Bas tako! Hehe.
On je na drugom forumu.
Crnjaci tamo.
Bas tako! Hehe.
On je na drugom forumu.
Crnjaci tamo.
Nedostaje nam još samo kolega Moller , pa gdje ste stari morski vuče
Mislim da je baniran.
Za puni dozivljaj jos fali gKlemenc
Rekao sam vam na drugom forumu da se nađete lijepo s
čovjekom na kavi i popričate u 4 oka, kad vam je tako super .
Valjda mu se žena neće ljutiti .
P.S. Vidim da kolega Moller danas piše po drugim temama, pa možda malo svrati i ovdje
Bas tako! Hehe.
On je na drugom forumu.
Crnjaci tamo.
Ma rastjerali ga kaze. Vrijedjali su ga😀
Mozda se vrati.
Kolega kupoprodajnik ,
Vama svaka cast. Treba imati hrabrosti zagaziti jako u opte, viro, atpl i sl, ali tko ne riskira ne profitira.
Kolega kupoprodajnik ,
Vama svaka cast. Treba imati hrabrosti zagaziti jako u opte, viro, atpl i sl, ali tko ne riskira ne profitira.
Zato su IGH i DLKV sigurne dionice po vama?
Ajde recite koja je vaša definicija sigurne dionice - HT, ERNT, ADRS, ATGR?
Pa jel znate koliko je pao npr ERNT od svog vrha 2007. godine, ili HT..
Jedino je ATGR na višoj cijeni nego u IPO-u...znam jer sam sudjelovao u istom IPO-u...
Kao i u HT-ovom, pa sam sada u minusu ne računajući dividende...
Kolega kupoprodajnik ,
Naravno da nisu. Samo ja tu udjem sa 30k kuna i izadjem na 10 posto.
Naravno da je zarada za burek a rizik nije veliki.
pored tolikih znalaca ponekad se osjećam suvišan, a i moderator počesto dijeli to mišljenje sa mnom, rekao sam da danas neću više pisati, ali evo da ne mislite da ne pratim budno događanja i kao što reče kolega BudFox lagano sakupljam, samo ovaj puta lovu, jer mi ova svjetska slika ne djeluje obećavajuće da bi petak proveo u miru bez love
i neka vas Gospa sve blagoslovi da 17.08. svi počnu zarađivati, onda će odmah biti mirnije na forumu, a svaki "Ante" neka sam odredi do koje dubine smije ići
Samo ovdje iz principa ne zelite uzeti 10% kad vam se nudi, zato jer gklemenc iz cistog altruizma kaze da to ne valja, a on vam je supać i slusate ga?
Kolega BudFox,
Jasno mi je da je to zagrebacki berzan. I znam da se nije oporavio od 2008. Pa Atpl je bio na 3000 kuna. Netko tko to drzi 10 godina je i na 400 kuna u debelom minusu. Ali ja sam na burzi kratko.
Ne mogu reci da trenutno vidim pravu priliku. Atgr, Podr i sl su kvalitetne dionice, ali vec su napravile rast. Osim ako zelite dividendu.
Ja trenutno ni ne vidim da je ista bolje nego uskakati na kratko i uzeti 10 posto na visokolikvidnim dionicama. Samo tu je kolega Neo najuspjesniji.
Samo ovdje iz principa ne zelite uzeti 10% kad vam se nudi, zato jer gklemenc iz cistog altruizma kaze da to ne valja, a on vam je supać i slusate ga?
Eto, nikad ne reci nikad. Kada kupim obavijestim
P.S. pa ono je bila ironija😅
Display MoreKolega BudFox,
Jasno mi je da je to zagrebacki berzan. I znam da se nije oporavio od 2008. Pa Atpl je bio na 3000 kuna. Netko tko to drzi 10 godina je i na 400 kuna u debelom minusu. Ali ja sam na burzi kratko.
Ne mogu reci da trenutno vidim pravu priliku. Atgr, Podr i sl su kvalitetne dionice, ali vec su napravile rast. Osim ako zelite dividendu.
Ja trenutno ni ne vidim da je ista bolje nego uskakati na kratko i uzeti 10 posto na visokolikvidnim dionicama. Samo tu je kolega Neo najuspjesniji.
Eto, nikad ne reci nikad. Kada kupim obavijestim
P.S. pa ono je bila ironija😅
Samo vas zezam jer ste mi simpaticni .
Sve 5, pozdrav
netko iz prve ruke želi doznati koliko je dionica na bidu na 224........
Kolega kupoprodajnik ,
Viro je bilo nekoliko tisuca EUR. Mislim 200 ili 250 kom po 300, tu negdje, ne sjecam se vise. Ali to je bio gubitak od brat bratu barem 25%, ako ne i 30.
Ne mogu ovi pesimisti toliko iskipati po 224 kn koliko taj optimist može, želi i hoće kupiti po toj cijeni...
Ma joj, pa to je sve trgovina. Kako bi kupili da nema prodavaca?
Samo neka vozarine rastu i jos vaznije traju na ovim razinama. Ako ostane ovaj prosjek do kraja rujna FI ce biti bomba.
here it comes again......5 tausndki......
Podigao je letvicu za 2 kn u odnosu na jucer.
Ma joj, pa to je sve trgovina. Kako bi kupili da nema prodavaca?
Samo neka vozarine rastu i jos vaznije traju na ovim razinama. Ako ostane ovaj prosjek do kraja rujna FI ce biti bomba.
baš tako, zašto bi se netko mučio i sam kupovao na 200-205 kada može elegantno danas kupovati od nas, koji smo se mučili
here it comes again......5 tausndki......
Podigao je letvicu za 2 kn u odnosu na jucer.
taj ne čeka forumaše, nego nekoga iz mase skupštinske
Razumljivo mi je da netko zeli kupiti tu kolicinu, ali mi nije jasno zasto bi netko tko takvu kolicinu ima prodao na ovoj cijeni.
Razumljivo mi je da netko zeli kupiti tu kolicinu, ali mi nije jasno zasto bi netko tko takvu kolicinu ima prodao na ovoj cijeni.
zato što ovaj pokraj istaknute cijene i količine, nema istaknutu garanciju da će tu vječno i ostati, a znamo da o njemu puno toga ovisi na ovoj dionici
Vjerovatno taj isti i kupuje pomalo svaki dan ali pred kraj dana voli svima pokazati "kolki mu je"........
Vjerovatno taj isti i kupuje pomalo svaki dan ali pred kraj dana voli svima pokazati "kolki mu je"........
zato što ovaj pokraj istaknute cijene i količine, nema istaknutu garanciju da će tu vječno i ostati, a znamo da o njemu puno toga ovisi na ovoj dionici
U trenutnim uvjetima očito garancija postoji jel nalog je stajao 5 min i nije bilo zainteresiranih za prodaju.......