Šteta što cjepiva ne djeluju na omikron
Morat ćemo uvesti obvezno testiranje za sve
možda test limunom?
Šteta što cjepiva ne djeluju na omikron
Morat ćemo uvesti obvezno testiranje za sve
možda test limunom?
Display MoreAjme................ ne daju im potvrdu ?
Pa zbog čega su se onda razbolili, ako ne da dobiju potvrdu
Ajme užas .
A sada šalu na stranu..........
Split 1200 novooboljelih, 200 hospitaliziranih, 40 na respiratoru
Kada ovi danas oboljeli dođu do trenutka da im je potrebno bolničko liječenje voziti ćemo ih valjda kod susjeda.
Rijeka 417 novooboljelih, 100 hospitaliziranih, 12 na respiratoru
I jedan i drugi grad na Mediteranu, RH.... u čemu je razlika .
Reklo bi se u ljudima. Rijeka ima 70% procijepljenost.
Toliko o tome da je cijepljenje neučinkovito i nepotrebnno
Kolegice, mislim da je suštinska razlika u broju gledatelja na Rujevici i Poljudu, i čini se da je proporcionalno tom odnosu
'Ne možemo cijepiti cijeli svijet svakih šest mjeseci'
Istina.
Zato treba održati mjere na snazi još narednih 10 godina minimalno. Ništa se ne smije prepustiti slučaju!
'Ne možemo cijepiti cijeli svijet svakih šest mjeseci'
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak…i-foto-20220104
Istina.
ček malo... prvo provjeriti ovoga jel zdrav u glavi
i što kažu kolege, ima li kakav doprinos društvu u vidu kakve knjige ili zdravstvenog rada pa da provjerimo jel možda marksist
(ironičan sam naravno)
tko ga je uopće pustio da istupa tako naprasito?
Nema Splita do Splita.........
A sada ajoooj
Al' istina, nisu ljudi krivi. Nije ni zdravstvo, ono pada s nogu
Bojim se reći da su krivi nadležni, koji u svim istupima ponavljaju da je sustav spreman.
Nema sustava koji to može izdržati. No, tražili ste, gledajte.
Žalosna sam zbog svega toga. Jedino dobro koje će iz ovoga proizaći biti će da ćemo steći imunitet krda i valjda će i ovome doći kraj
Jedino dobro koje će iz ovoga proizaći biti će da ćemo steći imunitet krda i valjda će i ovome doći kraj
Meni cijela ta priča do sada liči kao kad se batrgaš u loosing poziciji i samo produljuješ agoniju ...
Display Morehttps://slobodnadalmacija.hr/dalmacija/obal…smo-vas-1156946
Nema Splita do Splita.........
A sada ajoooj
Bojim se reći da su krivi nadležni, koji u svim istupima ponavljaju da je sustav spreman.
Žalosna sam zbog svega toga. Jedino dobro koje će iz ovoga proizaći biti će da ćemo steći imunitet krda i valjda će i ovome doći kraj
To sam pricao neki dan raspad, a izgleda traje cijeli tjedan i onda govore treba se narucit,
a na stranici ispod za narucit se prvi termin 12.1 i 13.1 za ni manje ni vise 7 dana i onda nas tu jos sad vrijedja pa sta ako se ne testirate, a ozdravite buditi sretni naravno slazem bit cu sretan, samo necu bit sretan kada mi za 10 dana rece da se moran ponovo cijepit jer neman potvrdu da sam prebolio, a treba mi potvrda za nesto.
Ok. Dakle Novavax (NVAX)
Još jedan dokaz (?) u kojem smjeru ide pandemija: dionica je na Dec 20th bila $230, u nekih dva tjedna skliznula na $122
I to nakon recentnog odobrenja (preporuke) EU reg. tijela (EMA) za Nuvaxovid, proteinsko cjepivo, taman na vrhu cijene. Uz to, tijekom siječnja očekuje se predaja zahtjeva u US za EUA iliti emergency use authorisation.
Pa svi koji smatrate da je korona nešto što nas treba brinuti, imate priliku na tome i zaraditi. Nisam ironičan. Mnogi fondovi kupuju dionice NVAX i dalje jer smatraju da je dobra prilika.
Ja osobno neću kupovati NVAX; gledajući širu sliku i kretanje cijene na nekim drugim dionicama, tržište smatra da se pandemija polako privodi kraju...
Display MoreNema Splita do Splita.........
A sada ajoooj
kako nisu ljudi krivi, itekako su, bliski kontakti i druženja preko božićnih i novogodišnjih praznika, šoping centri i dućani, kafići i restorani i još sada ih 110.000 ode na skijanje... doslovce ih boli dupe za sve...a uz sve to, po povratku sa skijanja možemo očekivati astronomske brojke u 2. i 3. mj a sve to skupa, odnosno epodemiološki neprimjereno opušteno ponašanje tih "ljudi" je produkt neučinkovitog cjepiva i promašene administrativne covid potvrde kojima su stekli autonomiju da zaobilaze sve pandemijske epidemiološke zdravstvene mjere a za što su krivi "nadležni"
Koliki je pritisak na testna mjesta, govori podatak i o tome da je samo jučer u Splitsko-dalmatinskoj županiji testirano 2637 osoba, od kojih su 1774 bile pozitivne na koronavirus.
Tko je kriv? Nitko nije nedužan
Nema tome desetak dana, naši nadležni su produljili rad ugostiteljskih objekata, uz obrazloženje da to dopušta dobra epidemiolioška situacija
Ko' iz Alan Forda
BTW, nije to ni tako bezopasno- broj oboljelih od koronavirusa u bolnicama u Britaniji najveći je od veljače prošle godine, pokazuju najnoviji podaci, u jeku sve većeg pritiska na zdravstvene usluge. Svugdje isti cirkus.
Mjere se ne provode??? Tell me something new.
evo najnovije
još nešto od najnovijeg
Ekskluziva iz središnjeg dnevnika HRTa, prof. dr. sc. Luka Čičin-Šain iz Braunschweiga: imamo oko milijun ljudi u Hrvatskoj koji nisu došli u kontakt s korona virusom pa stoga ne možemo znati kako ćemo proći s omikronom. Čeka nas nekoliko teških mjeseci...
Dr. Doom pali i žari eterom
Odakle mu ovaj podatak o milju ljudi, nije elaborirao
EDIT : kasnije se ispravio da se ne zna dnevno točan broj novozaraženih jer se ljudi ne stignu testirati
No eto zna da nekih 25% populacije još nije došlo u kontakt
Adio pameti, baš ne znamo razmišljati naglas!
Definitivno je nešto oko ove pandemije sumnjivo..
Na glavu ću vam se popeti ovih dana, eto mene u nekoj vrsti karantene.
Bliski susret najbliže vrste dugog trajanja sa nekim tko se tri dana nakon toga razbolio od korone.
Znati ću vam iz prve ruke reći kako je to završilo. Danas sedmi dan.
Al' kažu mi kolege da ću i ostati bez ikakvih simptoma bolesti, tri puta cijepljenja.
Moram grebati nos
No, biti ćete izviješteni
Rekla bih da su naknadno svi pametni, ali to pismo premjeru i stožeru gospodin Djikić je bio javno objavio, negdje krajem prosinca.
Ha... da se narod bio pametan cijepiti kako nije, ništa se od ovog nije trebalo dešavati. Mogli smo mirno sjediti kući i šmrckati ako nas zadesi , i gotova priča