Misliš na bankarske invest fondove ?

Best buy
-
-
-
Bježi od njih!
-
Bježi od njih!
Razlog, osim visokih naknada ?
-
Radi lakšeg objašnjnja probaj podjelit njihovu imovinu na 4 jednka djela. U prvom djelu su ti dionice koje ne isplačuju dividendu a niti rastu uglavnom padaju, u drugom djelu su ti dividendne dionice koje isplačuju dividendu i malo rastu,u trečem djelu su ti obveznice koje isplačuju kamatu, a u četvrtom djelu ti je novac ( keš) koji ništa ne zarađuje. A naknada za vođenje računa ti pojede dividendu i kamatu i cijelo vrijeme im je pgp oko 0 . Ja sam to shvatio na teži način
-
U koje bi po vama što se tiče turizma dionice bilo najpametnije se jos dopozicionirati ?
Rivp, Adrs ili Monp ?
-
Komplet izašao iz adpl i usmjerio sve na kodt.
Molim za savjet: Kamo dalje uložiti: kotr, dlkv ili kodt?
Ja sam novi tu
Hvala
-
Sta uzeo da uzeo sigurno nećeš pogriješiti...
-
Ja sam novi tu
Hvala
Svi ce rasti, al na duge staze mozda dlkv ima blagu prednost jer su krenuli od nule ove godine i jos poslaguju marže, organiziraju se, prikupljaju poslove, .... dok ostali raketiraju vec duzi period. To je moje misljenje, al nemoj slusati jer su mi dvojica ovdje na jako nedemokratski i vulgaran način rekla da sam glup, neargumentiran i da previse karaktera trosim ...
-
Ja sam novi tu
Hvala
Šteta za ADPL, al nije ti kasno da se vratiš. Možda da još malo sačekaš razvoj situacije. Svi smo to prošli... nemoj se živcirati.
Ne pišem da te utješim, već zbog ovog što si pitao... brijem da će SPAN eksplodirati. Nemoj odmah uletiti, prati malo situaciju pa odluči. Pusti što je rasla cijena, tipujem da to ide još glatko 10% gore i to u idućih 2 tjedna.
-
Ja sam novi tu
Hvala
izašao si debelo debelo prerano iz adp jer po meni ozbiljan rast još nije ni počeo!l! veliš usmjerio sve u kodt!!?? pa zatim pitaš kodt, dlkv ili kotr??? objasbiti molim!
-
-
Znam, moguće je da sam pogriješio. Taman sam izašao prije nego su došle rošade u upravi. Možda trenutna nesreća, i loša odluka, ali napisao sam da sam novi. U tome trenu se jako dugo "kvasio" adpl na mjestu, a končari enormno rasli. Zato sam tako postupio.
A sad, kao alternativa končarima mi se bolje vidi span nego adpl. Ujutro budem pametniji.
-
Ja sam novi tu
Hvala
Od 3 navedene imam samo KODT. Ali mislim da će sve tri povećavati prihode i dobit u narednim kvartalima.
ADPL isto imam
-
Znam, moguće je da sam pogriješio. Taman sam izašao prije nego su došle rošade u upravi. Možda trenutna nesreća, i loša odluka, ali napisao sam da sam novi. U tome trenu se jako dugo "kvasio" adpl na mjestu, a končari enormno rasli. Zato sam tako postupio.
A sad, kao alternativa končarima mi se bolje vidi span nego adpl. Ujutro budem pametniji.
Ja sam izasao iz adpl i usao u kotr2, koei, span i docolao jos keša za IG i čestitam sam sebi, tako da eto i ja mislim kao i ti. Buducnost za adpl postoji zbog moguceg boljeg upravljanja ali stignemo se vratiti, no u međuvremenu da malo napravimo keša na raketama koje spominjemo
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3.3k
- Admin
July 18, 2025 at 12:21 AM