Danas ćemo kao znati dal' će biti dividende ili ne ? Ili nešto krivo tumačim ?
250 -- - -moja procjena
Danas ćemo kao znati dal' će biti dividende ili ne ? Ili nešto krivo tumačim ?
250 -- - -moja procjena
Dividenda 900 eura po dionici. Ništa mi nije jasno više...
Jel to info direktno sa skupštine?
Jel to info direktno sa skupštine?
Da.
Zašto je onda pala cijena dionice? Otkud im novci za toliku dividendu? Možda je država poplaćala dugove.
Ajmo utvrditi gradivo, jer nije prvi april. 😋
Da li je tko bio na Skupštini i što je odlučeno ?
Jer za druk trajni ban.
Ima nas ovdje slabih srca 🙃, čvrstih ruku dodiše
Bio sam osobno na skupštini gdje je Auctor kao većinski dioničar dao protuprijedlog za isplatu dividende u vrijednosti od 900 eura po dionici. Za izglasavanje dividende glasovalo je 86%, dok je protiv bilo 13% glasova.
i kada ide isplata koji dan? a ja riješio kripto malojer mi fali novaca ..
i kada ide isplata koji dan? a ja riješio kripto malojer mi fali novaca ..
lani bilo 4.5 expresno,možda se ponovi
Lipih dividendi ove godine 👍
Eto malo prometa na Mediki za promjenu 😃
Uzmite u obzir da su oni prosle godine izglasali dividendu, ali su na nju imali pravo samo oni koji su bili dionicari na dan izglasavanja dividende na skupstini.....tako da ako su se vodili istim principom, a vjerojatno jesu, bez obzira da li je dividenda 900 ili 200, nitko tko danas kupuje dionice na to sto je danas kupio nema pravo na dividendu.
Uzmite u obzir da su oni prosle godine izglasali dividendu, ali su na nju imali pravo samo oni koji su bili dionicari na dan izglasavanja dividende na skupstini.....tako da ako su se vodili istim principom, a vjerojatno jesu, bez obzira da li je dividenda 900 ili 200, nitko tko danas kupuje dionice na to sto je danas kupio nema pravo na dividendu.
Pretpostavio sam to, ali pretpostavljam i cijenu dionice ako dividenda svake godine bude oko 900eura. Kako god da bude za dugoročno ulaganje je ovo odlična dionica
Eh kad bi to bilo tako.
Pretpostavio sam to, ali pretpostavljam i cijenu dionice ako dividenda svake godine bude oko 900eura. Kako god da bude za dugoročno ulaganje je ovo odlična dionica
Ako vi vjerujete da će se ta praksa od cca 900 E nastaviti svake godine od sada nadalje.......
Pitanje je samo sto ostali sudionici vjeruju i prema tome ce se formirati cijena.
Ako ovdje netko pokusava trade kao ovaj nadubudni danas od 7000-7500 koji je, za divno čudo, uspio,
oprez.
Uz ovakve spreadove i ovakve cjenovne pomake, ovo je apsolutno najgora moguca dionica za to.
Teško da će redovno isplaćivati 900e dok god imaju dobit po dionici od 700.
Evo izaslo sluzbeno na ZSE da je dividenda 200 eura.
Ne kuzim ove koji sire lazne vijesti o nekih 900 eura.
Mislio sam da su ti dani iza nas.
file:///C:/Users/Korisnik/Downloads/GS-MDKA-22f34bf4fc38d73ad3cc243a2d611f86.pdf
jesam slijep ali ja tu ne vidim 900 eura...ako toga nema, ne bih volio biti u koži forumaša koji je javno tu spomenuo 900, to je kazneno djelo, postoji IP adresa...prijavite HANFI da se spriječe buduće manipulacije, jedino tako možemo iz močvare
file:///C:/Users/Korisnik/Downloads/GS-MDKA-22f34bf4fc38d73ad3cc243a2d611f86.pdf
jesam slijep ali ja tu ne vidim 900 eura...ako toga nema, ne bih volio biti u koži forumaša koji je javno tu spomenuo 900, to je kazneno djelo, postoji IP adresa...prijavite HANFI da se spriječe buduće manipulacije, jedino tako možemo iz močvare
smećar obični 😎
čl. 260. st. 3. Kazneni zakon, kazna zatvora od 6 mjeseci do pet godina odnosno ako je počinjena šteta većih razmjera, od 1 do 8 godina zatvora...uh, ne bih mirno spavao na mjestu tog forumaša, ovo je 1/1