ako je netko razmišljao i o trećoj dozi, može slobodno početi
https://hr.n1info.com/zdravlje/struc…jenih-s-2-doze/
nema dugo naših stručnjaka da prozbore koju pametnu, što se događa ili ni oni više nemaju pojma
ako je netko razmišljao i o trećoj dozi, može slobodno početi
https://hr.n1info.com/zdravlje/struc…jenih-s-2-doze/
nema dugo naših stručnjaka da prozbore koju pametnu, što se događa ili ni oni više nemaju pojma
Ma, važno je jedino ne završiti na respiratoru.
I od gripe se cijepim svake godine i redovno obolim. Al' blaže nego necijepljeni.
Čini se da o koroni više ne znamo nego znamo.
Ne vidim beda u cijepljenju, i generalno je oko toga previše frke. Trebalo uzeti megafon i cijepiti svakoga tko se ne opire.
Pa i onda. Juga je cijepila 17 milijuna ljudi u dva tjedna, bespogovorno
Što čekaju, nejasno je
ono su bile boginje... boginje a ne atipična gripa.
Fino je rečeno da su cjepiva efikasna 90-95%, ovisno o proizvođaču.
Znači, na milijun cijepljenih, može se očekivati i do 100.000 onih koji se mogu zaraziti.
Koliko desetaka milijuna ljudi u UK je cijepljeno?
Dizati paniku i donositi zaključke na temelju nekoliko stotina ljudi, ma kako velik broj to bio, je baš blesavo
Display MoreMa, važno je jedino ne završiti na respiratoru.
I od gripe se cijepim svake godine i redovno obolim. Al' blaže nego necijepljeni.
Čini se da o koroni više ne znamo nego znamo.
Ne vidim beda u cijepljenju, i generalno je oko toga previše frke. Trebalo uzeti megafon i cijepiti svakoga tko se ne opire.
Pa i onda. Juga je cijepila 17 milijuna ljudi u dva tjedna, bespogovorno
Što čekaju, nejasno je
vi uspoređujete vrijeme prije 50 godina i danas, čak i različita državna uređenja, meni to nema smisla uspoređivati, više mi ima smisla uspoređivati stavove ovih novopečenih epidemiologa u koje se i jedan naš ubacio, pa kao fol on sada nešto izračunava, nadam se da neće biti rezultat kao na ĐĐ, Vart........
Je. Zbog te atipične gripe je život stao.
Preživjeli smo lockdown, ekonomsku štetu, strpali djecu u kućni pritvor itd
Ugroza je ugroza, bez obzira na društveno uređenje
Al' mora se priznati, 17 milijuna ljudi u dva i pol tjedna, impresivno
Život je stao jer se forsiralo da život stane. Srećom nisu toliko isforsirali kao Nijemci, Grci, Škoti, Talijani, Španjolci.... velikim dijelom i zbog jednog investitora kojeg se ovdje spominje i na tome mu hvala. Dalje ne bih, tko se želi cijepiti nek se cijepi a nas nek ostave na miru. I DJECU.
Je. Zbog te atipične gripe je život stao.
i to bez nagradnih bonova u trgovačkim centrima, trave, piva i ostalih mamilica,
osobno ni ovo ne kužim, što ti mene imaš kao fol nagrađivati ako je to za mene dobro, pa nismo retardirani da me mamiš nekakvim marketinškim trikovima ili jesmo
Display MoreJe. Zbog te atipične gripe je život stao.
i to bez nagradnih bonova u trgovačkim centrima, trave, piva i ostalih mamilica,
osobno ni ovo ne kužim, što ti mene imaš kao fol nagrađivati ako je to za mene dobro, pa nismo retardirani da me mamiš nekakvim marketinškim trikovima ili jesmo
Brzi antigenski test 300 kn pa ti pređi granicu bez cijepiva...
To je ako te hzzo pošalje probaj otici u Synlab ili Breyer pa pogledaj cijenu?
https://www.who.int/emergencies/di…vaccines/advice
https://web.archive.org/web/2021062211…vaccines/advice
Pronađite razlike! (Hint: "Children should not be vaccinated for the moment.")
Zbog ovakvih stvari koje se mijenjaju kako vjetar puše, meni je jako teško to uzimat ozbiljno.
Za djecu je rizik 0.00000 i onda neki broj. U Njemačkoj su već počeli govoriti da djecu meni trebalo cijepiti jer se rizik u budućnosti ne može procijeniti. Ovo se velike rabote što pokušavaju
Radi odraslih kretena koji se ne žele cijepiti na kraju ćemo morat cijepit djecu koju možda i nebi trebali
Display MoreJe. Zbog te atipične gripe je život stao.
Velika vecina i jesu retardi. Većina ekonomije što je ako nije prodavanje zabave i magle? Kad retardi vise vjeruju portalima, tiki toku, instagramu i naslovima a ne normalnoj živoj rieči, i interakciji u živo...tako je. Preku puta moje firme čovek zarađuje lovu na čemu? Npr. Napuhanim umjetnim tvorevinama na kojima klinci po cijeli dan skaču. Eto. 😎
Dragi prijetelji
Pokrenuo sam ovu temu 2. Veljače prošle godine na PD pa produžio ovdje. Poslije svega što sam čitao, čuo i sam doživio, prebolio prvi put u 2. mjesecu pa opet u 4. mjesecu ove godine, mogu vam svima reći da je ovo što nas pogodi do prošle godine nevidjeno i da će samo zdrav razum preživjeti!
Ovo nije borba protiv virusa nego borba za slobodu ljudskog razuma!
Velike promjene se dogadjaju u cijelom svijetu i nema više povratka na staro, kao što sam već još prošle godine pisao!
Borite se!
Ima inhalacija: Morska sol i vrijesak ili eterična ulja koja vam odgovaraju!
Ima domaćeg češnjaka.
Ima soka iz eko uzgoja od aronije.
I ništa drugo vam ne treba!
... good luck!
.
Display MoreDragi prijetelji
Pokrenuo sam ovu temu 2. Veljače prošle godine na PD pa produžio ovdje. Poslije svega što sam čitao, čuo i sam doživio, prebolio prvi put u 2. mjesecu pa opet u 4. mjesecu ove godine, mogu vam svima reći da je ovo što nas pogodi do prošle godine nevidjeno i da će samo zdrav razum preživjeti!
Velike promjene se dogadjaju u cijelom svijetu i nema više povratka na staro, kao što sam već još prošle godine pisao!
Borite se!
Ima domaćeg češnjaka.
... good luck!
.
Javi se kolegi bariku 😅
Borite se!
Ima domaćeg češnjaka.
... good luck!
.
Da,da, i malo travarice uz češnjak je dobro popiti.
I meditacija i autosugestija pomažu.
Prvo pola sata mumljanje......mmmmmmmmmmmm.... onda sto puta ponovite..... nemam virus, zdrav sam, nikad ga neću ni dobiti ..... i to je to.
Al’ za svaki slučaj ja sam ipak pristala na Pfizer, i to dva puta... da nebi bilo....
....good luck i vama želim!
Borite se!
Ima domaćeg češnjaka.
... good luck!
.
Kolega ako se ne ljutite dodao bih
-U Hrvatskoj još uvjek možete kupiti ekološke limune i agrume. Koru nasjeći u utopiti u medu i jesti po žlicu svaki dan
- Crno vino izuzetno zdravo
-Vino od kupina
- Čajevi od pelina
-Radi se o tome da ljudi imaju slabi imunitet prvenstveno od loše hrane ( počnite obilaziti placeve) i od nekretanja. Ženicu ili mužeka za ruku i u prirodu. Shoping centri su out ako niste čuli
Unatoč i uprkos našem valuacijskom zastrašitelju i covid histeričaru
Ima li sto ljudi invalida?
Ne bih se nikada šprdao sa invalidima. Jak sam kao bik zdrav i relativno mlad. Nitko od nas ne zna hoće li sutra on ili njegov bližnji postati invalid. Ne mislim ništa loše, osim da razvidno nemate dovoljno životne prakse niti neophodnog iskustva. Korona je uzrokovala puno smrti i invalida, da.
Evo u Portugalu procjepljeno 30% ljudi, plaže su prepune i što se događa. Indijski soj rapidno raste, bolnice se opet pojačano pune i biti će primorani uvoditi mjere. 30% ! Jer kod nas dolaze gosti cijepljeni, ali mi Hrvati se ne želimo cijepiti pa ćemo to papreno platiti uskoro. Ne treba biti previše informiran za to. "Cjepit ću se najesen, pričekat ću, vidjet ću, ako budem morao, mudrovanje oko druge doze. Krasno.