A da provedemo anketu, cijepljenji- ne cijepljenji forumaši.
CORONA virus
-
-
-
' Tri mu vuka i sedam kozlića............. potući ćemo se.
Da vas toliko svih ne volim tražila bih razvod
Danas sam čula od jednog da će se rado ići testirati, da je korona i tako izmišljena bolest i da on to nema
A čula sam i za jednog cijepljenog kojem su se djeca u kući razbolila, a on lijepo potom sjeo u avion i otputovao u inozemstvo. Razbolio se valjda na sletnoj pisti na odredištu, sretni mu suputnici
Vidim da pameti nemamo, a sreća je prevrtljivica... trebalo je uvesti mjeru obaveznog cijepljenja, svi u mjesec dana, jedan, dva , tri......... i život bi se nastavio. U Izraelu kažu žive normalno. Blago njima
Al' ne, u ime demokracije imamo navodno odrasle dečke koji paradiraju u uniformama, svaka prćija ima stožer, imamo novu vrstu celebritija... ravnatelje bolnica, nastavnih zavoda i koje čega koji jednom dnevno stanu pred kamere, a mi smo svi postali tržišna niša žute štampe.
Da su se ljudi tako ponašali u doba variole vere, ima tome nedavnih 50 godina na ovim prostorima, hm.......
Cijepilo se bez pogovora urgent u tri tjedna 22 milijuna ljudi, a broj oboljelih mislim da se zaustavio na petnaestak
-
Da ovi naši vlastodržci imaju imalo pameti bili bi prije godinu dana proglasili u Saboru da neće nabavljati cjepivo i da se Hrvati neće cjepiti.
Do danas bi 99.6% nas bilo cijepljeno sa 3 doze a neki i sa 4. Rekorderi (današnji avaksi) imali bi po 8 ili 9 doza u godinu dana.
Parola bi bila: Neće oni nama govoriti što da radimo, neka mami svojoj zabrane cjepljenje!
-
Kolegice Zloćka, a da pišemo o konkretnim slučajevima bolesti covida 19, koje osobno znamo. I temeljem toga,možda nešto i zaključimo.
Evo ja ću svoje poznate slučajeve napisati.
-Kolega prebolio covid, temp. 3 dana kaže jača prehlada.
-Brat i snaja prebolili covid, srednje teži oblik.
- Ja i supruga prebolili covid, simptome nismo imali, osim gubitka mirisa, bez temperature.
Bratić od supruge sada ima covid, kaže jača prehlada.
Kolega sportaš nikada pušio, pio alkohol, kavu, skoro zaglavio,jedva se izvukao.
Kolegica s posla ima covid, blaži oblik
Kolega s posla ima covid teži srednje teži oblik.
Svi necijepljenji.
Kolega s posla upravo ima covid, srednji oblik
Drugi kolega upravo ima covid, srednji oblik
Kolegica upravo ima covid, srednji oblik
Svi cijepljenji.
Hvala bogu ne znam ni jedan slučaj sa smrtnom posljedicom.
Pa zaključite sami.
-
Da su se ljudi tako ponašali u doba variole vere, ima tome nedavnih 50 godina na ovim prostorima, hm.......
Cijepilo se bez pogovora urgent u tri tjedna 22 milijuna ljudi, a broj oboljelih mislim da se zaustavio na petnaestak
Jesu li tada cijepljeni obolijevali kao i necijepljeni i prenosili bolest ili je cjepivo djelovalo ?
Da li su tada cijepljeni nerijetko dobivali tromboze, miokarditise, srčane i moždane udare ?
-
Izgleda da su cjepiva, sva, naprosto losa. Ako cjepivo ne sprecava zarazu, u korijenu, skroz, vec mozes i oboliti, pa i umrijeti, onda je to naprosto los biotehnicki proizvod.
-
' Tri mu vuka i sedam kozlića............. potući ćemo se.
Da vas toliko svih ne volim tražila bih razvod
Danas sam čula od jednog da će se rado ići testirati, da je korona i tako izmišljena bolest i da on to nema
A čula sam i za jednog cijepljenog kojem su se djeca u kući razbolila, a on lijepo potom sjeo u avion i otputovao u inozemstvo. Razbolio se valjda na sletnoj pisti na odredištu, sretni mu suputnici
Vidim da pameti nemamo, a sreća je prevrtljivica... trebalo je uvesti mjeru obaveznog cijepljenja, svi u mjesec dana, jedan, dva , tri......... i život bi se nastavio. U Izraelu kažu žive normalno. Blago njima
Al' ne, u ime demokracije imamo navodno odrasle dečke koji paradiraju u uniformama, svaka prćija ima stožer, imamo novu vrstu celebritija... ravnatelje bolnica, nastavnih zavoda i koje čega koji jednom dnevno stanu pred kamere, a mi smo svi postali tržišna niša žute štampe.
