+ koei jučer
Što smo danas tržili
-
-
-
+ VLEN iljadarka po 4,40€( tješim se da sam prošao 300 eura jeftinije od miljardera, ali mi se nekako čin da će ići još i jeftinije).
-
+ ZABA, nešto malo sitno
-
Bemti pomelo mi je nalog na 11€ na ADPL,a ja mislio neće ga poklopit do 2026
-
I meni je to malo čudno
-
I meni je to malo čudno
Meni i nije...dno uvijek bude prije, jer market ukalkulira sve rizike unaprijed, ako se znaju, a ovde se sve zna.
-
I meni je to malo čudno
Meni i nije...dno uvijek bude prije, jer market ukalkulira sve rizike unaprijed, ako se znaju, a ovde se sve zna.
A šta se to zna?
-
A šta se to zna?
da je autoindustrija u problemima zbog bana na ICE vozila, a ne zbog nekonkurentnosti ili Kineza.
A kako su birokrati svojim odlukama napravili problem , tako će ga i riješiti. Trump je već rekao da će u SAD-u taj ban opozvati.
Znači problem je što se na Zapadu proizvođače sili da prestanu proizvoditi ICE vozila i krenu za BEV vozilima. A još nisu sazreli uvjeti za to, tipa kapacitet baterije, niti su se razvile tehnike koje bi omogućile da te baterije budu jeftine, ovo je primarni problem...na dobrom su putu, ali je još rano..
-
Preletio iz ADRS2 U KODT.
-
Ja vani 100% na HPB-u...
-
-
Ja vani 100% na HPB-u...
Iz kojeg razloga kolega ?
-
Ja vani 100% na HPB-u...
Iz kojeg razloga kolega ?
Iz toga jer je dionica odradila 40 € na dividendu.
-
Ja vani 100% na HPB-u...
Šteta kolega trebala bi i dogodine slična dividenda biti, trenutno ne vidim neku bolju priliku na našem tržištu
-
Ja vani 100% na HPB-u...
Šteta kolega trebala bi i dogodine slična dividenda biti, trenutno ne vidim neku bolju priliku na našem tržištu
Dogodine se treba pozicionirat u HPB, do tada će cijena dole, koliko ne znam. Ako padne cijena do Božića, uskočim opet unutra.
-
Dogodine se treba pozicionirat u HPB, do tada će cijena dole, koliko ne znam. Ako padne cijena do Božića, uskočim opet unutra.
Tako sam i ja napravio prošle godine na zabi prodao kad su objavili vijest o divku i zažalio čestim treydanjem provizija i porezi pojedinu dobar dio zarade
-
A šta se to zna?
da je autoindustrija u problemima zbog bana na ICE vozila, a ne zbog nekonkurentnosti ili Kineza.
A kako su birokrati svojim odlukama napravili problem , tako će ga i riješiti. Trump je već rekao da će u SAD-u taj ban opozvati.
Znači problem je što se na Zapadu proizvođače sili da prestanu proizvoditi ICE vozila i krenu za BEV vozilima. A još nisu sazreli uvjeti za to, tipa kapacitet baterije, niti su se razvile tehnike koje bi omogućile da te baterije budu jeftine, ovo je primarni problem...na dobrom su putu, ali je još rano..
Da ali tu štetu snosimo mi dioničari.
Ili hočete reči da je "uprava" namjerno "proizvela" takvu štetu kako bi im se ukinula ta ograničenja?🤔
-
Ja vani 100% na HPB-u...
Od neki dan s 32% plusa i na cijeni od 392 i ja. Očito slićna očekivanja imamo😀
-
136%+ i još se držim unutra.
-
HPB +330% i još se držim unutra
-
HPB +330% i još se držim unutra
Onda bu i dividenda dobra u postotnom omjeru 🙂
-
-