- sav KODT, posušila mi neke gubitke, još toliko zaradio, a mislim da nema više potencijal da ludo raste. Slava joj. Nije to zbogom samo doviđenja.
Što smo danas tržili
-
-
-
Konstantno dokupljujem Alphu adriatic. Volim rizik a mislim da je to trenutno dionica sa najvise prostora za rast. Opcenito sektor tankera ce sljedece dvije godine zaradivati enormne novce i prava je steta sto su nam oteli TPNG.
-
+ HPB malo ,dva velika prodavača se redaju na prodaji.
do kada će prodavati,nepoznanica
-
Sitno svacega, pa tako i RIVP
-
Kupila 7 BET
Al' to bas kladionica
-
Kupila 7 BET
Al' to bas kladionica
Ja na tom ruletu imam 20k novaca... i sitno prodanih pa vracenih... izlaz mi je za sada siguran, dalje budem vidio!
-
Hvala Zločki, riješio se spana, i atpl, uskoro ću, danas nije prošlo i adpl. Ma kilave, bože sačuvaj, atpl kažu na dnu , pa nebih ja baš prodavao na dnu.
-
Danas svega po mrvicu kupovao.
SPAN, ATPL, CKML jedino mi još nije u dokup ušao KODT... nekako mi se sada skup čini. -
SPAN, ATPL, CKML jedino mi još nije u dokup ušao KODT... nekako mi se sada skup čini.Nekima se ne čini skup https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…893ed07af49.pdf
Ma, skup mi sada s obzirom koliko imam dionica i po kojem ulazu od davnina.
Ne znači da neću još podebljati poziciju ali ne sada. -
KODT mi je bio skup i prije tri četiri godine kad sam ga kupovao po 1/4 današnje cijene
-
-
KODT mi je bio skup i prije tri četiri godine kad sam ga kupovao po 1/4 današnje cijene
Eto vidim sada da nisam sam! Znači uvijek nam se činio skup, ne znam kak netko sada iz dana u dan po 15-20 komada kupuje na ovoj cijeni.
Ja nemam bome duše da toliko platim iako znam da ima smisla! -
SPAN, ATPL, CKML jedino mi još nije u dokup ušao KODT... nekako mi se sada skup čini.Čestitke na hrabrosti...
-
Kupila 7 BET
Al' to bas kladionica
Pa zloćka kako to misliš kladionica, pa imaju p/e 4, dividendni prinos koji se reinvestira 6-7% , lijep rast GDP-a, pa ja tu mislim za par godina uzeti značajan prinos a ti kažeš kladionica, jest ali nije velika
-
Zloćka je vjerojatno mislila na ovo; bet eng - kladiti se.
-
+IKBA po 368 € ( ako drugi mogu kupiti 450 dionica po 380 €, onda je ovo jeftino)
-
danas opet svega po malo
atpl,ckml,rivp
-
+IKBA po 368 € ( ako drugi mogu kupiti 450 dionica po 380 €, onda je ovo jeftino)
+IKBA po 366 €( trenutni P/E 8,95)
-
Minus adpl dio, sutra nastavljamo.
Atpl na vrijeme prodao s obzirom na današnji pad. Vratiću se naravno u kraljicu, ali ne još.
-
Minus adpl dio, sutra nastavljamo.
Atpl na virijeme prodao.
Jel mozete do 14,50 potegnuti?
-
+ATPL po 49,60 €( cijena je u malo više od mjesec i pol pala cca 80 kn po dionici, uz rast vozarina)
-ATPL po 48,50 (u petak izletio većim djelom, jer sam čuo da kolega Matkko kupio po 49,30€)
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin