znaci li to da uzimanje ovih eksperimentalnih lijekova genske i stanicne terapije koje nazivaju cjepivom povecava rizik od razvoja raka?
jel se vidimo danas u 15:00 na mega prosvjedu na trgu francuske il cemo svi doma gledati tekmu?
znaci li to da uzimanje ovih eksperimentalnih lijekova genske i stanicne terapije koje nazivaju cjepivom povecava rizik od razvoja raka?
jel se vidimo danas u 15:00 na mega prosvjedu na trgu francuske il cemo svi doma gledati tekmu?
------------ Više od dvije trećine hospitaliziranih nisu cijepljeni, a među preminulima više od 80 posto njih nisu bili cijepljeni. Ovi koji su cijepljeni i umrli su, bili su starije životne dobi i s komorbiditetima. Nemamo nijedan slučaj da je umro netko cijepljen i bez komorbiditeta - kaže dr. Lukšić. Ravnatelj KBC Dubrava
Prevedeno na hrvatski, od svih ljudi na bolničkom liječenju, jedna je trećina cijepljenih. Puno .
Ali od svih ljudi koji su podlegli bolesti samo je jedna petina cijepljenih, a oni su bili visoke životne dobi i sa svojim već ugrožavajućim bolestima. Nije preminuo dakle nitko tko je cijepljen i bio je zdrav prije obolijevanja
Još uvijek mislim da je cijepljenje mjera koja spašava život. Ali mjere prinude kojima se nastoji ljude privoljeti na cijepljenje, ograničenjima i prinudnim testiranjem su debakl.
Jer covid potvrde čini se tome služe. I oni koji su preboljeli bolest i oni koji su cijepljeni obolijevaju i šire bolest. Nama , uz ove mjere, ispod radara.
Ne znamo koje su dugoročne posljedice cijepljenja, i da li ih ima. Nova bolest, nova cjepiva.
Al' nekako ne izgleda da imamo izbora. Veće Zlo sada, ili manje poslije , ako posljedica ima i ne budu bezazlene.
Al' za sebe procjenjujem da nema . Posljedica. Dugoročnih
Svi ćemo čini se u neko doba preboljeti bolest. Ja bih svoju voljela u kući, sa paketom maramica, šalicom čaja, skitajući se po forumu. Valjda je tijelo zapamtilo virus i stvorilo zaštitu, pa će tako i biti.
....
Još uvijek mislim da je cijepljenje mjera koja spašava život. Ali mjere prinude kojima se nastoji ljude privoljeti na cijepljenje, ograničenjima i prinudnim testiranjem su debakl.
Jer covid potvrde čini se tome služe. I oni koji su preboljeli bolest i oni koji su cijepljeni obolijevaju i šire bolest. Nama , uz ove mjere, ispod radara...
tako je, tu bih stao, sažela si sve što se ima za reći
ja bih još samo dodao koga treba (mora se) cijepiti: rizičnu skupinu starijih od 50 g. osobito starije i bolesnije, jer je za njih rizik od obolijevanja i smrti vrlo visok
to se ne smije poistovjećivati s transmisijom (prijenosom) covida jer statistike očito ukazuju da je delta zaraznija, da ćemo se na kraju svi zaraziti i da cjepivo, na žalost, ima sve manji utjecaj na to
to ne kažem ja, niti gđa Bubaš, već znanost!
covid potvrde - glupost!
maske za lice - glupost!
najveća glupost od svih, a u nekim zemljama su počeli s tim najvećim eksperimentom u povijesti, je procjepljivanje djece starije od 5. godine
ja stvarno ne znam tko je tim političarima i tim 'stožerima' dao mandat za tako nešto ali bi im povijest mogla suditi
ne Pfizeru i Moderni, oni su se zaštitili međusobnim ugovorima s državama, nego tim nesvjesnim političarima
jer ako neko dijete navuče neki kronični oblik neželjene nuspojave (bolesti) na cjepivo (koje ne zaboravite nije dugo u upotrebi i nije testirano kako treba, zbog hitnosti), cijeli život će morati nositi se s tim
dok za starije od 50-te, osobito slabijeg imuniteta, razumijete da je omjer rizika i dobiti puno povoljniji za njih
S obzirom na aerosolni prijenos virusa očito je da ne možemo pobjeći od njega.
