+1106 OPTE 4,86
Što smo danas tržili
-
-
-
+ 4x skijaska odjela na 40% popusta (za suprugu, djecu i sebe)
Od dionica (ovih dana)
+ RIVP
+ SUKC
+ VLEN
+ ADPL
- PODR
Gdje su ski odijela na popustu?
-
+ igh 140kn
-
+ 4x skijaska odjela na 40% popusta (za suprugu, djecu i sebe)
Od dionica (ovih dana)
+ RIVP
+ SUKC
+ VLEN
+ ADPL
- PODR
Gdje su ski odijela na popustu?
Intersport...a valjda i svugdje drugdje jer je black friday...
-
ništa danas....samo sam se igrao sa nalogom na asku Igh da vidim koliko drhtavaca ima i uspjela je pasti....i danas i još jedan dan ovaj tjedan.......nitko valjda nije ni razmišljao da kupi a i zašto bi kad zna da će biti kandidata za prodaju po bidu.......burek burza.....nelikvidnost ubija......čim staviš nalog niže na prodaju odmah se javljaju kandidati za mini udar po bidu na dionicama koje nemaju potporu fondova i "šire javnosti"......
-
+Vlen jucer po 9.00 kuna
-
Dokupio DDJH po 4,14 i 4,19
-
Evo bez da ovo pročitam ja sam prebrzo dokupio po 4,14 i 4,19. Moglo je i bolje.
Više nema para za DDJH, all in.
Za kupovati dalje morao bih prodati malo OPTE, a toliko lud još nisam.
Uvijek postoji mogućnost da DDJH bude Uljanik 2.0 odn. pušiona za nas male dioničare.
Nadam se da neće, ali ovo sam nekoliko puta okrenuo pa više nisu moji novci na stolu.
-
imaš ga sad i po 4 kn
brzo, dok ne navale Česi!
Evo bez da ovo pročitam ja sam prebrzo dokupio po 4,14 i 4,19. Moglo je i bolje.
Za kupovati dalje morao bih prodati malo OPTE, a toliko lud još nisam.
Uvijek postoji mogućnost da DDJH bude Uljanik 2.0 odn. pušiona za nas male dioničare.
Nadam se da neće, ali ovo sam nekoliko puta okrenuo pa više nisu moji novci na stolu.
Ici ce to vise puta prema 5 i mozda preko, i opet na 4. Steta je ne istrejdat. Ovo se ne propusta. A za stecaj i ako bude, dobro cemo pricekati, to kod nas traje.
-
[…]
- ako nije tajna, s kolikim postotkom portfelja ulazite u DDJH ???
-
-
Nije tajna, oko 24% mog skromnog burzovnog portfelja. Previše.
"All in" je samo pošalica da opet nemam novaca u portfelju, samo dionice.
-
+OPTE cijelih 63komada!
-
+PBZ po 800kn (ostao nalog od petka.......nisam uopce pogledao zse.hr od petka u 16h, a poziv na skupstinu dosao u 17h.......tako mi i treba kad sam nepazljiv)
-
+OPTE cijelih 63komada!
ko nekad paket HT.
-
-Opte 1/3 za sada
-Rivp 1/2
-Ht 1/2
-
moller:opet ste uranili izac OPTE....jucer ste izasli OPTE 5.32 A danas ste to mogli na 5.60...OPTE se vraca na pretkorona cijenu..i tu ce se cekat objava
-
ADPL ++
OPTE +
HPB -
ATPL --
-
moller:opet ste uranili izac OPTE....jucer ste izasli OPTE 5.32 A danas ste to mogli na 5.60...OPTE se vraca na pretkorona cijenu..i tu ce se cekat objava
pa čekati ću s novcem, nisam ja zaljubljiv
znate kako se ja odlučim za prodaju, čekam 1-2 h i ako mi se ukupni portfelj više ne povećava, krenem malo kratiti da dođem do obrtnog kapitala i tako održavam likvidnost, nemojte i vi sada tako, nije to savjet
-
pa čekati ću s novcem, nisam ja zaljubljiv
znate kako se ja odlučim za prodaju, čekam 1-2 h i ako mi se ukupni portfelj više ne povećava, krenem malo kratiti da dođem do obrtnog kapitala i tako održavam likvidnost, nemojte i vi sada tako, nije to savjet
A da pričekate dan, dva umjesto sat, dva......😍😃.......šala
-
Dokupio 1k VLen
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-