Imaju 19.000 i nešto vlastitih dionica trenutno... To je jako malo.
Ne bi me iznenadilo da uskoro krenu u jače kupnje. Mislim da su u siječnju ove godine u par transakcija otkupili preko 100.000 vlastitih dionica.
Ne bi me iznenadilo da uskoro krenu u jače kupnje. Mislim da su u siječnju ove godine u par transakcija otkupili preko 100.000 vlastitih dionica.
jedino to i dize ovu cijenu..svi to cekaju sa municijom do grla, jadni mi kada ovisimo o tome.
1,8 % omjer troškova energije i ukupnih prihoda u 2021. godini. Prikazuje koliki je udio troškova energije u ukupnim prihodima prema godišnjim financijskim izvještajima za promatranu godinu. Pomaže prepoznati kapacitet poduzeća da podmiri potencijalno veće troškove energije u narednom razdoblju.
Inflacija na cijenama usluga dovodi do inflacije na dobiti i dividendi?
Nakon dugo vremena HT pojačava kupnju svojih dionica..
- Dana 23. siječnja 2023. godine kupljeno je 1.066 dionica oznake HT po prosječnoj ponderiranoj cijeni od 24,0814 eura po dionici,
- Dana 24. siječnja 2023. godine kupljeno je 1.126 dionica oznake HT po prosječnoj ponderiranoj cijeni od 24,20 eura po dionici
Nakon navedenih stjecanja, HT d.d. posjeduje ukupno 28.262 vlastite dionice
Dividenda ne će rasti jer to nije planirano.