On je tu i ostaje još par godina, izgleda.
Stariji i ljudi sa slabijim imunitetom bi se trebali cijepiti, ostali kako žele.
Nažalost, imamalo puno tragičnih slučajeva nakon cijepljenja( iz moje blizine također), tako da osobno ne znam što raditi, mada sam se mislio cijepiti...bio sam bezbroj puta u bliskom kontaktu s ljudima koji su dobili Covid, nisam se čuvao nikad a Covid nisam dobio, ma sigurno jesam ali nisam službeno.
Ne potcijenjujem virus ali treba razmišljati vlastitom glavom.
Možda treba slušati svoju intuiciju, osjećaj, svoj organizam i po tome postupiti.
I najveći korteo u povijesti Hrvatske .
U istoj državi.
U isti dan.
Lud, zbunjen.... normalnih nema
O licemjerja, o vremena.........
A najkonstruktivnije bi bilo da moderator zatvori temu, ovo je sve kolosalni gubitak vremena
Sad svi koji su bili na Poljudu i prehladili se od kise bit ce pozitivni na PROPUH-19
Sa potvrdom, i bez testiranja, i bez zaštitnih maski, odrađen najveći višesatni Poljud-corona-inkubator na svijetu.
S druge strane, ako nemaš potvrde, više nećeš moći ući niti u poštanski ured, iako si sam unutra,
i odvojen sa dvije maske i plastičnim paravanom, ali NE MOŽE!
Krenuli su prosvjedi u Zg. i drugim gradovima. Ako je po onoj na burzi, većina je uvijek u krivu, može se pretpostaviti već sada krajnji ishod.
Display More....
Jer covid potvrde čini se tome služe. I oni koji su preboljeli bolest i oni koji su cijepljeni obolijevaju i šire bolest. Nama , uz ove mjere, ispod radara...
tako je, tu bih stao, sažela si sve što se ima za reći
ja bih još samo dodao koga treba (mora se) cijepiti: rizičnu skupinu starijih od 50 g. osobito starije i bolesnije, jer je za njih rizik od obolijevanja i smrti vrlo visok
to se ne smije poistovjećivati s transmisijom (prijenosom) covida jer statistike očito ukazuju da je delta zaraznija, da ćemo se na kraju svi zaraziti i da cjepivo, na žalost, ima sve manji utjecaj na to
to ne kažem ja, niti gđa Bubaš, već znanost!
covid potvrde - glupost!
maske za lice - glupost!
najveća glupost od svih, a u nekim zemljama su počeli s tim najvećim eksperimentom u povijesti, je procjepljivanje djece starije od 5. godine
ja stvarno ne znam tko je tim političarima i tim 'stožerima' dao mandat za tako nešto ali bi im povijest mogla suditi
ne Pfizeru i Moderni, oni su se zaštitili međusobnim ugovorima s državama, nego tim nesvjesnim političarima
jer ako neko dijete navuče neki kronični oblik neželjene nuspojave (bolesti) na cjepivo (koje ne zaboravite nije dugo u upotrebi i nije testirano kako treba, zbog hitnosti), cijeli život će morati nositi se s tim
dok za starije od 50-te, osobito slabijeg imuniteta, razumijete da je omjer rizika i dobiti puno povoljniji za njih
Ja mislim da su i maske i potvrde dobar put da se ljudi zaštite i u što većem broju procijepe. To što se neki ovdje ufaju u sreću, intuciju, osjećaje za feeling i slično samo pokazuje da se ne razumiju rizike ni koristii od cijepljenja i zaštitnih mjera. Neće se svi zaraziti jer epidemija neće trajati godinama, ali necijepljeni se izlažu mnogo većem riziku ako se zaraze da se ozbiljno, pa i fatalno razbole.
