Znanost je nažalost stavljena u službu kapitala.
I politike. Puno više politike!
Meni je znakovito da su se države odrekle prava na tužbu proizvođača cjepiva za slučaj teških simptoma i smrtnih ishoda. A kojih je, znamo sad, bilo.
Zato nema obveze cijepljenja ali se na druge dovitljive načine nameće isto. Tipa ne možeš na posao i/ili ćeš sam plaćati tjedne testove.
Od ponedjeljka ne možeš kao pratnja u bolnicu bez negat. testa ili potvrde cijepljenja a, srećom, ista gluparija za izostanak djeteta iz škole pa povratak s negat. testom je povučena.
Rekao bi Lauc velika lova je u pitanju. Kolač se mora dalje dijeliti, pekara radi dok je kupaca.
Meni je znakovito da su se države odrekle prava na tužbu proizvođača cjepiva za slučaj teških simptoma i smrtnih ishoda. A kojih je, znamo sad, bilo.
Zato nema obveze cijepljenja ali se na druge dovitljive načine nameće isto. Tipa ne možeš na posao i/ili ćeš sam plaćati tjedne testove.
Od ponedjeljka ne možeš kao pratnja u bolnicu bez negat. testa ili potvrde cijepljenja a, srećom, ista gluparija za izostanak djeteta iz škole pa povratak s negat. testom je povučena.
Rekao bi Lauc velika lova je u pitanju. Kolač se mora dalje dijeliti, pekara radi dok je kupaca.
Tako je. A trziste se ne stvara voljom tih istih kupaca nego zakonskom i politickom prisilom.
Tako je. A trziste se ne stvara voljom tih istih kupaca nego zakonskom i politickom prisilom.
Plansko gospodarstvo, vraćamo se korijenima..
Plansko gospodarstvo, vraćamo se korijenima..
Iliti soc dogovorna ekonomija
U jednoj bolnici na sjeveru Hrvatske tijekom studenog i prosinca 2020 SVI pacijenti koji su ušli na COVID odjel su umrli. Niti jedan nije preživio. Najmlađa osoba bila je žena od 45 godina koja nije imala opterećenu povijest bolesti. Tako da panika oko ove bolesti nije bez osnove.
Sve što ste čuli o ovoj bolesti je istina. Kod nekoga ništa, a kod nekoga kao " kroz putar " .
kovid protokole pri liječenju koje je nametnula svjetska zdravstvena organizacija i koje smo mi obavezni provoditi uzrokuje tu visoku brojku. Postoje neke klinike gdje je stopa oporavka preko 90%, ali dobro ti ne dobivaju lovu od fonda i nemaju lovu od prijave smrtnih slućaja pod kovid.
EU države dale našu lovu farmaceutima da proizvedu cjepivo gdje nema odgovornosti prilikom nuspopjava, ali zato cijeli profit od prodaje ide njima
točno, a ovce bleje
Jeste čuli Milanovića o maskama? Skoro nisam mogao vjerovati.
A ovaj mu prigovara da nije liječnik i nema kompetencije, ali on uredno kao liječnik ocjenjuje ustavnost.
Dobro kaže Milanovič, treba samo pogledat od kud ide lova ...
Malo pod bradu
Malo na lakat
Malo u dzep
Malo u torbu
Malo na stol
..,
Ista jednokratna maska!
Uf, uf!
Interesantno Tko je šta sve pisao ovdje od početka do danas!
Uf, uf!
*
Jeste čuli Milanovića o maskama? Skoro nisam mogao vjerovati.
A ovaj mu prigovara da nije liječnik i nema kompetencije, ali on uredno kao liječnik ocjenjuje ustavnost.
https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…m-foto-20211005
Dobro kaže Milanovič, treba samo pogledat od kud ide lova ...
i taj alkos nesrića će u ropotarnicu.. kad tad.
Maska smanjuje količinu virusa koju zaraženi popljuje okolo, ali ne štiti od udisanja virusa. Znači kad bi SVI nosili maske STALNO u ZATVORENOM prostoru, smanjila bi se emisija virusa u zraku. E sad, jel jednokratna radi svoj posao i nakon nekoliko nošenja, nemam pojma...
Maske na otvorenom su notorna glupost, u zatvorenom imaju kakvog - takvog smisla, ali daleko su od magičnog rješenja...
i taj alkos nesrića će u ropotarnicu.. kad tad.
Slažem se.
Ali jako udara!
"Milanović o kritici pulmologa Sriće: Tko je taj čovjek?! Još jedna osoba kojoj je ova kriza omogućila da izmigolji iz rupe. Neke njegove starije kolege ga smatraju lupetalom"
Da nije od cuge?
a gle ove antimaskere, i još se usude dopustiti djeci tj. bakoubojicama da slobodno šeću bez brnjica... šok i vjeverica, alkos Srića i ekipa na preparatima.
Pretpostavljeni broj cijepljenih čini se ipak nešto niži, 42.4%.
Ma nije valjda...!
Maska smanjuje količinu virusa koju zaraženi popljuje okolo, ali ne štiti od udisanja virusa. Znači kad bi SVI nosili maske STALNO u ZATVORENOM prostoru, smanjila bi se emisija virusa u zraku. E sad, jel jednokratna radi svoj posao i nakon nekoliko nošenja, nemam pojma...
Maske na otvorenom su notorna glupost, u zatvorenom imaju kakvog - takvog smisla, ali daleko su od magičnog rješenja...
Kad kihnes u masku ne stvaras toliko aerosola kao inače.Mene zanima ako je netko cijepljeni doktor, zašto se on nemora testirati kad se zna da i takvi prenose bolest?Pa neidu valjda takvi onkološkim pacjentima?
Kad kihnes u masku ne stvaras toliko aerosola kao inače.Mene zanima ako je netko cijepljeni doktor, zašto se on nemora testirati kad se zna da i takvi prenose bolest?Pa neidu valjda takvi onkološkim pacjentima?
Imunitet može biti prirodan ili umjetan (dobiven cjepivom). Da vlast i državno zdravstvo zanima istina testirali bi cijepljenje i necijepljene i napravili usporedbu prisutnosti virusa i količine antitijela. Bitno je koliko antitijela imaš, a ne da li ste cijepljeni, međutim državnim organima je bitno samo da te cijepe, uopće se ne pokušava doći do pravih podataka. Netko tko je asimptomatski prebolio će biti maltretitran s raznim potvrdama, dok netko tko se cijepio prije 3 mjeseca kao ST župan Boban opet može dobiti koronu jer očito nema dovoljno antitijela, a takav može ulaziti i u bolnicu bez ikakva testa.
Ovo je ljuta politika i biznis, a najmanje struka. Pali smo na inteligenciji, poštenju i struci. Moram reći da nikad u životu nisam imao niže mišljenje o medicini nego sada. Bolesni čekaju preglede i operacije na listama po 2-3 godine, a zdravi moraju dokazivati da su zdravi.
Display MoreU jednoj bolnici na sjeveru Hrvatske tijekom studenog i prosinca 2020 SVI pacijenti koji su ušli na COVID odjel su umrli. Niti jedan nije preživio. Najmlađa osoba bila je žena od 45 godina koja nije imala opterećenu povijest bolesti. Tako da panika oko ove bolesti nije bez osnove.
Sve što ste čuli o ovoj bolesti je istina. Kod nekoga ništa, a kod nekoga kao " kroz putar "
Nisam lijecnik niti strucnjak za medicinu pa ne volim pametovati, ali bas da nitko nije prezivio? Ne mogu to vjerovati. Smrtnost kod Variole vere je bila 20-30%.
Pa nije smrtnost niti karcinoma pluca 100%.
Ono sto laicki mogu zakljuciti je da na covid odjele stave "otpisane", one koji su pri kraju zivota pa umiru od/sa covidom.
Ja ne poznajem nikoga tko je umro od korone a da je bilo zdrav i koliko toliko mlad. Po skolama i to znam puno pozitivnih sa nikakvim ili malim simptomima. Nis naravno ja mjerilo svega pa niti ne moram imati tocan uvid.
Display MoreDisplay MoreUzmite si tu koronu doma
Nije sva sreća ovog svijeta u demokraciji, koja to je i nije
Moglo se proglasiti vanredno stanje, kako to i je.
I ugrožena opstojnost, kako to i je.
Uvesti obaveznu mjeru cijepljenja za sve starije od 18 godina, i sve bi ovo o čemu dnevno raspredamo bilo aorist. Nastavili bi raditi, zarađivati, živjeti, bez paralize brojnih sektora i života " na čekanju"
Bili bi turistička destinacija br.1 u cijelom svijetu
Cijepili smo se i protiv variole , 22 milijuna stanovnika. Epidemija je zaustavljena prije nego li se razbuktala i svi smo preživjeli
Al' obzirom da imate sreću da nemam vlast, idemo dalje, iduća dva tjedna su ključna
Kolegice, jako dobro znate da nisu uveli obavezno cijepljenje da ne izazovu masovnu pobunu i gubitak glasova. Zato i maltretiraju radnike da se cijepe, jer racunaju da su ljudi razumni i ucijenje i, treba im posao, dok da bi natjerali na cijepljenje one koji stvarno umiru, penzionere, e to nema sanse.
Sve je to politika. I to u prljavijoj formi.
Nije uvedeno obavezno cijepljenje da drzava ne mora preuzeti odgovornost pogotovo za mlade i zdrave ljude.
Ali naravno da su covid potvrde podmukao nacin uvodjenja obaveznog cijepljenja bez odgovornosti drzave.
#covidiot ...ne bi bilo loše ovo uvesti... najbolja mjera do sad.
#covidiot ...ne bi bilo loše ovo uvesti... najbolja mjera do sad.
Ovi Anglosasi su ili totalno pukli ili su na nečijoj meti za odstranjivanje u skoroj budućnosti...