Imaju 19.000 i nešto vlastitih dionica trenutno... To je jako malo.
Ne bi me iznenadilo da uskoro krenu u jače kupnje. Mislim da su u siječnju ove godine u par transakcija otkupili preko 100.000 vlastitih dionica.
Ne bi me iznenadilo da uskoro krenu u jače kupnje. Mislim da su u siječnju ove godine u par transakcija otkupili preko 100.000 vlastitih dionica.
jedino to i dize ovu cijenu..svi to cekaju sa municijom do grla, jadni mi kada ovisimo o tome.
1,8 % omjer troškova energije i ukupnih prihoda u 2021. godini. Prikazuje koliki je udio troškova energije u ukupnim prihodima prema godišnjim financijskim izvještajima za promatranu godinu. Pomaže prepoznati kapacitet poduzeća da podmiri potencijalno veće troškove energije u narednom razdoblju.
Inflacija na cijenama usluga dovodi do inflacije na dobiti i dividendi?
Nakon dugo vremena HT pojačava kupnju svojih dionica..
- Dana 23. siječnja 2023. godine kupljeno je 1.066 dionica oznake HT po prosječnoj ponderiranoj cijeni od 24,0814 eura po dionici,
- Dana 24. siječnja 2023. godine kupljeno je 1.126 dionica oznake HT po prosječnoj ponderiranoj cijeni od 24,20 eura po dionici
Nakon navedenih stjecanja, HT d.d. posjeduje ukupno 28.262 vlastite dionice
Dividenda ne će rasti jer to nije planirano.
bi li tomogla biti bolja dividenda obzirom na rast i kupnju :?
bi li tomogla biti bolja dividenda obzirom na rast i kupnju :?
Ja se nadam prodaji firme
Nisam siguran da u Hrvatskoj postoji firma koja bi mogla kupiti HT...al oni nekog da i uvijek
Kažu a1 poslovao solidno i povećao zaradu. Mislim da od ht a očekujemo isto.. cijena to i potvrđuje.
Kažu a1 poslovao solidno i povećao zaradu. Mislim da od ht a očekujemo isto.. cijena to i potvrđuje.
A 1 je ipak malo bolji u poslovanju od Hteja, ali ok, naberu i oni soloidno, samo ne dijele pošteno
neka i dividenda bude poštena onda. barem 10 kn ili 1,33eur
HT može dignut svake godine cijenu usluga za 10%. Telemach je u problemima a sa A1 su se i prije znali dogovorit.
Jedino je žalosno da naši fondovi ne ulažu niti kune u ovo a telekom je ulaganje poput HEPa, bitan za sva vremena.
DT je na ATH.
Očekujem 27 eur kroz sljedećih 2 tjedna.
Ako sam dobro primjetio osim trezora pojavilo se još kupaca.
i sto kazete na FI ?
hoce li dividenda potegnuti na 10 kn ?
i sto kazete na FI ?
sve je isto ko i lani, mislim da neće biti 10kn, nego 1,18€
i sto kazete na FI ?
U 2022. neto dobit 1.11€ po dionici, a FCF 2.12€ po dionici
U 2021. neto dobit 1.04€ po dionici, a FCF 2.25€ po dionici
Što se zadržane dobiti tiče, za skoro 27 mil € je manja u odnosu na kraj prošle godine.
Moje mišljenje je da će dividenda biti na razini prošlogodišnje, no da će nastaviti s otkupom vlastitih dionica.
kako je HT krenuo dividenda bi mogla i 10 kn ? 1,33 eur?
je li moguće da će biti stvarno 10 ?
Hrvatski Telekom d.d | ||||||||||||||
HT | ||||||||||||||
|