+IGH slabo to Anna prodaje, samo me okrznulo za 20 komada
Što smo danas tržili
-
-
-
+IGH slabo to Anna prodaje, samo me okrznulo za 20 komada
i drugdje je tako,
"Kako nam je rekao direktor Tržnica Zagreb Stanko Gačić, njih je u Zagrebu registrirano 70-tak, a OPG-ova je daleko više, međutim na Trešnjevci je u četvrtak bilo otvoreno tek nekoliko tih improviziranih mjesta za prodaju povrća u kojima je prodavačima vrlo brzo nestalo povrća i zatvorili su svoja vrata."
aaa, bidni naši "proizvođači domaćeg povrća" , nisu im stigli kamioni robe s
"proizvodnih polja"
ova će pandemije razotkriti mnogo toga
-
- RIVP -R-A
-
- RIVP -R-A
A cijelo vrijeme si uvjeravao druge da ce navaliti stranci, puni hoteli, prednosti Valamara kao autodestinacije. A sad si prodao, je li? Meni lijepio minuse kad sam govorio da lazes, da navlacis ljude.
Moralna nulo. Sram bi te moglo biti. Kad bi stama imao. Ali takvi kao ti ga nemaju.
Ne isplati se uzrujavat, takvi ce za mj dana govorit kako ce Cro kartice i domaci turisti puniti hotele s 5*... za ernt bi se slozio s barbikom da ima potencijala i planiram ga uskoro pojacat, ali za neke stvari treba biti realan ili duuugorocni ulagac..
-
ERNT sam obilno kupovao oko 1.050 kn i malo više, jer sam procjenio da mi ta cijena pokriva sav rizik. 5G mreža i ugovorene prodaje, digitalizacija, jaka tržišta unutar grupe jamstvo su za pristojnu dobit. Ukoliko iznenade dividendom ići će još gore, jer cijena još uvijek značajno zaostaje. ERNT zapravo nema ozbiljniju konkurenciju, pouzdan je partner i fino naplaćuje svoje usluge.
RIVP svakako planiram kupovati kada budem zadovoljan cijenom. DAX je danas završio u minusu 3.9%, a DJI trenutno oko 2.5%, tako da nije isključeno da već od sutra krenem u shopping, jer mi je gotovinska pozicija daleko jača od plana. Dobar mi je osjećaj biti u cashu sada. Očekujem ovdje znatno bolje prilike za kupnju, kao što mi je 27.80 -28.5 kn bio dobar izlaz. Odredio sam dnevni limit i kupovanje samo kada je dionica u crvenom iznad određenog postotka. Pažnja, puni fokus i oprez potrebni su kod ulaganja. Iznimna prilika je i KODT- povlaštena i/ili redovna dionica, ali nije ju baš tako lako kupovati zbog likvidnosti.
-
-RIVP po 24,50 nabavljen po prosjecno 27,90 mislim da ću to kupovat daleko niže od trenutnog gubitka jer su vani indeksi svi u debelom minusu
-
Ja mislim da ni Ernt nije bas najbolji izbor.
Mozda je banalan razlog, ali nakon 1mj i bez obzira na rad od kuce, zapocela su neka rezanja. Mozda su samo mudri pa unaprijed reagiraju, ali meni to nije dobar znak. Kupovao sam Ernt na 1100 i prodavao na 1400+ razinama.
Bit ce tesko pronalaziti nove kupce, a i drzava steze remen.
Cak bi prije izabrao RIVP jer ima manje probleme nego Ernt. Samo mislim da bi Rivp trebao jos nize prije.
-
Danas dokupio malo jednog turista, JDRN
-
-Atpl bilo je kratko ali slatko druzenje s ovom dionicom
-Adpl
-
+ RIVP Valamar
-
-
Ne nešto mnogo ali imam neki dobar predosjećaj da će se do kraja tjedna isplatit ako ništa za burek
+RIVP
-
+ atpl
+ rivp long term
-
+ KODT R-A
+ KODT R-A
-
+JDRN, onda opet
+JDRN, ali sve skupa malo... nitko me ne prati
-
+ RIVP u mrežicu
-
+ RIVP u mrežicu
Treba stvarno hrabrosti za ovo kupovati. I to iznad BV.
-RIVP po 24,50 nabavljen po prosjecno 27,90 mislim da ću to kupovat daleko niže od trenutnog gubitka jer su vani indeksi svi u debelom minusu
Bravo kolega. Jeste razmišljali možda o trgovanju naftom? Da kupite po 16 USD i prodajte po 0 USD jer očekujete -40 USD.
Eto sad znamo da će Crobex roknuti pošteno ovaj put.
-
Kad izađu FI koja će izaći tijekom ove godine i kad cijenica odreagira na takvo što, bolje bi bilo da je mrežica ovih dana bila šuplja.
-
+ ER NT
-
+ ER NT
Ovo sad po 1160?
-
Ne kupujem ništa dok je roba ovako "vruća".
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin