prodao sam IGH po 114 jer nisam mogao povući nalog. čemu nemoć?
Od PBZ Investora!!!!
( meni vam to ne liči na dobro, sjećam se da je neko negdje pisao još davno da to bude riknulo jer koriste neku kramu od programa)
Od PBZ Investora!!!!
( meni vam to ne liči na dobro, sjećam se da je neko negdje pisao još davno da to bude riknulo jer koriste neku kramu od programa)
Od PBZ Investora!!!!
Stignete se još vratit po sličnoj cijeni.....nije još nikud pobjegla......
ma nisam se nešto uzrujo, možda ispane i dobro.
srednje prugaški sam trejder pa možda tu zatrejdam koju.
ovako sam metno 5300 kn u đep.
đe ste cure prodo sam puževe!
tak se nekad u mom kraju govorilo.
+RIVP..3Q bi moga bit odlican..turista sve vise..jucer putova uz obalu plaže pune ko i prije kad nije bilo korone....a sljedece god ce bit jos bolje..ljudi ce naviknut zivjet s virusom a mozda i cjepivo bude..kako god sljedece godine turisticke dionice veliki oporavak
+pebezej nesto sitno
+RIVP..3Q bi moga bit odlican..turista sve vise..jucer putova uz obalu plaže pune ko i prije kad nije bilo korone....a sljedece god ce bit jos bolje..ljudi ce naviknut zivjet s virusom a mozda i cjepivo bude..kako god sljedece godine turisticke dionice veliki oporavak
u 3q ulazi srpanj, kolovoz je udarno prvih 15 dana,vrijeme bas neide na ruku.
Display MoreKolega St Brajo... ne znam kako da napisem da ce nesto rasti..ako tu dionicu imam..jer po tome ja navlačim. Uistinu ne navlacim nikada. Ako u nesto vjerujem da ce rasti i ako to vidim na grafu ja i napisem.
Eto sad nemam Atpl..izisao..al svejedno mislim da ce prema 250kn uskoro. Al duze nece preko 270kn. Nemam ni Dlkv vise svojom greskom pa cu reci da je ekvivalent za njega 7.5 kn sto je Atpl 250kn.
Igh imam i isti ima elvivalent 155kn. Al tesko ce preko 165-170kn.
I kako da objasnim da nije zavlacenje vec to vidim tako i vjerujem. Stvarno ne znam.
Nisam uvijek u pravu..da ne mislite da sam pun sebe. Stvarno nisam.
Prijatelju, ne znam zasto se pravis nevjest kad nisi. Nitko ne spori pricu - nego spori trenutak. Ti kad si na kupnji nagovojestavas propast, kad si na prodaji vices "ne prodajte svoje dionice IGH ispod 168". Na kraju dana i sam priznas da si prodao po 108. Uvik kontra uvik kontra, to je takva sorta i kad nije je kad je nije.... Ali kako toulen kaze,nemamo mi nista protiv stovise puno se da iscitati iz foruma
Eto nakon proteklog vremena i IGH na 120+ kn dal mozda i dalje mislite da je NEO nas zaje... kad nam je reko da je kupnja po 100kn(mada je on vikao za IGH i ranije) dobra prilika?
NEO Dajte opet neki TIP...znam da je vrijeme kupanja, al to ne znaci da se nemre malo za burek ubost:)
-IGH po 121 kn
-1/3 igh otpustio neka i drugi zarade
+rivp
Ovih dana kratim sve kao da nema sutra, portfelj na ATH pa se volim ukesirat, kapitalizirat i pripremit za nove pobijede...jedino KODT nije na prodaju
- PODR (dio)
- VLEN (dio)
- RIVP (sve)
- IGH (dio)
- SAPN (dio)
50% kes...
Display MoreOvih dana kratim sve kao da nema sutra, portfelj na ATH pa se volim ukesirat, kapitalizirat i pripremit za nove pobijede...jedino KODT nije na prodaju
- PODR (dio)
- VLEN (dio)
- RIVP (sve)
- IGH (dio)
- SAPN (dio)
50% kes...
Greska prodavati VLEN, čemu? Tek je krenuo prema zasluženim razinama. Ima vremena...
Samo dio (2500 kom) koji sam u pon kupio po 7,35kn...ostalo drzim...
Glavni razlog je kapitalizacija zbog ATH-a...od ponedjeljka mi portfelj skocio 3%...previse i za mjesec dana, a kamoli ne za tri dana...
Display MoreDisplay MoreOvih dana kratim sve kao da nema sutra, portfelj na ATH pa se volim ukesirat, kapitalizirat i pripremit za nove pobijede...jedino KODT nije na prodaju
- PODR (dio)
- VLEN (dio)
- RIVP (sve)
- IGH (dio)
- SAPN (dio)
50% kes...
Greska prodavati VLEN, čemu? Tek je krenuo prema zasluženim razinama. Ima vremena...
Nek samo raste, dio sam ostavio, a ostalom uvijek ga mogu ponovno kupiti (skuplje), nemam ja problema s tim...
-IGH po 120...
eto, sad kad sam konačno prebolio tu transakciju - mogu priznati - da, ja sam bio onaj jelen koji je kupio IGH po 108 na otvaranju.
Jebiga, loš tajming, loša odluka, srećom s plusom na kraju.
Na greškama se uči, ajmo dalje!
Prodao dio Sapn-r-a
Kupio vlen po 7.73 prosjek, prvih 1000 kom na prodaji ujutro, možda baš od kolege parice 😀
-IGH po 120...
eto, sad kad sam konačno prebolio tu transakciju - mogu priznati - da, ja sam bio onaj jelen koji je kupio IGH po 108 na otvaranju.
cuj tebe. na greskama se uci kupio po 108 prodo po 120
Bravo svima, sve veliki dečki
Ali ako ste svi danas prodali Igu, da mi je znati koji sucker je to kupio ?
Ili nije sucker ?
ako misliš da će ići preko 150 onda je i ovo povoljno
-IGH po 120...
cuj tebe. na greskama se uci kupio po 108 prodo po 120
Greska je bila jer je isti dan nakon sto dam ja kupio po 108,palo na 101,pa i nize😳