Kupovina 1000kom po asku u komadu.
Ima nas više osim Elona koji ustajemo s prvim pijetlovima i ne samo da čitamo nego i dijeliomo vijesti sa ostalima.
.
Ima nas više osim Elona koji ustajemo s prvim pijetlovima i ne samo da čitamo nego i dijeliomo vijesti sa ostalima.
.
Prosječni Panamax index oko kineske nove godine je zadnje dvije godine bio cca 600, ..... danas preko 1.800 Mašala.
http://www.anicazna.com/Indeks?IdVrije…c+Panamax+Index
Jel ima netko grafikon duljeg razdoblja.. 10-tak godina da vidimo kad je zadnji put u ovom periodu bio na višim razinama?
Prosječni Panamax index oko kineske nove godine je zadnje dvije godine bio cca 600, ..... danas preko 1.800 Mašala.
http://www.anicazna.com/Indeks?IdVrije…c+Panamax+Index
Jel ima netko grafikon duljeg razdoblja.. 10-tak godina da vidimo kad je zadnji put u ovom periodu bio na višim razinama?
2010. gotovo sigurno
Tad je sigurno , jedino je to period kad je atpl bila oko 4-znamenkastih visina
Koliko vidim ima tih tisućica na ASK-u koliko hoćeš, samo stižu.
Evo ja malo kupio ATPL (tisućicu), da sudjelujem u rastu ako ga bude,
pa doprinio trgovini, a netko se poprilično istresa i koristi ovaj
promet.
Zaključak: kupuju mali potaknuti pisanjem na forumu, a prodaje netko veliki.
Tko će biti u pravu vidjet ćemo na kraju, kao i uvijek.
panamax + 4,2% na 16160$$$$
supramax + 1,7% na 13384$$$$
Display MoreKupovina 1000kom po asku u komadu.
promet.
Na žalost, privremeno će biti u pravu prodavatelji. Zbog izvješća koje će biti loše.
panamax + 4,2% na 16160$$$$
supramax + 1,7% na 13384$$$$
Panamax prosao 16tis👏👏👏
Mozemo ocekivati slijedeci par tjedan rast.
Kineska NG.
s obzirom na brodare vani očito je da se nisam dovoljno nakrcao danas.......grijeh, grijeh, grijeh moj preveliki grijeh.......
Display MoreKupovina 1000kom po asku u komadu.
promet.
Veliki se i najvise za.ebu.
Nema tog velikog cijoj bi procjeni vjerovao vise nego svojoj vlastitoj.
Pattern je potpuno jasan, lagano budjenje pred uraganski zaokret na BDI jednom kad capes potegnu prema gore, a panamaxi produlje prema 20k.
Nemamo pojma sto ce se desiti kad dodje FI s 10-15 milijuna kvartalne dobiti. To nece biti q4, ali neki poslije bi mogli.
DSX +22% (3.63 USD)
Ubijaju.
.
da, -umrežavanje, i to sa pravim ljudima, je ključno...samo (ponekad) malo preuranjeno.
doktor Bean šalje poruku svima, koji su pogodili dno..baš kao i onima koji nisu, ali čestitke svima koji su kupovali, jer dno sada i nije toliko važno, kada je traget konačno preko 200
DSX +22% (3.63 USD)
Ubijaju.
ipak, malo je pala ...https://www.finviz.com/quote.ashx?t=DSX
Da bas nezgodno, nekih samo +86% YTD 🤔
Usporedba Dsx i Atpl i nije bas mjerodavna. Jer Atpl ima poprilican dug i kamatu koje se ni zelenasi ne bi posramili.
Nije Atpl za svakoga. Ja sam na njoj dobro zaradio prosle godine jer sam ulazio 1000-2000kom i koristio impulse...ali trenutno me ne zanima.
Usporedba Dsx i Atpl i nije bas mjerodavna. Jer Atpl ima poprilican dug i kamatu koje se ni zelenasi ne bi posramili.
Nije Atpl za svakoga. Ja sam na njoj dobro zaradio prosle godine jer sam ulazio 1000-2000kom i koristio impulse...ali trenutno me ne zanima.
Zato jer nema impulsa?!
Zato jer nema impulsa?!
Nije Atpl za svakoga... i nema impulsa, ali moglo bi biti...i zato me zanima.
treba biti strpljiv do 250,300 onda će biti jasnije da raste ......tek ako prođe 300 pravo vrijeme je za ulaz.......tak nekak kaže moja analiza
treba biti strpljiv do 250,300 onda će biti jasnije da raste ......tek ako prođe 300 pravo vrijeme je za ulaz.......tak nekak kaže moja analiza
to je onda već za upravnike, oni zarađuju i kada firma gubi, a neće nam kazati kako i kolike su plaće i naknade, tek kada vidimo izvješće crno na bijelo, onda ćemo odlučiti kako se dalje postaviti, lako je njima, oni zaradili i kada je palo sa 600 na 130