Nisam ja strucnjak ali mislim da su Variola Vera i korona virusi razliciti virusi i da ih nije dobro na taj nacin usporedjivati.
Ne znam koliko su cjepiva za covid19 ucinkovita, ali nove mutacije pruzaju slabiju zastitu jer su cjepiva radjena za wuhanski soj. Virus variole vere mislim da nije brzo mutirao.
Ne znam kako se zivi u Izraelu. Oni su se prvi cijepili sa 2 doze skoro svi, ali nakon sest mjeseci vratio se novi val. Sada su se cijepili trecom dozom skoro svi. Kako ce biti dalje ne znam.
Nedavno se hvalila na Dnevniku Danska. Imaju 80% cijepljenih i covid putovnice. Tamo se kao normalno zivi. Ali citam danas imaju veliki porast novozarazenih.
Sto buducnost donosi ne znam.
Izgleda da su cjepiva, sva, naprosto losa. Ako cjepivo ne sprecava zarazu, u korijenu, skroz, vec mozes i oboliti, pa i umrijeti, onda je to naprosto los biotehnicki proizvod.
Ne znam. Navodno ne stiti od zaraze vec od hospitalizacije i smrti?
Cemu onda covid putovnice? Da vlada kaze da nesto cini.
I sto je ovo. Ne mozes u opcinu podici rodni list s maskom, ali mozes paradirati do 24 sata po kaficima i shopping centrima???
-
Da, jel sada provode ispitivanja, nažalost na nama, za koju godinu će vjerojatno biti dobra 5-7 g.
-
A ne znam što bih vam rekla, a stvarno se i ne bih svađala sa forumom.
To je posljednja oaza u ova bizarna vremena.
Svašta nam se dešavalo. Od izjave nadležnog ministra u prvim danima epidemije pred vratima da nema razloga za zabrinutost, jer se radi o nečemu nalik gripi... do slika iz Bergama... do čuvenog teniskog turnira, svadbi proštenja i krštenja, lockdowna kad nije trebalo, i izostanka istog kada je trebalo.. dobro smo živi.
Na 700 cijepljenih ljudi nije bilo niti jedne nuspojave koju pominjete, o tome mogu svjedočiti iz prve ruke.
O broju preminulih ne bih govorila. To je ruski rulet, koga će blago, koga će jako, ne zna se unaprijed, ne može se spriječiti.
Ja sam pak primila i treću dozu i sada sam slobodna ko' ptica na grani. Život bez bojazni.
Svatko po svome dakle.
Ajmo se mi baviti burzom.
P.S. cijepimo se i protiv gripe, svake godine. Neki unatoč tome obole, blago. Ja prva. Posljednja u stvari. Nakon što odheklam sezonu gripe, mene zakači u ožujku, onako ... šečer na kraju.
Ha
-
A ne znam što bih vam rekla, a stvarno se i ne bih svađala sa forumom.
To je posljednja oaza u ova bizarna vremena.
Svašta nam se dešavalo. Od izjave nadležnog ministra u prvim danima epidemije pred vratima da nema razloga za zabrinutost, jer se radi o nečemu nalik gripi... do slika iz Bergama... do čuvenog teniskog turnira, svadbi proštenja i krštenja, lockdowna kad nije trebalo, i izostanka istog kada je trebalo.. dobro smo živi.
Na 700 cijepljenih ljudi nije bilo niti jedne nuspojave koju pominjete, o tome mogu svjedočiti iz prve ruke.
O broju preminulih ne bih govorila. To je ruski rulet, koga će blago, koga će jako, ne zna se unaprijed, ne može se spriječiti.
Ja sam pak primila i treću dozu i sada sam slobodna ko' ptica na grani. Život bez bojazni.
Svatko po svome dakle.
Ajmo se mi baviti burzom.
P.S. cijepimo se i protiv gripe, svake godine. Neki unatoč tome obole, blago. Ja prva. Posljednja u stvari. Nakon što odheklam sezonu gripe, mene zakači u ožujku, onako ... šečer na kraju.
Ha
Pa da ali gripa i korona su opet dva razlicita virusa. Svake godine nam de facto dodje novi soj virusa koji mi laici zovemo gripa. Nisu pticja i svinjska gripa isti virusi. E sada koji soj ce udariti koje godine se procjenjuje pa po tome dizajnira cjepivo.
O tome ovisi i ucinkovitost cjepiva.
Sars cov2 je opet skroz drugi virus.
Isto tako ne znam kako se procjenjuje broj oboljelih od gripe. Nisam nikada cula da zdrave ljude rutinski testiraju na gripu.
