Ma kolega, imam ti ja pola dalmatinske krvi, uvijek se nasmijem kada dođem dolje, prva rečenica a di je priša..
Ovo je zvučalo kao "pomalo"
Upravo tako
Ma kolega, imam ti ja pola dalmatinske krvi, uvijek se nasmijem kada dođem dolje, prva rečenica a di je priša..
Ovo je zvučalo kao "pomalo"
Upravo tako
Mislio sam i ja, ali sam pogledao graf mittkov, još ću malo sačekati.
Kolega, nemoj da te imam na savjesti Svaki graf ima svoj "invalidation", trenutak kada se neke okolnosti promijene i onda ta projekcija grafa postane nevazna/zastarjela/malo vjerojatna. Ja ne objavljujem cesto grafove, ne dajem signale/savjete za kupnju/prodaju pa onda ni ne pisem pravovremeno je li neki graf zastario, odnosno jesu li se neke okolnosti u medjuvremenu promijenile. Vidis da grafove gledam uglavnom vikendom kada nemam nekog pametnijeg posla.
Nemoj racunati na to da ces uloviti samo dno ili vrh. Ako mislis da ce nesto padati, a dugorocni si investitor, bolje dokupljuj pomalo u padu umjesto da cekas konacni target jer ga mozda nikada ne docekas. Trejderi rade drugacije, ali oni stalno bulje u ekran, osluskuju signale trzista i brzo mogu u danim okolnostima promijeniti misljenje.
Ja u zadnje vrijeme na svojim grafovima projekcije obrazlazem u IF THEN formi, bas zato da probam naglasiti kondicionalnost projekcije pa onda i invalidaciju.
Ma gosp. mittko sve pet. Već sam u prethodnim postovima objasnijo odnos prema Vama tehničarima, Vi nam pomažete ali nema odgovornosti i krivnje ikoga, jer na kraju mi sami donosimo odluke. Možeš ili ne moraš koristiti Vaše geafove, ja ih koristim i hvala svim tehničarima na njima!
.. Već sam u prethodnim postovima objasnijo odnos prema Vama tehničarima, Vi nam pomažete ali nema odgovornosti i krivnje ikoga, jer na kraju mi sami donosimo odluke. Možeš ili ne moraš koristiti Vaše geafove, ja ih koristim i hvala svim tehničarima na njima!
barem nije dosadno...vi ćete i tako izmisliti nešto sasvim novo..npr. ‘Freedom Day’"
Tko bi rekao da će se brodari sad pred izvješće moći kupovati po 10% nižoj cijeni nego prije mjesec dana??
Tko bi rekao da će se brodari sad pred izvješće moći kupovati po 10% nižoj cijeni nego prije mjesec dana??
Mittko😀
Čekamo eventuqlne promjene u top 10?? Ahhhh sa institucionalcem nikad ne znaš?
Da, evo jedan klasični citat nesrazmjera vrijednosti i cijene brodara.
Nije vise ni bitno kolko je koji rasao ili pao, evaluacije govore za sebe. Bit ce zanimljivo...
generally speaking, and worth repeating, I have never seen a better valuation setup than in so many of these shipping firms that are about to post blowout earnings in Q2, Q3+ ... some of the most ridiculous examples trading at forward P/E of ~1 at this point
Zelim reci, ovdje je bitno da vozarine ostanu ovako visoke sto je duze moguce, pa ce i firma i dionicari prosperirati, a koliko vidim po FFA rates, one i dalje rastu, pa nema bas nekog razloga za zabrinutost.
P.S. Sada kada se sjetim nikada u biti nisu poslali objasnjenje one blokade racuna u 10. mjesecu prosle godine kada su insajderi prodavali sa 220 na 150, pa ih burza blokirala poslije. Lijepu su mi lovu izbili iz djepa tada, pa ne mogu biti sretan, ali treba biti posten i reci da su vozarine sada stvarno dobre i strani brodari redom isplacuju kvartalnu dividendu, pa mozda i ovdje nesto kapne jednog dana, tko zna.
P.P.S Korak po korak i mozda popravim karmu ovdje, jer stvarno nemam nista protiv nikoga, vec sam najvise ljut na sebe zbog svojih losih odluka pod utjecajem drugih ili pisanjem po forumima . Odoh dalje, dosta špekulacije i filozofije za danas .
Još se kupcima neda danas, ali jučer im je bio dan za jeftinu kupnju.
Danas je to prošlo vrijeme očito, vani sve u dobrom plusu...
BCI 5TC 29071 -68
Jedini problem je što se iskrcava Cerp, a isti ima jos 195 tisuća komada. Samo 72 milje kunića.
Jedini problem je što se iskrcava Cerp, a isti ima jos 195 tisuća komada. Samo 72 milje kunića.
Ajde Neo drukaj na TPNG tamo toga treba da se cijena održi na 40 kn...za ATPL ne brini.
Iskrcaj 160 komada 👏👏👏😉😉 naj si jaci
Ajde Neo drukaj na TPNG tamo toga treba da se cijena održi na 40 kn...za ATPL ne brini.
Nemam dionice Atpl niti me zanimaju..imate podatke na mojedionice da je Cerp prodao cak 1200 kom. Prema tome to nikako nije druk vec izbosenje cinjenica.
A glede Tpng uopce me ne zanima cijena. Osim ako padne na 35kn da se dobro nakrcam.
80% sam u cashu.
Cerp uopće ne prodaje...
Nemam dionice Atpl niti me zanimaju..imate podatke na mojedionice da je Cerp prodao cak 1200 kom. Prema tome to nikako nije druk vec izbosenje cinjenica.
A glede Tpng uopce me ne zanima cijena. Osim ako padne na 35kn da se dobro nakrcam.
80% sam u cashu.
NIsi cuo za cinjenicu da cerp dodjeluje dionice ?
nije li malo čudna dinamika tog "iskrcavanja"?
Cerp uopće ne prodaje...
Tako je. Sve je dodijelio, apsolutno nije ništa prodao. Vidi se po prometima.
Cerp uopće ne prodaje...
Vi mislite na prijenos/dodjeluje onoj ustanovi?
Ja bi se slozio da je CERP vjerojatno najveci uteg ovoj dionici. Takoder prema vec objavljenoj kalk dionica bi trebala biti na 500-600 hrk...