Covid potvrde radi spašavanja privida? (vecernjilist.hr)
vidi, vidi... u jednim o većih novina mijenja se rakurs
Covid potvrde radi spašavanja privida? (vecernjilist.hr)
vidi, vidi... u jednim o većih novina mijenja se rakurs
Poanta i svrha cijepljenja je bila procijepiti veliki postotak ljudi u kratkom vremenu da se spriječi daljnje širenje virusa, a ne omogućiti virusu da se nesmetano širi i mutira kroz uglavnom neprocijepljeni dio stanovništva. Kako nikad nije dostignuta zadovoljavajuća procijepljenost, tako se nije uspjelo ni na suzbijanju virusa. Pritom ne mislim isključivo na efekt zaštite krda koji očito nije moguć kao kod nekih drugih virusnih bolesti. Postojeća cjepiva ne rade na principu memorijske zaštite (t stanica) pa ne mogu dugorocno stititi cijepljene. Tko čeka dugorocnu zaštitu i efikasne lijekove mogao bi dobiti kratkoročno tešku bolest i mogući fatalni ishod. Život s Coronom je kao investiranje. Treba se konstantno prilagođavati, jer očito je da Buy&Hold nisu najbolje rješenje, ali ni čekanje “perfect setupa” koji se možda nikad neće pojaviti. Virus će vremenom ili oslabjeti ili potpuno nestati. Možda već za koji mjesec, no do tada treba preživjeti i ne pokupiti ga. Cijepljenje i mjere osobne zaštite su najbolje i najjednostavnije (a za sada i najefikasnije) sto se može učiniti po tom pitanju.
---------U riječkoj bolnici crni rekord – deset preminulih od bolesti COVID-19 u 24 sata što je najviše od početka pandemije. Osim toga, jedna je preminula osoba imala tek 22, a druga 37 godina.
Na razini statistike reklo bi se iznimke.
Na ljudskoj razini tragedija. Nečiji sin, nečiji brat, nisu pravo ni počeli živjeti.
Ostaje nam još suočiti se sa računom za okupljanje 30 tisuća ljudi u Splitu koji su se grlili, ljubili, pjevali i pritom proizvodili velebnu količinu aerosola. Uz prešutni blagoslov nadležnih koji eto traže testiranje ljudi koji idu na posao ili u poštanski ured. .
Nem'reš vjerovati da gledaš vlastitim očima
Kako bi nakon ovoga običan čovjek trebao misliti da je potrebno nositi masku i kada ide kupiti kruh ?
Tko bi rekao da iz ovih milih ustašca ,ovog "simpatičnog ", medvjedića ,mogu izići ovako grube riječi i lavina bijesa ,nevjerojatno !
Eh Mirane nemirane
Ljudi ne smiju pasti u beznađe i očaj, stoga im svako toliko treba malo olabaviti lajnu na kojoj se nalaze. Kondicioniranje kroz afirmaciju..
Znači on poziva na prosvjed protiv sebe.Tu već yebe lud zbunjenog.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ed/2318792.aspx
Nešto nisi pratio zbivanja u zadnje vrijeme?
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ed/2318792.aspx
Laudator pusti, nema tu pomoći. Ne kuži.
Laudator pusti, nema tu pomoći. Ne kuži.
e ovo ni ja ne kužim... najprocjepljenija zemlja na svijetu otkazuje Božić jer im rastu brojevi, 40% njih primili su i busterić https://www.express.co.uk/news/uk/152178…istmas-lockdown
ljudi cijepite se, cijepite se, cijepite se. To je jedini izlaz hahaha
evo izbacili Lauca, još prisilno cijepljenje i mnogi će likovati. Dok ne krenu i po njih
a danas sam čak čuo od jedne žene da će nabaviti pljucu... nevjerojatno. Žena u penziji... mirna i povučena. Pitam se ako je ona toliko luda šta će reć branitelji, PTSP-ovci