Mi danas ne razlikujemo oboljele i zarazene. Barem novinari ne.
-
-
Jesu li tada cijepljeni obolijevali kao i necijepljeni i prenosili bolest ili je cjepivo djelovalo ?
Da li su tada cijepljeni nerijetko dobivali tromboze, miokarditise, srčane i moždane udare ?
Ne znam koje su nuspojave cjepiva protiv Variole Vere bile jer je to odavno izumrli virus.
Mislim da je cijepljenje protiv te bolesti bilo obavezno za djecu u Jugoslaviji valjda do 70-ih. Ja sam rodjena 80ih nije se cijepilo vise protiv toga.
Nulti pacijent u Jugoslaviji je bio cijepljen, zarazio se u arapskim zemljama, prezivio je, ali zarazio druge. Neki su umrli. Sve skupa nije bilo puno oboljelih ni umrlih. Brojke vise ne znam.
Ali ocito da niti to cjepivo nije onda bilo 100% ucinkovito.
Ja se onda nisam niti rodila jos dugo. Gledala samo dokumentarni film o tome.
-
Ma ovo je sve i smiješno i za plakanje, ko i inače licemjeri Hrvati bi mjere kojih se pridražava neko drugi a ne sami, kao i npr. prometnih pravila i svega drugoga... O ustani Titina milicijo i reda uvedi ! Jer policija neće i nemože!
-
Svađa na Kajzerici jer nisu došli na red za cijepljenje: 'Neću se s vama natezati, zovem policiju'Pričali smo i sa dvjema studenticama. Kako kažu, čekale su petak jer ukoliko dobiju nuspojave, žele ih 'preležati' tijekom vikenda. 'Ne želimo izgubiti dane na…www.24sata.hr
ovo samo kod nas ima. sad kad se oce cijepit sad im nedaju- cuj rade 4 sata samo na velesajmu i to samo ujutro.
-
Evo sto kaze drug Capak. Naravno ovaj postotak nije tocan, ali nema veze. Valjda za HDZ uhljeba nije niti vazno da zna postotni racun, ali neka ostane zabiljezeno da vidimo koji je kvocijent inteligencije ljudi koji odlucuju o nasim zivotima:
"U zadnja 24 sata 307 je hospitaliziranih, 158 nije cijepljeno, dakle 49 posto", rekao je Capak.
Ima i bolje od toga. Poslušajte od 30. sekunde!
Prema Capakovim riječima, od današnjih 6.932 “novooboljelih”, njih 1.790 ili 25% nije cijepljeno. To znači da je ostalih 75% “novooboljelih” cijepljeno.
WTF?!?!?!?
-
Evo sto kaze drug Capak. Naravno ovaj postotak nije tocan, ali nema veze. Valjda za HDZ uhljeba nije niti vazno da zna postotni racun, ali neka ostane zabiljezeno da vidimo koji je kvocijent inteligencije ljudi koji odlucuju o nasim zivotima:
"U zadnja 24 sata 307 je hospitaliziranih, 158 nije cijepljeno, dakle 49 posto", rekao je Capak.
Ima i bolje od toga. Poslušajte od 30. sekunde!
Prema Capakovim riječima, od današnjih 6.932 “novooboljelih”, njih 1.790 ili 25% nije cijepljeno. To znači da je ostalih 75% “novooboljelih” cijepljeno.
WTF?!?!?!?
Sada sam preslušao!
Točno je to rekao!
Znači što bude više cijepljenih, više će biti i pozitivnih! Ludilo!
-
Kaže Capak:
6932 osobe oboljele, 1790 ili 25% nije cijepljeno. Dakle 75% oboljelih se cjepilo.
Evo i video gdje je to rekao:
-
Meni se sve ćini da se malo pogubio. Nešto se ispričavao oko krivog broja za ...
Ne znam kako to verificirati. Da li se objavljuje negdje službeno?
-
Povijest je učiteljica života..
Papieren Bitte!German soldiers in a Dutch park check paperwork.A reenacted scene by our study- and living history group.youtu.be -
Uz sav strah i paniku u društvu jednostavno ni jedan soj covida nije dovoljno jak da izazove korekciju na burzi.
Osim onog lani u ožujku.
Prije par godina na svaki šum bi market pao 10%
-
Hasanbegović ogorčen: 'Moje je pravo imati virus. Dok će mjere biti na snazi, moja noga neće kročiti u Sabor'Netko će sigurno podnijeti ustavnu tužbu zbog toga, pa će se očitovati Ustavni sud, kaže zastupnik Domovinskog pokretawww.vecernji.hr
E ovaj je uboo u sridu.
Samo onda neka hoda u medicinskom skafanderu.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SNBA (Slatinska Banka d.d.) 267
- calypso