+ adpl 160,00
+ ernt 1.200,00
nema straha.
lp,
+ adpl 160,00
+ ernt 1.200,00
nema straha.
lp,
+RIVP
Zadnje novcice iz carape izvadio...
+ernt 1190 odmah ujutro
Danas sam uzeo malo vecu kolicinu ATPL.
Ne vidim bas puno komentara ocih kolega koji su prosli petak spemali kolegu @Neo -a?
Malo utihnulo?
Ne vidim bas puno komentara ocih kolega koji su prosli petak spemali kolegu @Neo -a?
Malo utihnulo?
ja sam mu čestitao na dobroj prognozi, makar mi se ona u petak činila kao SF.....ali....sada ni ne može bit komentara jel se preslaguje i zauzimaju pozicije, pa kada sve poleti a corona odleti, bit se svakakvih dobronamjernih savjeta, dok je za sad savjet svih savjetnika da treba biti oprezan....a da....na bitno većim razinama tih savjeta neće biti.....
kupio 2.585 kom RIVP po 25.70 kn
stisneš zube i to je to. kad znaš po kojoj cijeni si kupovao na skijanju prije 2 godine iznad 40 kn. ako padaš padaš sa stilom. ovo je strašno. Čekam dividendu
još malo pa će i škrgut.
+ RIVP po 24.50 kn
- KRAŠ
+ RIVP
Barikb,mislim da si malo prerano kupio jer Rivp je "narodna" dionica sa masom malih ulagaca a bome ima nas i marginaša tako da...spasio sam se prodajom po 34kn al iskreno ne bi se sada izlagao kupnji dok virus jos uvijek uzrokuje rast broja zarazenih,nakon sto pocne opadati u Italiji tada je vrijeme za ulazak.Generalno gledajuci ovakav enormni pad nije racionalan...
moguće je da nije dno. ali i da dno nije daleko. Allianz je puno kupovao po 33 34 kn. danas sam kupio 1.2 kn jeftinije nego jucer, ali jucer znatno vecu kolicinu. Volatilnost je velika, skok preko 30 bi značio stabilizaciju. Mislim da će fondovi odigrati jače na RIVP jer se radi o profitabilnom dragulju
Fondovi....mislim da ce fondovi opet kao i banke otvoriti širom svoje ručice majčici drzavi da popuni ove manjkove u drzavnojblagajni a bas prokleto jos i k tome izborna godina.
+ADPL poklopilo me bome,sad vec mislim da bi moglo i jos nize
Sve se vrti oko virusa od kojeg je umrlo 5.000 ljudi od 7 milijardi kojih bi mnogi i bez corone umrli. Lombardija upravo javlja o smanjenju broja zarsženih, a Kina je zatvorila bolnice jer je broj zaraženih drastično pao. EU provodi jake mjere. Hrvatska jako dobra. Perite ruke i pijte vodu, sok, pivo i gemišt tu i tamo. Kažu mi ozbiljni doktori da pijuckanje često bilo koje tekućine i redovno pranje ruku jako štiti od zaraze. Jedino kihanje u vas ili da dirate nos usta oči rukama gdje je virus zarazuje. Što je virus manje opasan brže se širi i obrnuto.
P.S. Mogao bi biti iznimno buran i jako kratak ovaj poremećaj na burzama.
- RIVP
+ ADPL
+OPTE i sada dosta do kraja mjeseca.
-dlkv, jednostavno ću se pokušat ugurat u nešto sa većim potencijalom. Ako se virus ne ugura u mene
svi koji kupujete, još uvijek 'hvatate noževe'
pa zar ne vidite da 'naša' Vlada još zbraja gubitke iz siječnja i veljače (gledanje u retrovizor), a ministar traži strpljenje:
ministar Horvat o rasterećenjima za poduzetnike
dok oni izađu s mjerama, pa tek kad se bude vidjelo da nemaju namjeru rasteretiti i proračunsku rashodovnu stranu, tek onda bottom ide
ovo je sve zagrijavanje
++adpl
+++rivp (i još ću 😄)