kupujte zalihe...
imam frenda prepera, on je obavio buksanje ljetos
kupujte zalihe...
imam frenda prepera, on je obavio buksanje ljetos
Evo u Australiji su počeli sa odvođenjima u logore..
ma pomalo... nemojte kolega baš svemu vjerovati na prvu. Uostalom sve ćemo saznati vrlo skoro. Ako se u godinu dana ovoliko raspalo sve u što smo vjerovali, za godinu dvije nećemo prepoznati svijet u kojem živimo. Jadna naša djeca. Nadam se da sam poludio i da gadno brijem.
svaka smrt je grozna... na planeti je skoro 8 miljardi ljudi, umrlo od i SA koronom 5,2 milijuna.. U DVIJE godine. Da li je to malo sve pretjerano što se radi. Mislim da je.
Kolega, željezo se kuje dok je vruće..
Evo i tablica NHS sa brojevima umrlih na 100 000 cijepljenih i necijepljenih:
A evo i link na kompletan izvještaj koji je izraziti pozitivan u pogledu učinkovitosti cjepiva:
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/upl…t_-_week_44.pdf
vrlo zgodna tablica koja pokazuje da u grupi najugroženijih, staiji od 80 godinana 100 000 ukupnog stanovništva umre 62 cijepjena, a na isti broj ukupnog stanovništva umre 133 necijepljena stanovnika starija od 80 . S obzirom da je preko 80 % starijih od 80 godina u UK cijepljeno to znači da kod stariih od 80 rizik od smrti kod cijepljenih je za 8 x manji.
sve 5, nemam ništa protiv cijepljenja starije i najugroženije populacije, ako to oni žele. Prisila mi smeta a o cijepljenju djece da i ne govorim. KOliko je djece u ovim tablicama umrlo?? Čemu cijepljenje djece? Zašto puštaju ljude u bolnice sa covid potvrdama da šire virus?
vrlo zgodna tablica koja pokazuje da u grupi najugroženijih, staiji od 80 godinana 100 000 ukupnog stanovništva umre 62 cijepjena, a na isti broj ukupnog stanovništva umre 133 necijepljena stanovnika starija od 80 . S obzirom da je preko 80 % starijih od 80 godina u UK cijepljeno to znači da kod stariih od 80 rizik od smrti kod cijepljenih je za 8 x manji.
sve 5, nemam ništa protiv cijepljenja starije i najugroženije populacije, ako to oni žele. Prisila mi smeta a o cijepljenju djece da i ne govorim. KOliko je djece u ovim tablicama umrlo?? Čemu cijepljenje djece? Zašto puštaju ljude u bolnice sa covid potvrdama da šire virus?
Djeca su rezervoar. Zato sada UK i Izrael cijepe djecu. Ima još jedan rezervoar. A to su stanci. Izrael je dok je procijepljivao stanovnistvo zatvorio ganice. Isto kao i UK. Kada su završili sa ciepljejem, pogotovo trećom dozom u Izraeulu, shvaili su da je R pao ispod 1. Epidemija se počekla gušiti. Ali je tada došlo do polaganog porasta i R se pribiližio 1. Tada su otkrili da je rezervoar ostao u djece. U subotu je Izrael kupio 800 000 doza za cijepljenje svoe djece.
Kada sve procijepe i zatvre sve rezervoare koji mogu širiti koronu tada će morati odlučiti što će sa strancima. I morati će odlučiti pod kojim uvjetima će se moći putvati u druge zemlje. Npr u Hrvtasku. Iso kao što će i drugi odlučivati koga će puštati na putovanje u rizična područja. I tko će smjeti dolazi u zemlje poput UK ili Izral ili Austrija ili druga zemlja koja je zaustavila epidemiju.
Farma indusriji baš odgovara ova situacija pola cijepljeno pola necijepljeno jer s tim će epidemija trajati puno duže.
