+ adpl
+ mdka
+ adpl
+ mdka
Prodao sve osim OPTE.
Očekujem pad i sljedećih dana. Čekam nisko.
+Kras
do kraja dana vjerojatno +podr
- Adpl
+ Opte
+Adpl
+Rivp
Ostao sam bez casha ali ubacujem za sutra svjezi cash i podebljavam sve pozicije
kupio pa prodao... uglavnom izamortizirao pad na dionicama koje sam držao preko vikenda. Portfelj se smanjio za 0,3% dok se u isto vrijeme Crobex strmopiz... 8%
neloše.
kupio pa prodao... uglavnom izamortizirao pad na dionicama koje sam držao preko vikenda. Portfelj se smanjio za 0,3% dok se u isto vrijeme Crobex strmopiz... 8%
neloše.
Kolega, pa vi ste genijalac.
I kada Crobex pada -8% vi zarađujete
nisam zaradio, ali sam skoro neokrznut ovim padom od 8% I to je uspjeh.
Kupio ADRS i RIVP
Zao mi je sto sam radio pa nisam uhvatio otvaranje...
nisam zaradio, ali sam skoro neokrznut ovim padom od 8% I to je uspjeh.
Svaka čast, ako ste to uspjeli
+RIVP na 26,00
Bojim se da će biti i po 20kn sljedećih dana.
+RIVP na 26,00
Bojim se da će biti i po 20kn sljedećih dana.
Vidjet ćemo u kojem smjeru će krenuti histerija, a sada idem kupiti dovoljno konzervi za karantenu
ajme ljudi švedski stol...božić je ove godine uranio...☺toliko plastiku cekam na 150 a rivp 20
+ ATPL pred kraj.
Ako hoće nek ide i ispod 200.
Danas mi je popravilo dan.
Što pokupiti sa švedskog stola pitanje je sad? Turiste neću, prerizični su, brodari isto, osim možda tankeraša, možda banke ili nešto prerađivačke industrije ukoliko je još ima.
Do nedavno sam bio cca 9000kn u minusu, prvenstveno zahvaljujući nalozima na LRHC koji su mi ostali na kupnji onog pretprošlog ponedjeljka.
Od tada odigrao KRAS od 700 - 730 (kad je išlo) i par drugih sitnica i smanjio minus na cca 4500kn.
Nocas kad sam vidio belaja na futuresima postavio 20-tak naloga na perjanice na -10/-15 i kad sam se prije podneva probudio, vidio da je za divno čudo dosta toga proslo.
ADPL + 160,5 / - 164 (100kom)
RIVP + 1000 (27,10) + 2000 (25,10) -3000 (26,90)
HT +500 (165,50) -500 (172)
+SUKC (127) -SUKC (131) (sitno)
+ARNT (288) + ARNT (282) -ARNT (290) sitno
-ILRA (s gubitkom)
-JDRN (s gubitkom)
Sve u svemu, na kraju u plusu cca 2000kn za ovu godinu. Više sreće nego pameti.
Možda Kodt, prošlu krizu su bezbolno prošli, a elektro revolucija sumnjam da će stati zbog korone?!
+23kom ARNT (278)
-23kom ARNT (308)
kupio Opte opet, samo da me izgura, u suprotnom se crvenim cijelu 2020
kupio 2.585 kom RIVP po 25.70 kn
stisneš zube i to je to. kad znaš po kojoj cijeni si kupovao na skijanju prije 2 godine iznad 40 kn. ako padaš padaš sa stilom. ovo je strašno. Čekam dividendu