorni građani i političari.
Ovaj Sinčić je istovario kamion pun lubenica pred saborom ne tako davno.
Virus kamikaza?
Dakle, bio si na provjedu. Bili su i Sinčić, Hasanbegović i Bujanec. Sve od reda uzorni građani.
neka su... iako su mi mrski. A vi se dijelite... mene samo zanima to da se ukinu ove sulude kovid potvrde i govorkanja o prislnom cijepljenju. Da na skup dođe ratko mladić hebe mi se.
Dobro je rekao onaj Klaric na prosvjedu imamo pandemiju nevidjenu a 20 mjeseci nema zdravstvenog simpozija samo stožeri...
'pandemija' u kojoj se medicinskom osoblju dijele otkazi a cijepljeni ulaze i razboljevaju najugroženije... nekad se takve nazivalo bioteroristima. Ovo je podvala najveća ikad, tko ovo puši hahah Nahebali smo.
Meni se više čini da prije ovaj virus spaja ljude najrazličitijih profila, nego da ih razdvaja...
..a svi imaju zajedničkog neprijatelja, a to je stožer, cjepiva protiv virusa i covid potvrde...