Kina nije izdala dozvole za nove čeličane: https://www.tportal.hr/biznis/clanak/…ajedno-20240711
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Malo pomalo, prodaje se. Može li TP kupovati po ovim cijenama, 47 Eura i slično?
Idućih 11 i pol mjeseci svima moraju platiti 53,60.
Ako direktno kupuju oni ili osobe s kojima zajedno djeluju. Takvih naravno nema, ni slučajno.
Svatko drugi može kupiti po bilo kojoj cijeni i prodati njima za 11 i pol mjeseci po bilo kojoj cijeni
-
Sobzirom sto su skupili 71 % vlasnistvo I pozitivnom market dry bulk cijena bi trebala rasti a ne padati na 47 eur. Nevjerojatno je nasa burza.
-
Sobzirom sto su skupili 71 % vlasnistvo I pozitivnom market dry bulk cijena bi trebala rasti a ne padati na 47 eur. Nevjerojatno je nasa burza.
Upravo suprotno! Veća koncentracija vlasništva, veća mogućnost nekih 'akcija' koje većinski može poduzeti na štetu drugih dioničara. Viđeno na Pevecu, LRHC i sl. Tako da je trend cijene dionice upravo ono što vam kazuje o događanjima oko kompanije.
Mene učili raste li sektor, onda želiš biti u onim dionicama koje vode, ne koje padaju.
-
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ATPL/FI-ATPL-283d8a2979d157e4ea82981f1a633cb0.pdf
I onda ljudi poklanjaju dionice za mizernih 53,6 eura...
-
Bolje vrabac u ruci nego golub na grani
Stara izreka
-
-
Dali je netko shvatio o čemu se tu radi????
Čerupanje neko?
-
Bonus za trud
-
Ima li tu šta novoga? ....jel nam se kuha nešto?...šta čekamo, delist ili možda neku izv divku?
-
-
Čekamo novu dobrovoljnu ponudu.🤣🤣🤣🤣 Pola posto je pola posto.☝️👌💪
-
Zalosno je ta dobrovljna ponuda sto traje 28d da je na duzi period skupili bi dosta vise
-
Zalosno je ta dobrovljna ponuda sto traje 28d da je na duzi period skupili bi dosta vise
Da najbolje da traje vječno dok si glodari sve ne skupe.
-
VIDEO! OFF SHORE TVRTKA U VLASNIŠTVU MARIA PAVIĆA, ŠEFA TANKERSKE PLOVIDBE SLUŽI KAO PARAVAN ZA ILEGALNE RUSKE OPERACIJE NA EUROPSKOM TLU!Predsjednik Uprave Tankerske plovidbe d.d. Mario Pavić na svoje ime je osnovao off shore tvrtku Fast Menagment Ltd. u Valletti na Malti, ekskluzivno je otkriće…zadarskiportal.com
šta kažete?
-
Lopovi , nazalost koji se ponose time.
za IB - character you can be build whole life but lost in 5 minutes - Warren Buffet
-
Koliko lovice čeka bivše menađerćiće na tom Malteškom računu?
-
@ Laudator
nebitno vec je vaznije kako su dosli do njega. ja svoj milijun koji sam stvorio iz nista na trzistu kapitala ne bih mjenjao za njihovih 5 nikad.
jednom dosli mi u Napulj i krcamo vodu i na kraju primje
tim razliku na racunu i koliko smo ukrcali ali doista malo mozda 70 eura. ja kazem to ovome talijanu da cu pricat sa sefom a on se rasplakao doslovno.
ja mu kazem pa ok covjece, jeli ti sef rekao da ukrades, hoce te kaznit a on, ma ne svi ce mise smijat da NISAM uspio prevarit i ukrast jer je to kako mi zivimo ovdje....
Meni ih doslovno bilo zao, kako prodase sebe za novac....
-
Jadrolinija uzima u najam katamarane pa ih potom kupuje.
Rok isporuke 10 dana i gle čuda od Tankerske su.
Kad misliš da si se svega nagledao i shvatiš da si obični tupson.
Kako majstori uzimaju lopatom, netko bi trebao napisati doktorat
-
Da ne bi bilo da ovo nije istina i da su potrebni dokazi. Nije problem samo u prijevozniku nego i u kupcima koji su se nalazili u uglednim EU državama Francuskoj i Italiji.
-
Dubravka Šuica zbog sukoba interesa mora prodati dionice Atlantske plovidbeNema obaveze navođenja cijele imovine, kandidat za povjerenika bira što će prijavitiwww.vecernji.hr
Kalmeta, ona i ja još nismo prodali.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k