jel i kod vas riknuo Agram???
Imam hitu, odličan nikada problem. Jedino što je jedan kolega s foruma napisao imaš problem po džepu.
Planiram se i ja prebaciti na agram.
Imam hitu, odličan nikada problem. Jedino što je jedan kolega s foruma napisao imaš problem po džepu.
Zašto na SUKC ne postoji BID??
Pa jer je okončana upravo (pred koji dan odnosno tjedan) javna ponuda.
Dobro i?? Još cca 3% dionica je ostalo u rukama malih dioničara...
Pa sto bi ti još?
A ostalo je “malo vise” u rukama velikih. Oni su zanimljivi, a ne “mali”.
Nazovi (kupce kojih nema) pa ih pitaj.
Nije loš Agram, samo će me kasnije biti strah pogledat šta sam sve kupio/prodao u zadnjih pola sata.
Osobno sam vrlo zadovoljan s Agramom ali koristim staro sučelje, novo mi i nije neko poboljšanje, samo ljepše izgleda ali je dosta konfuznije za korištenje. Provizija je atraktivno niska.
za bid ne trebaju dionice, samo lova a izgleda nitko više ne želi igrati još jedan krug
za bid ne trebaju dionice, samo lova a izgleda nitko više ne želi igrati još jedan krug
Kako ne trebaju, a što ćeš kupovat ako nema aska(ponude)??? Vidim ja da su na asku svi klasa optimisti, ali prije i kasnije će im dopizdit pa će biti propsipanja, samo nema nikog da ih dočeka:)
Kako ne trebaju, a što ćeš kupovat ako nema aska(ponude)???
pa ne vjerujete valjda da će netko nakon ponude 184 prodati za 140 ili da bi netko kupovao ove po 180, to je sada neisplativa rađa
teško je odgonetnuti zašto je netko ostavio dionice, nadaju se valjda još boljoj ponudi, ali to se u roku 1 god. sigurno neće dogoditi
pa ne vjerujete valjda da će netko nakon ponude 184 prodati za 140 ili da bi netko kupovao ove po 180, to je sada neisplativa rađa
Situacija se brzo promini, oholi postanu krotki, a krotki oholi. Lova zatreba iznenada, uostalom niste nikad imali krivu procjenu?!
Bude
Moramo čekati da se nakupi solidan bid.
Žafrkavam se.
Mislim da još nema fundamentalnog razloga za strelovit rast cijene
Imam dosta tpng, nešto skratio, volio bih da raste, ali mislim da je ovaj puta zloćka u pravu.
Bude
Žafrkavam se.
Imam dosta tpng, nešto skratio, volio bih da raste, ali mislim da je ovaj puta zloćka u pravu.
Ja bih volio bas da padne. Nemam niti jedne dionice. Al kad bi pala, barem 10% nakrcao bih se k’o šipak pun koštica!
A ovak’ moram sakupljati “košticu po košticu”.
Bude
Žafrkavam se.
Problem sa dionicama kao TPNG je sto mozes izaci iz njih par dana u godini kao danas, a inace mjesecima traje mrcvarenje, ali svatko zna najbolje za sebe. Uglavnom vozarine jos ne rastu, vec su cak i dodatno pale, pa je ovaj porast vise tehnicke naravi, rekli bi nestrpljivci .
Problem sa dionicama kao TPNG je sto mozes izaci iz njih par dana u godini kao danas, a inace mjesecima traje mrcvarenje, ali svatko zna najbolje za sebe. Uglavnom vozarine jos ne rastu, pa je ovaj porast vise tehnicke naravi, rekli bi nestrpljivci .
Da, da bas je to problem…. Nepremostiv! 😁
Slično je i s druge strane.
Stari moj, to kad pokaze prave rezultate, imat ćeš show sličan ko na ATPL, samo sto će squizz biti žešći.
Problem sa dionicama kao TPNG je sto mozes izaci iz njih par dana u godini kao danas, a inace mjesecima traje mrcvarenje, ali svatko zna najbolje za sebe. Uglavnom vozarine jos ne rastu, vec su cak i dodatno pale, pa je ovaj porast vise tehnicke naravi, rekli bi nestrpljivci .
Da,da to je problem vas bogataša, nema naloga ispod milijun kuna...
Usput promet TPNG u H1 2021 je kumulativno kao zadnje 2 ili 3 godine (zaboravio točno).
-TPNG (veći dio)
+ILRA
ostatak ide na ATPL malo ispod 400 pa ako poklopi poklopi...
Problem sa dionicama kao TPNG je sto mozes izaci iz njih par dana u godini kao danas, a inace mjesecima traje mrcvarenje, ali svatko zna najbolje za sebe. Uglavnom vozarine jos ne rastu, pa je ovaj porast vise tehnicke naravi, rekli bi nestrpljivci .
Stari moj, to kad pokaze prave rezultate, imat ćeš show sličan ko na ATPL, samo sto će squizz biti žešći.
Slažem se kolega s vama, samo za prave rezultate bi trebale i spot vozarine malo porasti, ovako su, nažalost, još uvijek ispod granice isplativosti.
Slažem se kolega s vama, samo za prave rezultate bi trebale i spot vozarine malo porasti, ovako su, nažalost, još uvijek ispod granice isplativosti.
Ma daj, pa su oni u Q2 ostvarili dobit…. ovdje ekipa uglavnom ne kuži da ne možeš čekati dvostruku potvrdu nečeg već da moraš početi zauzimati poziciju kad imaš kvalitetnu procjenu i prve nagovjsetaje da se mijenja osnovni trend. Naravno, nakon toga ako se nagovještaji i procjene potvrde rizik pada, al zato cijena raste. Stvar je tog omjera i spremnosti investitora ili špekulanta da ga u sebi primjerenom trenutku osvjesti i prihvati.
+TPNG, još pojačao
Vrlo konzervativno.
Ziherica
Kupila KOEI
Opet poklopilo Atpl