Privat bussines , ne državni .
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
U LNGu ima jako puno politike, bez brige
-
LNG stiže u Lenac .
Očekuje se da će FSRU brod „LNG HRVATSKA” stići u Republiku Hrvatsku oko 20. -og u 2020. listopadu ove godine. Prije nego što stigne na mjesto terminala, brod FSRU prvo će otploviti do brodogradilišta Viktora Lenca, gdje će se provesti dodatna završna ispitivanja. Početkom prosinca Ove GODINE, terminal za puštanje Aktivnosti se očekuje Početak, s ciljem da se terminal počinje s komercijalnim operacijama na 1. st siječnja 2021.
-
...i odmah reakcija na burzi
-
...i odmah reakcija na burzi
Samo u krivom smjeru.....
-
Nažalost, škver je prazan i zadnjih 30 dana bez nekog remonta
-
Tako je skver je prazan i mozda bi se sama uprava mogla ocitovati zasto je to tako.Sto se rezultata za 3Q tice ocekujem da ce biti znatno bolji nego proslogodisnji tj,kumulativ bi trebao ostaviti dovoljno rezervi da se i u ovo doba korone ostavari ljepi plus,Sto se samog 4Q tice on neizgleda obecavajuci i ocekujem minus za place radnika tj odrzavanja hladnog pogona jer niti jedan dobar posao tipa LNG nemoze popraviti krvnu sliku praznog navoza
-
Nažalost, škver je prazan i zadnjih 30 dana bez nekog remonta
Bit će.....i cijena dionice je nažalost "prazna" s obzirom na fundamente i rezultate koje su ostvarili ove godine.....nek q3 i q4 budu oko nule samo, i opet je preko 2 kn po dionici......problem ove dionice nisu razultati poslovanja neko izrazito niska likvidnost pa ako neko poželi prodati "šačicu" dionica imamo ovo što danas imamo a tržište je takvo da kupci ne jure za dionicama več strpiljivo čekaju oglas : "hitno prodajem"
-
bas gledam stanje u luci.. i vidim dva broda. jedan Liburnia bas stigao (manji brod kao teglenica) a drugi DELPHIN stoji već neko vrijeme.. Nije nešto ali nije ni nula..
-
Tako je skver je prazan i mozda bi se sama uprava mogla ocitovati zasto je to tako.Sto se rezultata za 3Q tice ocekujem da ce biti znatno bolji nego proslogodisnji tj,kumulativ bi trebao ostaviti dovoljno rezervi da se i u ovo doba korone ostavari ljepi plus,Sto se samog 4Q tice on neizgleda obecavajuci i ocekujem minus za place radnika tj odrzavanja hladnog pogona jer niti jedan dobar posao tipa LNG nemoze popraviti krvnu sliku praznog navoza
Gledao sam na fininfo... .u 9 mj su plače sjele od države a i u 6 mj......tako da država časti......
-
-
Kako rekoh osim LNG prazna slama Delfin je tu godinama i stoji unajmljen za potrebe US Navy
-
LNG stiže u Lenac .
Očekuje se da će FSRU brod „LNG HRVATSKA” stići u Republiku Hrvatsku oko 20. -og u 2020. listopadu ove godine. Prije nego što stigne na mjesto terminala, brod FSRU prvo će otploviti do brodogradilišta Viktora Lenca, gdje će se provesti dodatna završna ispitivanja. Početkom prosinca Ove GODINE, terminal za puštanje Aktivnosti se očekuje Početak, s ciljem da se terminal počinje s komercijalnim operacijama na 1. st siječnja 2021.
malo je uranio
jutros je brod LNG Croatia usidren pred riječkom lukom i čeka se papirologija nakon čega ulazi u Lenac
ogromna brodusina, možda je zato škver i prazan? radi prihvata?
nadam se da i naknada bude dobra za posao na njemu
-
LNG stiže u Lenac .
malo je uranio
jutros je brod LNG Croatia usidren pred riječkom lukom i čeka se papirologija nakon čega ulazi u Lenac
ogromna brodusina, možda je zato škver i prazan? radi prihvata?
nadam se da i naknada bude dobra za posao na njemu
Lng brod koji dolazi u Lenac glavna je zvijezda svakog današnjeg dnevnika i udarna vijest u najavi večernjeg dnevnika.
-
Brod dolazi na neko kraće razdoblje na kontrolu i dodatna ispitivanja prije puštanja u uporabu. Lenac koliko sam ja shvatio neće raditi nikakve opsežnije ili nazovimo bitnije poslove na njemu.
Kinezi su preradili brod u LNG platformu.
-
http://hr.n1info.com/Video/Info/a56…NG-Croatia.html
Ovo je važan posao i referenca za Viktor Lenac, pogledati video.
-
kolega Naim nije isto voditi Fiata ili Lamborginija na servis i registraciju sta sam time htio reci pogadjajte ako ste pametni imalo jer LNG brod vrijedi 1.2 milijarde kuna mozda je i iz istog razloga Lenac prazan zadnjih mjesec dana jer za uvesti brod koji je dugacak 280 metara trebaju pripreme
na 8 kn po dionici P/E Lenca je 2.8 a Ev/ebita 1.8 pametnom dosta duga skoro pa da i nemaju
-
http://hr.n1info.com/Biznis/a484997…na-do-2040.html
U Lencu očekuju barem 2-3 broda godišnje na remontu od onih koji će voziti plin u Omišalj......sa ovim se povečava broj brodova kojima je "usput" u Lencu obaviti remont.....
-
Brod dolazi na neko kraće razdoblje na kontrolu i dodatna ispitivanja prije puštanja u uporabu. Lenac koliko sam ja shvatio neće raditi nikakve opsežnije ili nazovimo bitnije poslove na njemu.
Kinezi su preradili brod u LNG platformu.
Gospar naim sve kaže, šta se ima dodati, slušajte ga. Dolazi jedan brod na ispitivanje, da Kinezi nisu zaboravili makinu staviti ili ispiturati brod, neš ti posla. Ja navigam, pa znam šta znači dobra makina na brodu.
-
Seacross i Nada, novi posao za Lenac
Stigli danas u poslijepodnevnim satima
-
Fantastično! Ovo će biti sjajna godina i to u jeku krize. Čini se da nema straha ni za 4. kvartal. Ova godina na kraju može donjeti dobit od skoro pola tržišne kapitalizacije a to se baš ne viđa često.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun