ovi misle ozbiljno...
Programer (m/ž) - Medika d.d.
Rok za prijavu: 15.10.2021. Poslodavac: Medika d.d., Zagreb. - posao.hr
www.posao.hr
ovi misle ozbiljno...
Zapošljavaju programera, i sazivaju Skupštinu zbog promjene statuta, a radi proširenja djelatnosti..
Mislim da to ima veze sa dugoročnom strategijom poslovanja kroz lanac Prima Pharma ljekarni.
Ovo je rijetka dionica gdje me porast cijene veseli i ne veseli.
I sve mi više liči na dionicu Peveca, za koju čitam maloprije da je trgovana po cijeni od 110 tisuća kuna ????
Obzirom da je stvarni free float cca 1000 dionica, ovo je teže kupiti nego li prodati.
IMHO, neće biti dugo da ćemo gledati cijenu od 30 tisuća kn, šmrcko, jer to je već popriličan iznos
Jedino pad tržišta u cjelini može spriječiti ovakav razvoj događaja.
Kažu- Za dečkima i autobusima, pa ni papirima ne valja trčati.......... al 'za Medikom je ipak trebalo u neko doba potrčati
opa. MDKA se skida sa ASKa? sto se desava? izdasna divka ? 1 transakcija preko 10k eur.. hm.
Pa dobro jutro.
Ima već dva mjeseca da se može kupiti jedino sa aska.
Koji je lukav. Pa se povukao nebu pod oblake
Tri mu vuka, ovdje ću dobiti nemoralnu ponudu.
A što ću onda
Pa dobro jutro.
A što ću onda
istiskivanje malih i preuzimanje medike? jao da ma mi je 100k kn / per stock
Ništa od toga
Medika je Plivin prodajni kanal, i Krkin
Vjerojatnije u pitanju dobro izvješče i očekivani veći iznos diividende iduće godine
jao sto bih dao za 27k kn divke.
Nema se ovdje vise sta kupiti, nije ovo za nas male...😉. Sigurno je izvješće 🔝 ,pa se skida s aska, ne vjerujem u druge varijante..😉
Nema se ovdje vise sta kupiti, nije ovo za nas male...😉. Sigurno je izvješće 🔝 ,pa se skida s aska, ne vjerujem u druge varijante..😉
i za nas male je ako se ima para... ali ovdje uglavnom dax traderi.. kupio ovo danas prodao sutra. i tako ukrug .. a ovo nije dionic za dax trade...
Pa dobro jutro.
A što ću onda
nemoralnu kao za trezorske dionice bi mogli dobiti
Sa koliko dionica🤔
koliko bi moglo kapnut divke naredne godine, sta mislite??
Obzirom da će vjerojatno imati znatno veću dobit nego prošle godine, barem naspram usporedbe dobiti iskazane u polugodišnjim izvješićima ove i prošle godine, držim razumnim očekivati dividendu kao i prošle godine, a nadati se i većoj
Auctor sigurno nije kupio tisuću i tralala dionica za spomenar .
A Auctor je većinski vlasnik. Ako on ne zna što kupuje
Malo veća dividenda, uz dividendni prinos od " samo " 5% nas vodi do cijene dionice preko 30 tisuća kuna.
Pa koliko god primamljivo izgledale ponude na bidu, redovita i pristojna dividnda mi se čini privlačnijom.
Maknuta jedna s aska, a ove dvije mislim neće dočekati kraj dana.
Obzirom da će vjerojatno imati znatno veću dobit nego prošle godine, barem naspram usporedbe dobiti iskazane u polugodišnjim izvješićima ove i prošle godine, držim razumnim očekivati dividendu kao i prošle godine, a nadati se i većoj
Auctor sigurno nije kupio tisuću i tralala dionica za spomenar .
A Auctor je većinski vlasnik. Ako on ne zna što kupuje
Malo veća dividenda, uz dividendni prinos od " samo " 5% nas vodi do cijene dionice preko 30 tisuća kuna.
Pa koliko god primamljivo izgledale ponude na bidu, redovita i pristojna dividnda mi se čini privlačnijom.
Auctoru je to malo više od 5%
Nažalost nisu ni podne dočekale...
Jedna je bila moja, jer očekujem bolje ovogodišnje rezultate.
mislim da su i ove na 29800 kn na tankome ledu,,,
Rekao bi Mladen Delić: " Nema više vremena, ĺjudi moji je li to moguće." Još malo nece bi niti dionica na asku. Tik-tak...
,,, što se mijenja osim statuta,, povukla se prodaja ???