Ni uvaženi kolega Neo ovaj kvartal ne bi tipovao ispod 50 mil.
Ovisi jel unutra ili vani 😅
Ni uvaženi kolega Neo ovaj kvartal ne bi tipovao ispod 50 mil.
Ovisi jel unutra ili vani 😅
500 je danas rjeseno.
Kao plitak potok?
Odmah u otvaranju ili u 12?
Najave sa istoka su UP
Vikinzi su otvorili UP
Futuresi su UP
Zadnji poziv za ukrcaj na raketu
Idemo dalje... 😁
Na moon
koja jagma. polomljeno.
nije ni milijun trebao za preskociti 500
Page 500 saptom.... a tek sad mi se čini da se raketa pali . Još malo I na 100% sam dobiti , a ne tako davno skupo mi se činilo po 259 kuna
Da trebalo je dosta, očekivao sam pred mjesec dana, al strpljen spašen kako se kaže
Tako je 2011. mislim dosta dugo se kolebalo oko 700 i nije padalo ispod toga dok nije krenulo, onda je otišlo kontinuirano do 200, negdje 2013.
Tehnicki gledano prvi otpor na 550kn a ukoliko vozarine voze dalje i vise onda idemo preko 600kn u jednom dahu🙂
evo već počelo udaranje po bidu. vrh
Dojam je da se više vjeruje Predstečajuši, nego Kraljici!
Kraljice su obje u ovom razdoblju. Pitanje je samo koliko ce razdoblje potrajati. Trenutno je predstecajusa veca tvornica love od kraljice. Naravno ne znanjem nego slucajnoscu spota... Budite budni i pratite...
Kraljice su obje u ovom razdoblju. Pitanje je samo koliko ce razdoblje potrajati. Trenutno je predstecajusa veca tvornica love od kraljice. Naravno ne znanjem nego slucajnoscu spota... Budite budni i pratite...
Ta pretpostavka da je veca tvornica se tek treba potvrditi iako ima preduvjete da iskoristi brodove na spotu bolje ne znaci da oce jer dosadasnja izvjesca ne idu tome u prilog i ATPL je bila bolja tvornica u prvom polugodistu iako po tim preduvjetima nije trebala bit ali je bila unatoc ocito pogresnim predvidjanjima, po cemu ta predvidjanja opet treba uzimati sa sigurnoscu, a da opet mozda ne sadrze gresku u procijeni, s druge strane sve preduvjete i ne znamo s ATPL strane da bi i te pretpostavke kod usporedbe uzimali sa sigurnoscu i davali takvu usporedivu ocjenu sa sigurnoscu?
Da sutra dode neki fond koliko bi ponudio za nasu princezu?
Da sutra dode neki fond koliko bi ponudio za nasu princezu?
Pa vjerojatno malo više, s obzirom da nemamo tankere.
Malo sam i danas ovih dionica dokupio.
Meni nije jasno zasto prodaja toliko "stiska"?
Pa dajte malo ohladite!
Malo sam i danas ovih dionica dokupio.
Meni nije jasno zasto prodaja toliko "stiska"?
Pa dajte malo ohladite!
Dobro nam i ide s obzirom da se uglavnom mi mali borimo sa velikima ( koji su imali, koliko ono?.....mislim da je kvarkica prije u usporedbi dala točan broj dionica koji su veliki prodali......mislim da je oko 150-200 000 dionica koje su od prije 180 pa sve do 500 kn "popapane" a veliki igrači su prodavali).......veliki su na zalasku a novi veliki se ne guraju unutra jel je još uvijek prejeftino za njih........novim velikima valjda treba izvjeeće za q3 i q4 pa možda i godišnje da bi onda imali "opravdanje" za kupnju po 700,800,900 ili 1000......
ovakvo "uzbuđenje" pri kraju trgovinskog dana kada bdi jako raste, futuresi u plusu i bdi sutra vjerovatno probija ovogodišnji vrh a brodari vani otvaraju u lijepom zelenilu viđa sa samo na zse.......nadam se sa ste uživali i uspjeli se snači i popratiti ovu nadasve uzbudljivu popodnevnu trgovinu....... ........kad na radiju jave da je smak svijet prebačen sa ovog tjedna na neki sljedeči onda svi skupa možemo odahnuti......
Prešla 500 ja zadovoljan.Puno se trejda, ali mislim da će biti sve manje prostora za to...ja i dalje stojim i čekam, i čekam...ponekad malo i kupim😀
ovakvo "uzbuđenje" pri kraju trgovinskog dana kada bdi jako raste, futuresi u plusu i bdi sutra vjerovatno probija ovogodišnji vrh a brodari vani otvaraju u lijepom zelenilu viđa sa samo na zse.......nadam se sa ste uživali i uspjeli se snači i popratiti ovu nadasve uzbudljivu popodnevnu trgovinu....... ........kad na radiju jave da je smak svijet prebačen sa ovog tjedna na neki sljedeči onda svi skupa možemo odahnuti......
a uvik kontra🙃
raketa je krenula a ekipa ju pusta da joj da fore za napetost.
I sutra na bdi idemo dalje...
Stranci danas na raketni pogon a atpl na puzoraketni.
Kad oni okrenu atpl ce upaliti warp😁
dsx i sb su vani puno utekli u odnosu na ap,
prostor je ogromni na atlantskaoj za stizanjem stranih brodara koji su zadnjih dana žestoko krenuli.
Lp
stroga kontrola cijene.
Do 3q izvjestaja nema gore.
Pa idemo dalje... ↗️😁
4q ce biti bolji od 3q🤨😙