Ja prenosim ono što kazu ljudi koji znaju ljude u Dlkv . I nije to sad neki portir u pitanju. A sto se placa tice lijepo to izgleda iz nase perspektive no uzmi u obzir da tamo pivo u bircu kosta 50 kuna u nekoj selendri. Opet ako se dogodi prica o preuzimanju onda je to sve nebitno kad krenu nabrajanja o medjunarodnim tenderima, know-how kojeg jedino dalekovod ima, referencama... joj veseim se tome bit ce surfanja
Što smo danas tržili
-
-
-
+optika po 5.9 nakon duuuugo vremena , grci me stumulirali da potegnem u kesu haha
-
+atpl
-atpl , malo bureka za preživljavanje
-
Dokupila naravno Opte.
Guts.
I graf.
-
-rivp
-atpl
+OPTE, prema uputama grafologa
-
pa dobro što je to vama smiješno, do sada smo svi slušali bespogovorno infektologa i nitko se nije tome smijao, sada kad su grafolozi došli u prvi plan, valjda je red slušati stručnjake ili možda nije ..............ma ta je naša burza uvijek bila odgonetka
-
+ OPTE, pa gdje puklo da puklo
-
-
izaberi jedan broj, sigurno ćeš pogriješiti, sada smo na sredini
-
Prodao sam 2/3 KOEI, postaviti ću se na DLKV, tamo osjećam građanski neposluh, biti će prilike za trejd :)!
-
-
Gledaj stalno jednim okom na Ameriku, kad se potroše stimulous packages bit će veselo, pa da ne zaglaviš sa pogrešne strane papira kad se to desi
-
u zaradi sam i komotan tako da si mogu priuštiti čučanje na kupnji. Ovakvi seizmički potresi na Dlkv / i ne samo njemu/ uvijek su bili uvod u volatilnu trgovinu.
Mislim da se isolati riskirat i to je to.
Do pada burze, jesenjeg povratka korone, kraha predizbornih obećanja , klimatskih pronjena, požara i nemira može se zaraditi na volatilnosti, to je neka moja teorija. Ako se postavim nisko, smanjujem rizik
-
Skoro ATPL, lijepo je krenulo gore i onda je netko ručnu povukao, baš šteta!
-
Kupio i ja par kila OPTE po 5,90 da nisam baš jedini koji nema
-
Reako bi Kostolany da treba pobjeći, jučer
Al' ovdje se čeka preuzimanje
Svi dakle smiju kupiti
-
u zaradi sam i komotan tako da si mogu priuštiti čučanje na kupnji. Ovakvi seizmički potresi na Dlkv / i ne samo njemu/ uvijek su bili uvod u volatilnu trgovinu.
Do pada burze, jesenjeg povratka korone, kraha predizbornih obećanja , klimatskih pronjena, požara i nemira može se zaraditi na volatilnosti, to je neka moja teorija. Ako se postavim nisko, smanjujem rizik
Slažem se sa kolegom, i ja sam kupio DLKV, prekjučer. Bazirano samo na TA. Ne očekujem ju niže.
-
Slažem se sa kolegom, i ja sam kupio DLKV, prekjučer. Bazirano samo na TA. Ne očekujem ju niže.
nije Vas strah da fondovi sutra ne iskrcaju?
njima bi ovo bila idealna prilika da ovaj rast prisilno zaustave.
da njih nema u kombinaciji, ovo bi bilo baš tako kako Vi navodite.
-
nije Vas strah da fondovi sutra ne iskrcaju?
njima bi ovo bila idealna prilika da ovaj rast prisilno zaustave.
da njih nema u kombinaciji, ovo bi bilo baš tako kako Vi navodite.
Ovo sam kupio isključivo temeljem TA, kao kratkoročni trejd, ne investiciju. Ne znam šta će fondovi raditi, to nitko ne zna, pokušavam to maknuti iz jednadžbe i gledati samo graf.
-
svaka čast, al ja se nebi kladio kontra fondova ma koliko u grafove vjerovao
-
svaka čast, al ja se nebi kladio kontra fondova ma koliko u grafove vjerovao
Najbolje prilike se rađaju tamo gdje to većina najmanje očekuje. Npr, ovdje svi očekuju nasilnu prodaju fondova pa će se kasno uključiti u kupnju u slučaju da cijena počne rasti a fondovi ne budu pritiskali - upravo to bi moglo vrlo brzo potjerati cijenu značajnije prema gore, i onda kada se najmanje očekuje, fondovi bi se mogli istovariti, taman negdje na mom targetu. Da sam ja fond manager, tako bih to odigrao
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun