Vozarine okrenule u plus. Očito smo svi u pravo vrijeme uboli Atpl. A sad lagano prema 440 kn...
Što smo danas tržili
-
-
-
Dokupio malo JDPL
-
+atpl, samo lagano potkrijepio ove što već imam
-
+viro
i veliki su mi izgledi da kupim HPB do kraja dana, tamo baš rasipaju
-
S obzirom da sam kratak sa kešom na brokerskom...mislio se kupit HPB ili VLEN....kupio VLEN po 8,95 i 9 kn
-
Dokupio sam ATPL dok su još prodavači raspoloženi! i popovi😂😂
-
Dokupio sam ATPL dok su još prodavači raspoloženi! i popovi😂😂
Popovi uzimaju, ne davaju. Čuvaj se.
-
Secer u kauflandu poskupio, treba +VIRA jos malo! Malo jesam a moze se i jos dokupiti!
-
+atpl
+HPB, malo kasnim jedan dan, ali je cijena zato niža
-
+ atpl po 428
-
-
Zadnjih tjedan dana +ATPL, a danas +VLEN i +ILRA
Što da kažem, uvijek sam padao na akcijska sniženja...
-
+ ATPL 50 kom ulovuo po 420
Čekam niže ako bude sreće
-
+HPB
+atpl mislio i više ali izgleda nema
-
+ ATPL 50 kom ulovuo po 420
Čekam niže ako bude sreće
Izgleda nemam sreće odletila na 432.
-
+atpl izgleda opet t(p)opovski udar, sada zbrajam jesam li pohlepan ili neoprezan
-
Malo preslagivao portfelj
-opte
+atpl
-
- ATPL malo, ali oprezno
-
Secer u kauflandu poskupio, treba +VIRA jos malo! Malo jesam a moze se i jos dokupiti!
Tko zna...s obzirom da je trenutna cijena secera na visokih 540 Eura za HR podrucje...i postoje nagadjanja da ce PSN proci...mozda ste pogodili.
Mene smeta nelikvidnost, al ako padne na cca 26-28 kn prikljucim se eto radi zabave bar 1000 kom.
Danas malo kupio Tpng po 42kn
-
Tko zna...s obzirom da je trenutna cijena secera na visokih 540 Eura za HR podrucje...i postoje nagadjanja da ce PSN proci...mozda ste pogodili.
Mene smeta nelikvidnost, al ako padne na cca 26-28 kn prikljucim se eto radi zabave bar 1000 kom.
Danas malo kupio Tpng po 42kn
TPNG 👏🖐️
-
+atpl, ispravio jučerašnju malu grešku
-
-