-rivp ... po 28.20 ... sretno novim vlasnicima
Što smo danas tržili
-
-
-
-rivp ... po 28.20 ... sretno novim vlasnicima
Pametno.
-
Uzeo danas još povlaštenog adrisa.
-
+Opte
+Dlkv
automatika bolje kupuje nego uživo
-
+ KODT (i to "poštena količina" na 1260kn)
Ne znam kad sam bio sretniji s nekim dokupom....
-
+ KODT (i to "poštena količina" na 1260kn)
Ne znam kad sam bio sretniji s nekim dokupom....
Pravi blagdanski poklon
-
-35kom HJDR (147kn) (izasao sa Bogom-danih 70kuna minusa)
.....htio sam se malo kockati, pa sam uskočio u ovo jos prije par mjeseci - doduse, samo sa tom sicom što je kapnulo po bidu - ali, moram sad priznati da sam jako sretan da mi je to sve sto je upalo, jer sam nakon toga jos par tjedana stajao na bidu na 148 i srecom, nitko me nije "počastio"......
.....inace, zanimljivo da nitko nije komentirao ovo Hanfino odobrenje ponude za preuzimanje po 1KN......
.....prema elaboratu procjenitelja dionica, kojoj je BV nesto manje od 700kn vrijedi 0KN, a neovisni revizor je potvrdio taj nalaz, no najzanimljivije je da se i procjenitelj i revizor nalaze na istoj adresi - Stojarska cesta 20.......koja luda kuca.......:(
.....tak da je ponuditelj vrlo galantno i dobrodusno odlučio ponuditi premiju te dati ponudu na 1KN.......:)
.....svasta sam se nagledao na ovoj burzi zadnjih 13 godina, ali ovako nesto ljigavo stvarno nikada nisam vidio......
.....sreca moja da nasa burza ima tako sporo paljenje, pa je ovaj zaostali bidas na 147kn bio Bozji poklon danas u 11h......
svi ostali koji zele svoje utopiti skuplje od 1kn vjerujem da će, na zalost, čekati do sv.Nigdarjeva......ako, naravno, ne pokrenu tuzbu na Upravnom Sudu.....
-
Ajooj
A što je to, HJDR ?
-
-35kom HJDR (147kn) (izasao sa Bogom-danih 70kuna minusa)
.....htio sam se malo kockati, pa sam uskočio u ovo jos prije par mjeseci - doduse, samo sa tom sicom što je kapnulo po bidu - ali, moram sad priznati da sam jako sretan da mi je to sve sto je upalo, jer sam nakon toga jos par tjedana stajao na bidu na 148 i srecom, nitko me nije "počastio"......
.....inace, zanimljivo da nitko nije komentirao ovo Hanfino odobrenje ponude za preuzimanje po 1KN......
.....prema elaboratu procjenitelja dionica, kojoj je BV nesto manje od 700kn vrijedi 0KN, a neovisni revizor je potvrdio taj nalaz, no najzanimljivije je da se i procjenitelj i revizor nalaze na istoj adresi - Stojarska cesta 20.......koja luda kuca.......:(
.....tak da je ponuditelj vrlo galantno i dobrodusno odlučio ponuditi premiju te dati ponudu na 1KN.......:)
.....svasta sam se nagledao na ovoj burzi zadnjih 13 godina, ali ovako nesto ljigavo stvarno nikada nisam vidio......
.....sreca moja da nasa burza ima tako sporo paljenje, pa je ovaj zaostali bidas na 147kn bio Bozji poklon danas u 11h......
svi ostali koji zele svoje utopiti skuplje od 1kn vjerujem da će, na zalost, čekati do sv.Nigdarjeva......ako, naravno, ne pokrenu tuzbu na Upravnom Sudu.....
i ne samo to.
trenutno se trže na 3 EV/EBITDA, i to nakon očajne sezone, a Andabaka za svoje hotele navodno traži 10 EV/EBITDA, a trenutno se trži na -190 EV/EBITDA.
inače, Mazars Cinotti koji su radili procjenu nisu na glasu kao žmukleri, već su u revizorskim krugovima odmah iza velike četvorke (Deloitte, EY, PWC, KPMG).
ova ponuda jedino ima smisla ako je Cinotti prilikom izrade procjene i revizije otkrio nekakvo kreativno knjigovodstvo, jer iskreno sumnjam da bi na ovaj način riskirao svoj ugled.
al stvarno bi trebalo pribaviti ovu procjenu, čisto u edukativne svrhe, da svi vidimo o čemu se ovdje radi i krije li se tako nešto slično i u drugim kompanijama koje kotiraju na burzi ili je u pitanju čisti žmukleraj.
-
Ajooj
A što je to, HJDR ?
Hotel Jadran - Gradac.......brat blizanac Jadran Hotela - Crikvenica........
-
-
I ide za kunu 🤔
-
I ide za kunu 🤔
jako čudna situacija.
ali obzirom da je kod nas trenutno vlada hotel bubble, ova procjena definitivno poziva na oprez, jer tko zna što se sve krije u knjigama ostalih hotelijera, pogotovo onih kojima izvještaje i revizije rade neki no name revizori.
kažem, Cinotti ovime jako riskira svoj ugled, jer moraš imati cojones napraviti ovakvu procjenu koja sigurno neće proći nezapaženo.
-
A jel netko zna o kakvoj se to aktivaciji potraživanja radi koja je navedena u obrazlozenju ponude za preuzimanje?
Iznos je 234,5 milijuna kuna.
-
A jel netko zna o kakvoj se to aktivaciji potraživanja radi koja je navedena u obrazlozenju ponude za preuzimanje?
Iznos je 234,5 milijuna kuna.
provjerio sudski registar za Topaz d.o.o.
prodali su društvo matici koja je vlasnik Topaza.
znači, iz šupljeg u prazno.
i preplašili male koji su prodali.
genijalno.
-
- ERNT
Zadovoljan sam doista prinosom i cijenom. Po 1.050 i 1.080 nitko nije htio dionicu štapom. Dividenda isplaćena, a porez odgođen.
-
++1102 komada TPNG od 44.60 do 45 kuna.
-
+ Vlen po 11.50
-
tankeri po 44 , 2000 komada
-
Ne valja trćati za papirom.
Što je pobjeglo, pobjeglo je.
Plus Opte
Dok nije pobjegla
-