pametnom je bilo dosta kad su sve prebacili na hiš a viro ostao praznih računa sa dugovima a dionice vira nisu pretvorili u dionice hiša......
Da nedavno smo o tome i komentirali, dok se ne zna stanje u his-u gdje je isla sva vrijednost (ako i koliko je jos ima jer ne znamo nista) bilo kakva racunica nema smisla jer ako i bude kakva buduca dobivena vrijednost ona jedino moze doci od his-a o kojem ne znamo nista pa s tim sva prica oko vira kao ulaganju pada u vodu, jos s ovim sada PSN koji je ocito planiran davno prije kad su ovako brzo sve slozili za poslat glasno je receno sta misle o malim dionicarima, uglavnom gore sam krivo radio racunicu za moguce novo dobivene dionice vira ako prodje prvi prijedlog nisam uopce racunao ovaj eurski dug mislim da bi to onda po tom prvom prijedlogu ispalo 3 388 314 novih dionica, a onda poslje toga je pitanje kakva ce nagodba biti i za sladoranu da li ce viro zadrzati tu 100% il ce i tu bit razvodnjena i onda kad se to sve zavrsi nista se jos nije rijesilo jer i dalje se ne zna stanje u his-u i buducnost osim ovog moguceg EBRD zajma i pracenja secera na burzi
I ja sam na prvu mislio tako.
No na stranici 28 imate ponudu dionicarima
U toj ponudi nije uključen taj veliki eurski dug.
Jer oni imaju razlucna prava.
Tako da ide puno manje razvodnjavanje dionicara.