Smanjite malo doživljaj, počeo sam imat fobije da porezna kupuje da bi me natjerali da prodam i platim porez.
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
Smanjite malo doživljaj, počeo sam imat fobije da porezna kupuje da bi me natjerali da prodam i platim porez.
Ne brini, ima i gorih stvari..
-
Morat ću stavit jednu količinu na prodaju na 5 eura, da mi savjest bude čista da ne ispadne da nisam htio prodat , da imam bar neko opravdanje.
-
Ovdje vrije !!Tija bi nešto napisat al ću se suzdržat da me ne napadnete!
-
Nema tu još puno za kupiti papira kako se meni čini. Onda let malo žešći...veselo je biti u ovim papirićima. Ugodan vikend investitori.
-
Nema tu još puno za kupiti papira kako se meni čini. Onda let malo žešći...veselo je biti u ovim papirićima. Ugodan vikend investitori.
a što rekoh neki dan? šteta prodavati ako ste imali dionu od ranije
sad ćemo izvesti short squeeze na hrvatski način: nemamo trgovanje u kratkoj poziciji, ali smo kratki s brojem dionica spremih za prodaju ovdje
-
A šta ako ne bude uopće dionica na prodaju, već samo kupnja, onda će stvarno biti
vatromet, a ovih 50k € prometa je vjerojatno zato što nitko ne prodaje
Ajme šta ja ovdje čitam : "sad ćemo izvesti short squeeze na hrvatski način".
Još spomenite pravu revaloriziranu vrijednost jedno 3x veću i mogu sretno u vikend
-
ček dok opet neki veći američki brod doluta na navoze, da vi'š vatrometa
-
Uskoro lapapa gore. Možda dva puta, čak je to i blizu realnog...sretno imateljima dionica Vlena bit će to ugodan vikend...veseli. Nije nagovor iako izaziva jal kod pojedinaca...nepotrebno
-
Napad na ovu dionicu je poceo prije 4 dana.Malo sam poceo čačkati po njoj i odlucih ga kupiti.Puno lipih vjesti imam ali nisu ptovjerene i neću ih iznositi.Sumnja je postojala ali mislim sad neopravdano.Rezultati prvog kvartal ne sumnjam da su odlični ali ima tu jos nečega.....
-
-
A sto bi prodavao, zadovoljavate se sa par % zarade?
Ja svoje iz 2019. i 2020. ne mislim prodavat dok se ne otkljuca vrijednost, iako nisu vise ni oporezive 😎
Dok god se radi punom parom, ovo je stabilan dio portfelja koji je do sada odradio x4 u ovih par godina, samo je trebalo strpljenja 💪😎
-
Vessel Arrival time Berth Agent Status PEARL RIVER 13.02.2023 11:00 V. Lenac vez 3 VIKTOR LENAC Arrived -
"Viktor Lenac": Predstavljen projekt sustava dizalice topline s morskom vodom - Novi listRIJEKA – Dokovi i operativne obale u “Viktoru Lencu” krcati su brodovima na remontima, a u ovom su kvarnerskom brodogradilištu danas su prezentirali novi…www.novilist.hr
Kako bitno za firmu!
-
Bravo VL, Škver pun kao šipak. Samo da naplate vez, dokivanja i energetiku bili bi u plusu.
-
I još da puknu solarne panele na krovove hala da pokriju struju preko dana što se troši u škveru....
-
Lenac ponovno danas close na All Time High uz dosta agresivno čišćenje aska na kraju dana. Lijepo to izgleda.
Čini mi se da ćemo gledati proboj na 3 eur vrlo skoro.
-
Lenac ne može primit koliko zahtjeva imaju.Izvješće je uskoro,a svi preduvjeti da će dionica popravit vrijednost firme šta ode nije bija slučaj.
-
Zadnjih dva tjedna sve se skida s aska, veliki propuh na prodaji.
Danas proboj kroz 3eura
-
Veselila bi me ta vijest puno više da imam malo više od svega 5 posto porfelja ovdje. Ovako su mi podijeljeni osječaji, više sam ljut na sebe nego veselim rastu. Malo me tješi što je kolegica Ivana s drugog foruma, koja je kudikamo jači investitor od mene, bila u top 10 pa rasprodala jeftino. A što možemo, drugi put ću biti pametniji, nadam se.
-
Ja sam ipak skratio dio. Imam još neke naloge na prodaji iznad 3. Pola mislim izaći, pola ostati.
Previše ste počeli pisati hvalospjeve sa istih računa. "Rast će prije izvješća, izvješće odlično, rast će i poslije".
Hvalospjevi a nitko od navedenih ne kupuje.
I dalje mislim da je dobro ulaganje.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k