Izvješće je TOP...🙂
VLEN (Viktor Lenac d.d.)
-
-
-
Odmah se koristi za veliki iskrcaj, kao što je i za očekivati.
Tko zna hoce li uskoro biti bolje prilike za to.
-
Inamo i jakog kupca cca 7500 kom na 17 nestalo u cugu...🙂
-
Lenac je zaista rasturio rezultatima. Ovo bi mogla biti rekordna godina za Lenac u svakom pogledu.
-
mozda malo preuranjeno ali ocekujem oko 90 mil kuna dobit ove godine
-
Vukadin Zvonimir i dalje raste u TOP10. Sad je već skoro na pola posto firme.
Nevjerojatno mi je da je Lenac samo u pola godine su zaradio 20% tržišne kapitalizacije. 8 miliona eura dobiti na 38 milona eura kapitalizacije.
Ovo mi je zanimljivo iz izvještaja:
"Također, zbog intenzivne zaposlenosti svih kapaciteta, Viktor Lenac je predvidio povećanu amortizaciju proizvodne
opreme, pa je ona za prvo polugodište tekuće godine obračunata u dvostrukom iznosu, što iznosi 23,5 milijuna kuna
ili oko 3,1 milijuna EUR-a"
Doslovce su poduplali amortizaciju u zadnjem kvartalu. Čini mi se da time pokušavaju malo umanjiti porezno opterećenje. Realno je dobit trebala biti još 10 milijuna kuna viša da se nije povečala amortizacija. Ali to je ionako sve keš, smo neoporeziv... -
zašto danas rasprodaja?
-
zašto danas rasprodaja?
Zato jer se nitko ne usudi prodati INU, a nesto se mora prodati jer je negativan sentiment, pa eto......dobro je i ovo.......
-
zašto danas rasprodaja?
možda nenajavljeni "remont"
Ruski ratni brodovi bili u Jadranskom moru, potvrdile vlasti HrvatskeHrvatsko ministarstvo obrane (MORH) potvrdilo je navode talijanskog admirala da su ruski brodovi bili u vodama Jadranskog mora prije tri tjedna.…www.slobodnaevropa.org -
Je li može netko kazati koliko ima brodova trenutno u Lencu? I kakva su to brodovi?
-
-
Četiri broda su trenutno u Lencu.
Na drugom forum kaže kolega da ovaj tjedan nam dolaze još tri nova broda, ali nije napisao kakva.
Uglavnom, posla ima i previše...
-
I opet fingirani nalog na bidu, tako već mjesecima, pa se naglo puvuče neposredno prije otvaranja...nije mi jasno što hanfa radi, ovo je čisti prekršaj prema ZTKu, a bilo bi toliko lako dokazati - argument da je netko odustao od kupnje pali jednom, dvaput, a ne parsto puta i to uvijek prije otvaranja odnosno u 12:00...
-
eto kao što rekoh, povučen je...
-
Izgleda da je čovjek malo neodlučan...
Nakon onakvih propusta Hanfe na Agrokoru, ovo je mala beba.
-
eto kao što rekoh, povučen je...
Koji bi bio motiv?
-
nemam pojma ali to je fiktivno stvaranje kupnje/prodajhe prema ZTK, čisto kao suza...uglavnom nebitno, vidim da danas pred otvaranje nije prakticirao to, čita forum možda ...osobno mi ne pada na pamet prijavljivati i biti druker, ali da ide na živce, ide...
-
nemam pojma ali to je fiktivno stvaranje kupnje/prodajhe prema ZTK, čisto kao suza...uglavnom nebitno, vidim da danas pred otvaranje nije prakticirao to, čita forum možda ...osobno mi ne pada na pamet prijavljivati i biti druker, ali da ide na živce, ide...
Možda zadaje tzv. Fill Or Kill nalog. Ali nema mi to smisla. Po meni je ionako VLEN podcijenjen dosta i ako bih ulazio, ne bih imao problem ni grickati Ask.
-
Ne treba se zamarati sa tim dječjim igrama sa fiktivnim nalozima. Ako mu je to način ulaganja i ako ga to veseli, neka mu je sa srećom.
Puno je bitnije da su danas došla još dva velika broda. Jedan tanker i jedan RO-RO. Trenutno je šest brodova u Lencu. Biti će ovo godina za pamćenje.
-
Obavijest osobi koja je malo prije kupila 3 dionice odnosno osobi koja je prodala 3 dionice. Iznos naknade koju ste platili je u visini zgoditka koji ste ostvarili ovom preciznom transakcijom.
-
Obavijest osobi koja je malo prije kupila 3 dionice odnosno osobi koja je prodala 3 dionice. Iznos naknade koju ste platili je u visini zgoditka koji ste ostvarili ovom preciznom transakcijom.
Ako je fond manager prodao kolegi iz drugog fonda ili samom sebi, naknade nema.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
HPB (Hrvatska poštanska banka d.d.) 2.8k
- harpun