Ništa od nuklearne zime ove godine. Možemo na 450.
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Hmm gledajuci zadnja izvesca vanka, godisnja dobit Atpl bi trebala biti najmanje 100 kn po dionici po mom misljenju. Sto misli ekipa?
-
Hmm gledajuci zadnja izvesca vanka, godisnja dobit Atpl bi trebala biti najmanje 100 kn po dionici po mom misljenju. Sto misli ekipa?
ja mislim da vi imate jako visoko mišljenje, ali ja vaše mišljenje cijenim preko 85%
-
Ja samo znam da na ovoj trenutno cjeni nevalja, ali kad objavi izvješce valja će i malo više, a prvi kvartal da i ne govorim...dividendu necu ni spominjat🤗
-
Za ravnih 100,00kn po dionici treba dobit iz Q4 od 49MK.
Za prva 3 kvartala imaju dobit od 65 kn/dionici.
-
Kolega noname
Da, ali bitan je dobit u 3 kvartalu. Koliko sam vidio strani brodari su u 4 kv imali vecu dobit nego u 3 kv. Ne pratim GOGL ali cini mi se da su i oni imali vecu dobit a oni imaju uglavnom capove...
-
Dobit Q4 ce svakako bit veca od dobiti Q3.
-
ja mislim da vi imate jako visoko mišljenje, ali ja vaše mišljenje cijenim preko 85%
to bi značilo da za q4 očekujete 30 mil. kuna dobiti?......
-
tako, tako fino pišite, onda kad promašite za milijun kuna tobogan. Dobit će biti 3 milijuna kuna po meni.
-
evo ja sa ti dao placka tako da imaš sve emojie nabiduasku
-
-
tako, tako fino pišite, onda kad promašite za milijun kuna tobogan. Dobit će biti 3 milijuna kuna po meni.
mislite na moje pitanje Molleru?......meni tih eventualnih 30 mil izgleda pre malo (a možda je realno,neznam) s obzirom na očekivanja mnogih o najboljem kvartalu u godini.......zapravo sve ispod q3 ostvarenja je malo ukoliko su očekivanja da rezultati q4 budu najbolji u godini.......
-
Nece dionica pasti zbog pisanja na forumu, nego ovisno o tome hoce li rast odraditi prije ili poslije FI. Gogl je vec prosli tjedan dosao blizu vrhunca od proslog ljeta.
-
gledam malo onaj vaš bdry graf i ovaj atpl......bdry je izašao iz donjeg dijela kanala ali se vrlo brzo vratio u taj donji range a današnji futuresi nagovještavaju i potvrdu ponovnog ulaska u taj donji dio kanala........atpl je slično reagirala izlaskom iz kanala i vrlo se brzo vratila u njega i trenutno se bez prometa bori da opet ne "zapadne" u njega?.......
Je, i BDRY se bori sa tom zonom otpora, bilo je za očekivati ovdje zastoj, ta zona otpora je dosta značajna, pogledaj samo koliko je puta cijena u prošloj godini reagirala na tu zonu. Tu liniju ne treba gledati skroz egzaktno, već više kao zonu - cijena može malo vrludati u toj zoni, važno je samo da se dugo ne zadržava na "krivoj" strani.
Zanimljiva mi je trenutna situacija na ATPL. Tehnički gledano je ATPL na ovoj razini dobra kupnja, cijena testira dosta solidnu liniju podrške, stop loss zona je jasna i dosta blizu (dakle, reward/risk obećavajući), uz cijenu napokon opet iznad 200MA. Svi se kunu kako je dionica odlična, svima je bila super zanimljiva na 450 kn i kota 500 kn se već smatrala riješenom (do petka), hvatali smo korak za GOGL, pa DSX pa EGLE... pa opet malo pratiili futurese, pa BDI, pa Capeove, pa Supre... kako je kome u tom trenutku što odgovaralo i taj dan raslo, mene su sprdali da sam zakasnio za vlakom , ali sada na 400-420 kn je nitko neće . Evo danas jadnih 17.000 kn prometa.
