nema više onih skrivenih koji se vide u 12?........
Ima na 280 kuna
Ima na 280 kuna
Ima na 280 kuna
a jooojjj......
pa mi se njih nećemo na takav način rješit ni na 4digits
šta nije rečeno da žele iskoristiti trenutak i izaći
znači izlaze da bi ostali?
nebi bila senzacija da se pretvore u nekoj fazi i u najvećeg kupca?
ah taj ZSE moraš ga lajkat šta ne?
Ima na 280 kuna
Da nisu povisili ljestvicu za izlazak😂
Ma kroz 6 mjeseci će biti nebitno dal si kupovao na 180, 200 ili 220.
Glavno da nisi po 400.
Tako stoje stvari po meni...
Ma kroz 6 mjeseci će biti nebitno dal si kupovao na 180, 200 ili 220.
Glavno da nisi po 400.
Tako stoje stvari po meni...
Moglo bi za 6 mjeseci umjesto ovog vašeg "glavno da nisi kupovao po 400" biti "glavno da nisi prodavao ni po 400".....
Koliko je dionica ATPL protrgovano dosad u ožujku i po kojoj prosječnoj cijeni? Hvala.
Koliko je dionica ATPL protrgovano dosad u ožujku i po kojoj prosječnoj cijeni? Hvala.
Mislim da je prosjecna cijena cca 183 kune. Tu negdje je sigurno.
Mislim da moraju vozarine ostati neko vrijeme na ovim razinama da bi cijena krenula gore. Zse nije tako brza, moralo bi se privući milenijalce, a njih ne zanima investiranje u Hrvatske tvrtke. Baš gledam da strani bulkeri spominju dividende u slučaju velike dobiti.
Evo od 01.02 i i od 01.03. Kad je bal... ne je .....
Mislim da moraju vozarine ostati neko vrijeme na ovim razinama da bi cijena krenula gore. Zse nije tako brza, moralo bi se privući milenijalce, a njih ne zanima investiranje u Hrvatske tvrtke. Baš gledam da strani bulkeri spominju dividende u slučaju velike dobiti.
hmm...zanimljiva tema i primjerena .....
nakon ulaska I B na skupštini 2017(iz glave,godina nije presudna) je usvojena odluka o isplati dividende,tada se računalo da će doći današnje vozarine a nisu pa nismo saznali dali bi ALI evo nas u poziciji da će sigurno biti i za dividende.
I B kao najveći dioničar,veliki investitor držim da nije čovjek od plaće već od kapitalizirAnja investicije.
prodaja udjela dolazi u obzir ako cijena naraste a bitno će brže rasti ako će biti dividende.
može i bez prodaje udjela ako će biti velike divke.
kakogod okreneš divka je izlaz pa držim da taj scenarij nebi bilo mudro ignorirati.
još ako uključuje povoljnu kupovinu hmm....
evo praktičnog primjera sa ZSE:
u 3 godine pvcm isplatio u divkama više od zadnje cijene prije delistinga.
dodatno divke su digle i cijenu dionice u te 3 g za >300%
držim da će ovdje dividendni potencijal biti veći ALI ne donosimo samo mi odluke pa...
ima puno dima da bi moglo i ovdje biti vatre
time will tell
piratski pozdrav
Ma kakva divka, neka oni vrate sve obaveze i kapitaliziraju se da nema problema i sa buducim razduzivanjem, ako bude jos povrh toga viska nek kupe neki brod, ako se vozarine nastave ovako... kao dionicar koji ima bas poprilican broj dionice, ne treba mi dividenda, rast cijene dionice kroz godinu, dvije bit ce mi najbolja nagrada
nije bilo pitanje dali sve u divku ili ne,već divka da ili ne u nekom dijelu dobiti?
utjeće li nešto više na cijenu dionice od divke?
u ožujku (uključivo danas) protrgovano je 29884 dionice...a prosječna dnevna završna cijena (close) bila je 182,00 kn.
Pravi prosjek koji tražiš (prosjek svih dnevnih prosjeka) se može izračunati u tablicama Excel-a, ako imaš podatke svih dnevnih prosjeka na kraju dana, ako kojim slučajem nemaš podatke (imam fotkano, ali mi se ne da tražiti, mogu probati) ... jednostavno uzmi WMA16 (Weighted Moving Average ) iz TA pa računaj:
https://trumpexcel.com/moving-average-excel/
"For example, suppose you need to calculate the 3 point WMA for the below dataset, where 60% weight is given to the latest value, 30% to the one before it and 10% of the one before it."
nije bilo pitanje dali sve u divku ili ne,već divka da ili ne u nekom dijelu dobiti?
utjeće li nešto više na cijenu dionice od divke?
ne to , divka im nije opcija..možda utječe na cijenu bolje i jače, ono što je već učinio DSX?
neki prodaju
ATPL | SZAIF D.D. | -485 | -0.03% | 15,331 |
dakle, migra je opet zaključan?
i ..grah za količine i završne cijene u ožujku za ATPL, attn maratonac..
Alles klar, herr kommissar..
I ja sam skupio nekih 1400kom...tu negdje.
Ne zato sto mislim da je Atpl ekstra firma vec zato sto bi i glupson zaradjivao na ovim vozarinama. A valjda ce skupit dovoljno da rijese stanove i stanu na noge. A to znaci punjenje gapova na 280kn i debela profit za sve nas koji smo gurali ledja na ovim razinama.
Vrijeme je za rast jer ne mislim raditi do mirovine.
Po vama ovo iz top-10 su glupi sto vama prodaju na ovim cijenama. Oni ne prate vozarine?!
Dosta je dubioza ovdje, ali iz top-10 izlaze(za sada samo jedan, drugi je za sada stao) i dionica ce ostat zacimentirana dugo,kao i na Tpng.
Moj trejd je ovdje bio odlican par tisucica sa 150 na 190kn vracenih vama.
Po vama ovo iz top-10 su glupi sto vama prodaju na ovim cijenama. Oni ne prate vozarine?!
Dosta je dubioza ovdje, ali iz top-10 izlaze(za sada samo jedan, drugi je za sada stao) i dionica ce ostat zacimentirana dugo,kao i na Tpng.
Moj trejd je ovdje bio odlican par tisucica sa 150 na 190kn vracenih vama.
Nisu oni glupi, pametni su kao i vi što ste prodali na 190 , samo što su oni kupovali po večim cijenama.......