+IGH
-IGH
Ovo je bilo glupo.
+LKRI (neka me vade kao Excalibur iz nje, ne prodajem po cijeni iz članka)
+IGH
-IGH
Ovo je bilo glupo.
+LKRI (neka me vade kao Excalibur iz nje, ne prodajem po cijeni iz članka)
+igh, čisto u špekulativne svrhe, jer drugih razloga ne nađoh
+ i plagune malo jutros
+GRLN po 7,25 €
-IGH malo da rasteretim poziciju!
+IGH, zahvatilo me malo žrtve paljenice
+GRLN po 7,25 €
-GRLN po 7,90 € (kolege uživajte u vikendu)
+GRLN po 7,25 €
-GRLN po 7,90 € (kolege uživajte u vikendu)
I vama kolega. Čuvajte se kolesterola.
+ighaja malo jedva jutros
Ništa od +/- ATPl, pa petak je
slabi su valovi
-JDOS po 555 €
Atpl zabetoniro do daljnega, ja se držim one ko čeka i dočeka. Igija duže čekao da prodam nikako da potegne, i jučer se riješio. Sada opet čekam al kontra.🤣
-JDOS po 555 €
Vaše pokupili moje ostalo, sada možda i dignem😀
Atpl zabetoniro do daljnega, ja se držim one ko čeka i dočeka. Igija duže čekao da prodam nikako da potegne, i jučer se riješio. Sada opet čekam al kontra.🤣
vi kolega postajete sve više umjetno inteligentni😀,
imate li pomagača za ove poteze
Slobodne dignite, ali ima još moga za prodati
+HPB
Išao staviti nešto na prodaju po 118 EUR, kupio sve do 118 EUR. Krivi nalog. Umjesto Prodajnog izvršio Kupovni. Tako da sam nadokupio za skoro 28k EUR.
Jbg. Zadržat ću ih. Možda i uletim u Top10 do kraja godine ako nastavim ovako mješati naloge
Ode moji 230 slučajno!!!!!
Ode moji 230 slučajno!!!!!
Sad trebam čekati na bidu za još kupiti. Ovaj broj mi nije lijepi okrugao. Treba mi neki da ljepše figura 😅
+HPB
Išao staviti nešto na prodaju po 118 EUR, kupio sve do 118 EUR. Krivi nalog. Umjesto Prodajnog izvršio Kupovni. Tako da sam nadokupio za skoro 28k EUR.
Jbg. Zadržat ću ih. Možda i uletim u Top10 do kraja godine ako nastavim ovako mješati naloge
Možda da pitate čika Frojda što kaže na ovu vašu podsvjesnu transakciju...možda instinkt bolje trguje od intelekta...
+HPB
Možda da pitate čika Frojda što kaže na ovu vašu podsvjesnu transakciju...možda instinkt bolje trguje od intelekta...
A mislim da je dobro. Imaju sasvim solidne rezultate. Ili će se privatizirati ili Država spustiti svoj udio ispod 25% a i mora Država kad tad vaditi dobit kroz dividendu. Treba Državi parice. A dobiti ima mnogo. Vjerujem da je sve to dobar okidač za rast. Premda bih najviše volio da se privatizira.
+HPB
Ma to je u redu, nego pazite se vi da vam se ne dogodi da krivo stisnete i sve prodate dobro ispod cijene, e to je pravi zajeb.
+HPB
Ma to je u redu, nego pazite se vi, da vam se ne dogodi, da krivo stisnete i sve prodate dobrano ispod cijene, e to je pravi zajeb.