Jeo kokice i pio pivo
ženama je najvažniji motiv ljubomora, i poštujem to - barem jednom tjedno, a sve uz lignje sa krumpirom... u rolu![]()
Jeo kokice i pio pivo
ženama je najvažniji motiv ljubomora, i poštujem to - barem jednom tjedno, a sve uz lignje sa krumpirom... u rolu![]()
Jeo kokice i pio pivo
ženama je najvažniji motiv ljubomora, i poštujem to - barem jednom tjedno, a sve uz lignje sa krumpirom... u rolu
Ne bih znao, ali znam da mogu biti prevrtljive ponekad ![]()
ženama je najvažniji motiv ljubomora, i poštujem to - barem jednom tjedno, a sve uz lignje sa krumpirom... u rolu
Ne bih znao, ali znam da mogu biti prevrtljive ponekad
Žene vladaju svijetom, a najveći trik koji su napravile je da su nas uvjerile kako smo mi glavni ![]()
vladaju genetski, jer žena danas tehnički može roditi samu sebe..a mi im tu više uopće nismo glavni, što je u istom kontekstu vrijedno respekta..
Dečki, pustite žene. Dionice su bitne. Alfa frajeri misle samo o dionicama....
Nek žene misle o alfama... 😁
Nevezano za temu, ali kada smo kod Alfi... pogledajte "Sigma male", to je novi Alfa.
Ima nešto i u tome, žene vole sposobne i po mogućnosti bogate frajere 😁😁😁
s kojom cifrom pocinje bogatstvo ? ![]()
da znam vise manje gdje sam ![]()
s kojom cifrom pocinje bogatstvo ?
da znam vise manje gdje sam
Treba pitati Budya kada proda diinuce AP a i onda ostaje samo još sposobnost ![]()
dečki
Završili smo svi skupa ovdje, jer ne može to tako, brate, muška birtija, ipak je mjuza odlična i kako bilo da bilo...vratit će se rode
:
o tome nije nikad govorio, jer čudna su vremena, a šutnja je zlato..inače ste upali u Siminu kaljugu ![]()
Nevezano za temu, ali kada smo kod Alfi... pogledajte "Sigma male", to je novi Alfa.
Evo kolega bubimir , pojasnjenje, jedan kratki video.
Historical examples:
Giacomo Casanova
Machiavelli
Leonardo DaVinci
Fictional Examples:
James Bond
Jason Bourne
Bruce Wayne
Captain Jack Sparrow
John Wick
Real life example of Sigma males:
Elon Musk,
Kanye West
Steve Jobs
s kojom cifrom pocinje bogatstvo ?
da znam vise manje gdje sam
Treba pitati Budya kada proda diinuce AP a i onda ostaje samo još sposobnost
Uf, udarci ispod pojasa ![]()
Uf, udarci ispod pojasa
5.000.000 evra
Uf, udarci ispod pojasa
5.000.000 evra
Ja sam svojevremeno razmisljao o 3m eura - 1m kes, 1m u dionicama i 1m u nekretninama koje rentas. Mislim da je to vise nego dovoljno da se mozes smatrati bogatim. U ovo ne ubrajam nekretninu u kojoj zivis, mozda vikendicu, auto i ostale tekuce stvari.
Do ovoga sam dosao razmisljanjem koliko ti treba mjesecno za vrlo lagodan zivot pa sam dosao do cifre od oko 50-60k kuna. S tim novcima mozes pokriti sve mjesecne troskove (hranu, rezije, auto, skolarine, ljetovanja/zimovanja...), a jos ti ostane i za osobne hirove. Onda koliko moram imati uposlenog kapitala da mi uz recimo 5% godisnjeg pasivnog prinosa osigura ta primanja, pa sam tako dosao do tih 2m eura. Zivis od kamata/dividende/rente, ne moras nista drugo raditi, glavnica stoji ocuvana, a 1m eura je dodatno kes za stabilnost/sigurnost.
5.000.000 evra
Ja sam svojevremeno razmisljao o 3m eura - 1m kes, 1m u dionicama i 1m u nekretninama koje rentas. Mislim da je to vise nego dovoljno da se mozes smatrati bogatim. U ovo ne ubrajam nekretninu u kojoj zivis, mozda vikendicu, auto i ostale tekuce stvari.
ali nemoj me pitat otkuda mi prvi miljon ![]()
Evo kolega bubimir , pojasnjenje, jedan kratki video.
prvi sigma, a svakako je bio, nikad nije viđen da govori:
model Noe kao „čovjeka u krznenom kaputu“ koji je osigurao sebi udobnost dok je ignorirao susjede. ![]()
Uf, udarci ispod pojasa
Nema veze, bitno da je zezancija
, pa makar i na moj racun
. Danas nisam raspolozen za ozbiljnu spiku, bum si otvoril pivicu i idem dalje delati. Rokovi stiscu
, a skuzio sam da mi mozak bolje radi kada popijem pivicu dvije
.
5.000.000 evra
Do ovoga sam dosao razmisljanjem koliko ti treba mjesecno za vrlo lagodan zivot pa sam dosao do cifre od oko 50-60k kuna. S tim novcima mozes pokriti sve mjesecne troskove (hranu, rezije, auto, skolarine, ljetovanja/zimovanja...), a jos ti ostane i za osobne hirove. Onda koliko moram imati uposlenog kapitala da mi uz recimo 5% godisnjeg pasivnog prinosa osigura ta primanja, pa sam tako dosao do tih 2m eura. Zivis od kamata/dividende/rente, ne moras nista drugo raditi, glavnica stoji ocuvana, a 1m eura je dodatno kes za stabilnost/sigurnost.
I šta si napravio kada si došao do tog iznosa, jesi se držao tih pravila o ulaganjima?
![]()
I šta si napravio kada si došao do tog iznosa, jesi se držao tih pravila o ulaganjima?
To je nazalost jos uvijek "work in progress". Do sada sam jednu stvar naucio - ok, tesko je zaraditi ozbiljnije novce, ali jos teze je zaradjeno i ocuvati. 🤷 Citas o tome, slusas o tome, ali trebas valjda to iskusiti kako bi naucio.
![]()