Jeste pogledali knjigu dioničara
Igor Bilbija + 5000 kom 😀
Ma dajte? Imamo li gdje za staviti sliku?
auffff ovo će odjeknuti kao bomba ! Onda je i danas on kupovao , a svi znamo šta znači kad debela betra zagrmi!
za sve pratitelje
ATPL | BILBIJA IGOR | 5,000 | 0.36% | 175,000 |
Nije neki buy signal. 1,5 m kn, valjda ce forumas biti zadovoljan kolicinom.
Nije neki buy signal. 1,5 m kn, valjda ce forumas biti zadovoljan kolicinom.
Kolega će prokomentirat kako on mora zaštititi svoj kapital ulaganjem dodatne količine kapitala... 😁
To je neko prebacivanje dionica ili skidanje sa skrbi (margina). Taj dan je protrgovano ukupno 4.233 dionice.
Jedino ako ih je stekao mimo uređenog tržišta.
Kako bilo da bilo, salje poruku.
Htio sam ovo napisati ranije danas ali nisam sa 100% sigurnošću znao da je on........možda danas ima još i više jel transakcija je od 05.05.......sve i da nema, svejedno, jel put je jasan a njegov eventualni daljnji ulazak može ga samo ubrzati.......
a to što sam ranije danas htio napisati je da u pon očekujem dražbu odmah na otvaranju.........
sve je jasno još od 200 kn al svejedno nebi bilo na odmet da: čuvate svoje dionice jel sadašnja zarada po dionici koja izgleda velika za neko vrijeme trebala bi izgledati kao kikiriki.....
za sve pratitelje
ATPL BILBIJA IGOR 5,000 0.36% 175,000
hmmm....
Da,treba paziti što si kao "investitor" želiš u životu...
u zadnje vrijeme želje se ispunjavaju kao na božić?kao da je uranio ove godine?
Display Moredali je teško biti strpljiv?
u ovakvoj situaciji?
kada se izrazito izgledan pozitivan outlook mjeri na skali u godinama?
vrlo izgledno MIN 2-3 a u najboljem scenariju 5-10?
za mene da se izrazim po više puta ponovljenom od 2010:
"neopisiva lakoća dionićarstva"
ovo je redovito bilo popraćeno sa prinosima od kojih se dižu dlake
time will tell...
a samo prije desetak dana:
Display Moredanas 5k komada po avg 248
ima ona jedna legendarna,nebrojeno puta citirana i meni posebno pri srcu.
držim da je vrlo prigodna:
pazite što si želite u životu ,da vam se želje nebi ostvarile pa ipak od tuge plakali.
jer ovi kojima prodajete vam neće tako brzo dati priliku da kupite nazad,samo po puuuno skuplje.
takav je moj dojam,filing,iskustvo.....
ostajem kod izrečenog:
"pazite što si želite u životu......"
To je neko prebacivanje dionica ili skidanje sa skrbi (margina). Taj dan je protrgovano ukupno 4.233 dionice.
Dobra info.....od suza u očima od sreče nisam ni gledao.......kako god da se okrene je izvrsno .......treba u knjizi pogledat ima li uopće skrbničkih sa tim i/ili večim iznosima a da nisu u top 10.....
Dobra info.....od suza u očima od sreče nisam ni gledao.......kako god da se okrene je izvrsno .......treba u knjizi pogledat ima li uopće skrbničkih sa tim i/ili večim iznosima a da nisu u top 10.....
jedan od mogućih po meni izglednijih scenarija je:
da je netko kupovao znajući da će mu ih on otkupiti.
zašto?
zato da se nebi znalo da on kupuje,jer nije htio sam sebi dizati cijenu stjecanja,moguće i još nekim drugim prijateljskim "igračima"
ovo je samo moja teorija,tako bi ja napravio da sam na njegovom mjestu.
možda i griješim,nebi bilo....
p.s.
osim ako nebi imao kapitala nekupovina preko posrednika zadnjih mjeseci bila bi mi neočekivana,s obzirom na sve poznato,s obzirom na još bitno bolji outlook od 2017 pa....
dolazi vrijeme za otkrivanje karata čini se....
papirići prelaze u sve čvršće ruke,svakim danom manje onih u drhtavim.
teško da može bolje(fig of sp)
Na bulk trzistu se odvija perfect storm....ALI ne manje bitno, na nasem trzistu se nreprimjeceno takodjer formirao perfect storm za cijenu ATPL...ocito je da je Bilbija preko satelitskih racuna kupovao i dizao cijenu i sad je to objavio "urbi et orbi"...osim toga, svi teškaši su odradili odlican rast zadnjih par mjeseci i investitori su zaradili i spremni su za nove prilike (opustili su se, grc je nestao, zaradilo se), smece/brze dionice su podbacile s izvjestajima i Kraljica je ostala jedini pick i za spekulante i investitore...sav kapital sa TK se ovdje preljeva...potraznja za dionicama ATPL ide do neba, a ponuda (ostale dionice na TK) je ogranicena...a I.B. je bog spekulacije, pokazao je to s marginima i pumpanjem cijene u proslosti...
U ponedjeljak ocekujem tisucice na bidu kao znak da je tu...i nebesku cijenu
Display MoreDobra info.....od suza u očima od sreče nisam ni gledao.......kako god da se okrene je izvrsno .......treba u knjizi pogledat ima li uopće skrbničkih sa tim i/ili večim iznosima a da nisu u top 10.....
jedan od mogućih po meni izglednijih scenarija je:
zašto?
zato da se nebi znalo da on kupuje,jer nije htio sam sebi dizati cijenu stjecanja,moguće i još nekim drugim prijateljskim "igračima"
p.s.
osim ako nebi imao kapitala nekupovina preko posrednika zadnjih mjeseci bila bi mi neočekivana,s obzirom na sve poznato,s obzirom na još bitno bolji outlook od 2017 pa....
Ma da, naravno.... nema ih dovoljno, pa je odlucio dodati još malo....
Kako bilo da bilo, salje poruku
To stoji.
Meni je zanimljivo da je i jači rast počeo prije par dana tj. kad je obavljena transakcija.
Display MoreDisplay Morejedan od mogućih po meni izglednijih scenarija je:
zašto?
p.s.
Ma da, naravno.... nema ih dovoljno, pa je odlucio dodati još malo....
dali postoji dovoljna količina?
pa tko od nas nebi težio ako bi mogao što većem udjelu vlasništva?
ili same zarade?
nije li se ovdje nudilo u par mjeseci uzeti 100% anualizirano 300-400%
nije li to dovoljan motiv za uzeti još nečeg što već imaš i u velikim količinama?
zašto bi on morao biti ono što mi nismo?
osim nekolicine ali držim da je to samo deklarativno
ATPL vs DSX -- > Usporedba zadnje cijene na dan za razdoblje 09.05.2011 - 07.05.2021 (10 godina).
Mozda bi zbog objektivizacije bilo bolje pogledati graf usporedbe sa peer grupom zadnje 3 godine.
GNK, SBLK, SB, EGLE, GOGL, DSX i NMM
Evo, Pepeljuga je napravila zadatak. :))
Razdoblje 04.01.2016 - 06.05.2021
Atpl vs SBLK vs GNK vs GOGL vs NMM
Display MoreMozda bi zbog objektivizacije bilo bolje pogledati graf usporedbe sa peer grupom zadnje 3 godine.
Kvark,
Divni ste. Bilo je tu mislim i dokapa.
Display MoreMozda bi zbog objektivizacije bilo bolje pogledati graf usporedbe sa peer grupom zadnje 3 godine.
pa jel još uvijek nisi shvatila da tulipane nečeš dobit?......
Super to izgleda nego da su bili neki stock split ili inverse split u tih 10 god?