Eto šta je psihologija, stvarno zanimljivo, uvijek ista priča - dionice i vremena se mijenjaju, ali ljudsko ponašanje je uvijek isto.
ATPL
BDRY
Danas nece nitko niti kupiti niti prodati.
Ujutro je netko sicu kupio i to je to.
-
gledam malo onaj vaš bdry graf i ovaj atpl......bdry je izašao iz donjeg dijela kanala ali se vrlo brzo vratio u taj donji range a današnji futuresi nagovještavaju i potvrdu ponovnog ulaska u taj donji dio kanala........atpl je slično reagirala izlaskom iz kanala i vrlo se brzo vratila u njega i trenutno se bez prometa bori da opet ne "zapadne" u njega?.......
Je, i BDRY se bori sa tom zonom otpora, bilo je za očekivati ovdje zastoj, ta zona otpora je dosta značajna, pogledaj samo koliko je puta cijena u prošloj godini reagirala na tu zonu. Tu liniju ne treba gledati skroz egzaktno, već više kao zonu - cijena može malo vrludati u toj zoni, važno je samo da se dugo ne zadržava na "krivoj" strani.
Zanimljiva mi je trenutna situacija na ATPL. Tehnički gledano je ATPL na ovoj razini dobra kupnja, cijena testira dosta solidnu liniju podrške, stop loss zona je jasna i dosta blizu (dakle, reward/risk obećavajući), uz cijenu napokon opet iznad 200MA. Svi se kunu kako je dionica odlična, svima je bila super zanimljiva na 450 kn i kota 500 kn se već smatrala riješenom (do petka), hvatali smo korak za GOGL, pa DSX pa EGLE... pa opet malo pratiili futurese, pa BDI, pa Capeove, pa Supre... kako je kome u tom trenutku što odgovaralo i taj dan raslo, mene su sprdali da sam zakasnio za vlakom , ali sada na 400-420 kn je nitko neće . Evo danas jadnih 17.000 kn prometa.
Eto šta je psihologija, stvarno zanimljivo, uvijek ista priča - dionice i vremena se mijenjaju, ali ljudsko ponašanje je uvijek isto.
ATPL
BDRY
Možda se čeka izvješće pa ćemo znat u kojem smjeru mogu ići očekivanja...
Istina je da nitko ne želi udarat po asku al bome se ni ne guraju da prodaju.
Ne mora sve bit nabrzaka...
-
U tijeku burek rasprodaja dionice
Navali narode!
-
U tijeku burek rasprodaja dionice
Navali narode!
čekamo mi onoga s pokretnom buregdžinicom, on nailazi oko 15.45 u naš kraj, a nekada zakasni pa jedva uspije u 16.00.04
za sada traju pripreme, zar ne vidite da mu neki već traže mjesto gdje će parkirati
-
Najgore mi je šta mi jadnu stečajušu ruši. Čim neko vidi malo crvenila na atpl odma udre po jadroplovu, nebi da su pupčanom vrpcom vezane
-
Ovaj s pokretnom buregdzinicom i branom na 420 kuna se javio prije kraja radnog vremena. Kuda mu se zuri?🤔
To je inace znalac koji za razliku od nas naivaca zna da Putin napada Ukrajinu iducu srijedu pa mu se zuri.
-
Ovaj s pokretnom buregdzinicom i branom na 420 kuna se javio prije kraja radnog vremena. Kuda mu se zuri?🤔
To je inace znalac koji za razliku od nas naivaca zna da Putin napada Ukrajinu iducu srijedu pa mu se zuri.
ništa od toga, pet gladnih usta čeka u redu na 403
-
Srijedom putin napada, ponedjeljkom parica prodaje, petkom moler kešira. Što je danas? Ovo je greška.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun