Nakon prilično vremena dokupila ikba.
Imaju izvrsno izvješće.
Sad mjerkam Mediku🙂
I dvoumim se oko adpl. How much, end for how long 🤔
Imaju izvrsno izvješće.
Sad mjerkam Mediku🙂
Imaju izvrsno izvješće.
Sad mjerkam Mediku🙂
Ako ADPL, onda puno i dugo
+plag, a majketimile, još jučer, ni vidio nisam
+viro, pomalo* kao što reče deda
* “Pomalo, od 1946. godine” - novi je slogan Dalmacijavina otkad je ta tvrtka prešla u ruke tvrtke Oštrc, hrvatskog kralja šećera Marinka Zadre, ...
tko bi rekao da bi ovaj kišni petak mogao biti do kraja lijep dan
+viro po 56 kn. Uslijed očekivanja vijesti o dovršenoj PSN-i da si ne bi poslije mislio što nisam kupio i po ovoj cijeni.
+atpl, da ne povjeruješ sam sebi
+sukcx2, neki diskont možda
+ULPL pokupilo me malo 100 kom po 100 kn.
+atpl, da ne povjeruješ sam sebi
+sukcx2, neki diskont možda
Kolega Moller pa sta vas je juzina opičila da ste kupovali Atpl na tim cijenama i jos u petak?😉
Kupio ATPL prije i poslije dividende, kupio malo ULPL
-PODR pomalo sve riješio, kažu da će kriza pa je bolje držati se keša
Svi kupuju kod Martine u butigi a ona diže cijene kako je kupaca sve više.......u Emilovu butigu nitko ne žuri pa je cijena snižena i sad ljepa količina ima na 326 a fondove ne zanima?......
Svi kupuju kod Martine u butigi a ona diže cijene kako je kupaca sve više.......u Emilovu butigu nitko ne žuri pa je cijena snižena i sad ljepa količina ima na 326 a fondove ne zanima?......
lako je njoj za male burek investitore, nju zanima kome će se uvaljati sve, jer od nas nema koristi ni buktića cvijeća
+ atgr ........totalno neplanirano.......onako čisto iz dosade tek toliko da ako ne zaradim neku lovu barem izgubim nešto.......do danas je nisam imao "na zalihama"......
K O D T - P +
+atpl nadokupio nešto sitno
+Rivp isto malo ali po najnižoj cijeni danas.
+ atgr ........totalno neplanirano.......onako čisto iz dosade tek toliko da ako ne zaradim neku lovu barem izgubim nešto.......do danas je nisam imao "na zalihama"......
+rivp po slićnom principu.......ali mijenjam glavni plan što se ishoda tiće.......odlućio sam na obje zaraditi........
Prodao malo ULPL
-Grnl malo, nema tu kruha samo od brašna, bolje ići čekati divku u Ktjv
-Grnl malo, nema tu kruha samo od brašna, bolje ići čekati divku u Ktjv
Podravka je jako srušila cijenu brašna, maloprodajna redovna cijena Bez PDV-a kilo brašna je 3,90kn, otkupna cijena pšenice 2,20kn/kg. A od ovih 3,90 nešto i trgovini ide.
+rivp po slićnom principu.......ali mijenjam glavni plan što se ishoda tiće.......odlućio sam na obje zaraditi........
+ span......zato da si osiguram kibernetičku sigurnost portfelja i za slučaj da ovoj sigurnosnoj zakrpi od 250 + pa nadalje uskoro istekne licenca........