Uspjeli ste da povraćam. Nije vam to u redu.
vi se fino cijepite i zaštitite se od tih zločestih rezervoara. Ne igrajte se sa svojim zdravljem pa i životom. Cijepite se.
evo pravog rezervoara, 75% zaposlenika CDC-a nije cijepljeno čini se
čega se boje?
Toga se u Hrvatskoj ne morate bojati jer mi sigurno nećemo procijepiti niti starije od 80. Kod nas će epidemija trajati vječno A i sve će nas manje biti.
Nedavno bila neka baka na tv... ma nebi se dio njih niti cjepivo nego ima nemaju nigdje pošta banka...
Toga se u Hrvatskoj ne morate bojati jer mi sigurno nećemo procijepiti niti starije od 80. Kod nas će epidemija trajati vječno A i sve će nas manje biti.
da, biti će nas sve manje, velikom dijelom jer se ne cijepe stariji od 70-75, ali i jer postoji i ona jedna teorija zavjere. U koju ne vjerujem, ali gdje ima dima... a epidemija tj. ovaj virus će definitivno trajati vječno a i ove covid potvrde. To i je plan. Kontrola.
bilo je dosta upita tko stoji iza prosvjeda,koliko je ljudi bilo pa eto nek se zna
da, biti će nas sve manje, velikom dijelom jer se ne cijepe stariji od 70-75, ali i jer postoji i ona jedna teorija zavjere. U koju ne vjerujem, ali gdje ima dima...
Dajte kolega prestanite trubiti o starijima od 70-75 godina, to vam je lanjski snijeg, debelo kasnite s praćenjem razvoja situacije jer jučer vam je zamjenik ravnateljice Alemke Markotić iz Frana Mihaljević rekao da trenutno na njihovom intenzivnom odjelu su svi pacijenti necijepljeni , a prosječna životna dob im je 41 godina.
41 GODINA !!!
Ostavite stare na miru i brinite o sebi ako spadate u ovu mlađu skupinu.
Naravno.
Pa od nepotrosnje nema love.
Kako mozete ocekivati od pharme i lijecnika koje ista podmicuje da pricaju kako ne trebaju cjepiva, maske, mjere, kako korona nije nesto strasno itd. kad im milijarde ovise o tome?
Pa vidite da se ide prema obveznom testiranju i cijepljenih!!! Dvaput tjedno je 100 puta godisnje!! Puta 3.5 miliona ljudi je 350 miliona testova, puta 50 kn u nabavi i eto preko milijarde eura na testovima. Divota.
Ogromna para, da, jako skupo, i to je zasad jedina prepreka. Ali cekajte malo, nece se nasi junaci samo tako predati. Sto je to za nase zdravlje, sigurnost, eeeejjj??
Samo polako, ide sve to kako treba.
Pranje mozga ide dalje.
Display MoreNaravno.
Pa od nepotrosnje nema love.
Kako mozete ocekivati od pharme i lijecnika koje ista podmicuje da pricaju kako ne trebaju cjepiva, maske, mjere, kako korona nije nesto strasno itd. kad im milijarde ovise o tome?
Pa vidite da se ide prema obveznom testiranju i cijepljenih!!! Dvaput tjedno je 100 puta godisnje!! Puta 3.5 miliona ljudi je 350 miliona testova, puta 50 kn u nabavi i eto preko milijarde eura na testovima. Divota.
Ogromna para, da, jako skupo, i to je zasad jedina prepreka. Ali cekajte malo, nece se nasi junaci samo tako predati. Sto je to za nase zdravlje, sigurnost, eeeejjj??
Samo polako, ide sve to kako treba.
Pranje mozga ide dalje.
svaki dan 40 milijuna naših kuna ide u nečije džepove... koliko bi ECMO aparata moglo kupiti za te novce, kolike bi mogle biti plaće naših medicinara, koliko bi anesteziologa, ovih, onih mogli uvesti iz Indije npr. i tako smanjiti pritisak... nije njih briga za umrle. Niti najmanje.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-tvrtki-1548027
državni mediji su kupljeni kao i neki liječnici, nije to ništa novo. Pranje mozga ide preko privatnih i javnih servisa. Nije to nikakva uvreda već činjenica. Žalosno je što im toliko vjerujete iako su bezbroj puta uhvaćeni u laži. Žao mi vas je.
Dobro ,ako je tako ,ali nemože nekoliko ljudi manipulirati u svezi korone cijeli svijet,kad bi to samo radili političari i farmauceti još bi prošlo ali svi su jedinstveni oko korone osim onih koji se boje igle.
kolega ili kolegice iznenaditi ćete se. Sve će se saznati vrlo skoro, plan ide svoijim tijekom, kuhanje žabe traje ima već skoro 2 godine, za dvije godine ovo će biti svijet kakav do pred godinu dana nismo ni slutili a kamo li pred 2 godine.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvats…-tvrtki-1548027
državni mediji su kupljeni kao i neki liječnici, nije to ništa novo. Pranje mozga ide preko privatnih i javnih servisa. Nije to nikakva uvreda već činjenica. Žalosno je što im toliko vjerujete iako su bezbroj puta uhvaćeni u laži. Žao mi vas je.
Dobro ,ako je tako ,ali nemože nekoliko ljudi manipulirati u svezi korone cijeli svijet,kad bi to samo radili političari i farmauceti još bi prošlo ali svi su jedinstveni oko korone osim onih koji se boje igle.
Točno,oni i jesu jedinstveni u tome i manipuliraju svina a danasnji alati im to omogućuju
Mi jako dobro znamo da tako nije trebalo biti. Od 1. lipnja do dana današnjeg 80 posto ljudi koji su umrli, nisu trebali umrijeti. I to je jedina istina, a sve drugo su tlapnje, glumljenje demokracije koja nije ništa nego jedna teška neodgovornost. Ovo su gole ružne činjenice i ako se ne trgnemo, ako ne udarimo šakom o stol, nastavit će se umirati jednako kao i dosad - rekao je dr. Ivić.
Samo jedan izvadak iz teksta:
"No, glavna tema danas je potražnja za cjepivom. Očito je kako nije uspostavljeno povjerenje u cjepivo među najranjivijima. U tome se nije uspjelo zbog nepostojanja fokusa. Kampanje i mjere oblikovane su na bazi ranije opisane nade u svemoć cjepiva, te su ciljale široko u nadi da će cijepljenje spriječiti zarazu, umjesto fokusirano prema dijelu populacije koji je izložen rizicima, a koje cjepivo očito spašava."
Vrlo zgodan cherry picking.
Mi jako dobro znamo da tako nije trebalo biti. Od 1. lipnja do dana današnjeg 80 posto ljudi koji su umrli, nisu trebali umrijeti. I to je jedina istina, a sve drugo su tlapnje, glumljenje demokracije koja nije ništa nego jedna teška neodgovornost. Ovo su gole ružne činjenice i ako se ne trgnemo, ako ne udarimo šakom o stol, nastavit će se umirati jednako kao i dosad - rekao je dr. Ivić.
Pitanje je koliko ih je ovaj vampir Ivek svojim nemarom ili marom pobio.
Čekaj malo 🤔 gospodin spominje od 01 lipnja ,pa zar cijelo ljeto ( 6,7,8 i skoro cijelli 9 mj) nismo imali malo umrlih i zarażenih !?
A što se tiče lupanja šakom u stol ,neka to radi u svojo kući ,samo nek pripazi da ne slomi šaku i zavrsi na traumatologiji
ako već spominje 30 000 na stadionu, 20 000 na trgu i kafiće.... što onda ne spomene i povorku od koliko 50, 60, 70 000. sve jasno... pazi da se geda ne uvrijedi!!
U Hrvatskoj od srpnja do danas umrlo oko 700 na 1 milion stanovnika.
U UK od srpnja do danas umrlo oko 200 na 1 milion stanovnika. U UK nikakve mjere ne postoje od srpnja. Niti maske, niti razmak, niti potvrde, niti zabrane okupljanja. Nista. U UK je u srpnju zavrsilo cijepljenje odraslih, tada su ukinte mjere.