sad im netko treba pokupit sve ovo kaj se tam nudi i podigne cijenu na 135 pa nek istiskivaju male po 135€
ATPL (Atlantska plovidba d.d.)
-
-
-
Država nešto garantira valjda, nisam siguran...u igri je i naplata preko SKDD-a valjda da ne prodamo ovce i ne dobijemo novce....dok ovako ovisi o jednom čovjeku vlasniku Hita-e...ali ok...lamentiram...
Nitko vise nis ne garantira od kad smo skoro svi ovdje na zajednickim brokerskim racunima. Osim onih na marginama i institucionalaca.
A i takvi se ponekad podkradaju pod zajednickim.
-
Dakle, odjavite dionice kod brokera kod kojeg su trenutno registrirane. Ako već niste klijent Hite, javite se njima, otvorite račun i oni daju zahtjev da se dionice registriraju s njima. Par klikova u SKDD sustavu i dionice su preregistrirane preko Hite. Onda im pošaljete nalog ili mailom ili telefonski po kojoj cijeni želite prodati, oni ih izlože na ask preko Hita OTC sustava. Pis of kejk.
Lepo zgledi taj hita otc, bacio malo oko i ima i kupnje i prodaje, lajkam
.
Kada malo bolje razmislim čemu nam ono uopće služi ZSE, valjda zbog povjerenja ili čega?! Država nešto garantira valjda, nisam siguran...u igri je i naplata preko SKDD-a valjda da ne prodamo ovce i ne dobijemo novce....dok ovako ovisi o jednom čovjeku vlasniku Hita-e...ali ok...lamentiram...
Nemoj tako. Dionice izlistane na zse imaju neke obveze koje mi dioničari koristimo. Znam da nisi od jucer pa me malo začudio tvoj post
-
CMB.TECH, the shipowning vehicle controlled by the Saverys family, has bought a 40.8% stake in Golden Ocean, one of Europe’s largest dry bulk owners, from John Fredriksen’s Hemen Holding for close to $1.2bn.
The price of $14.49 per share represents about 44% premium to US close.
CMB.TECH buys out Fredriksen’s stake in Golden Ocean - Splash247CMB.TECH, the shipowning vehicle controlled by the Saverys family, has bought a 40.8% stake in Golden Ocean, one of Europe’s largest dry bulk owners, from John…splash247.com -
CMB.TECH, the shipowning vehicle controlled by the Saverys family, has bought a 40.8% stake in Golden Ocean, one of Europe’s largest dry bulk owners, from John Fredriksen’s Hemen Holding for close to $1.2bn.
The price of $14.49 per share represents about 44% premium to US close.
Ne razumijem zašto onda cijena GOGL na NYSE pada i trenutno je ispod 9$?
-
Zato što su najavili da za sada neće biti otkupa dionica od drugih dioničara kao i nižu dividendu.
-
Zato što su najavili da za sada neće biti otkupa dionica od drugih dioničara kao i nižu dividendu.
Šteta, ljudi ne znaju što se dešava, pa je povuklo i druge dry bulk dionice prema dolje, nikako na zelenu granu sa tim Dry bulkom, ni sa vozarinama, ni sa cijenom dionica, a otkad je šerif došao i uvodi nove carine i tarife, vozarine uglavnom stagniraju i slabo rastu.
-
Šteta, ljudi ne znaju što se dešava, pa je povuklo i druge dry bulk dionice prema dolje, nikako na zelenu granu sa tim Dry bulkom, ni sa vozarinama, ni sa cijenom dionica, a otkad je šerif došao i uvodi nove carine i tarife, vozarine uglavnom stagniraju i slabo rastu.
kad smo se po dajani ravnali, sad bi 25 ojra za kraljicu bilo puno.......
-
Jel se mogu još nekako prodati dionice Atpl? Ostalo mi je par
-
Jel se mogu još nekako prodati dionice Atpl? Ostalo mi je par
Mislim da se ovdje u HITA OTC-u može prodati, vidim da ima kupaca po 41 Eur:
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor