nek je nosi kada ionako ne misli
VIRO (Tvornica Šećera d.d.)
-
-
-
S obzirom na okolnosti, drugačije nije niti moglo završiti.
-
Moller i ekipa....na replay vašeg post na temi što smo danas tržili napisao sam vam koliko eečera navodno nedostaje na stanju.....valjda post nij obrisan....u medijima još ništa o toma ali priča se a gdje ima dima ima i vatre...
-
Moller i ekipa....na replay vašeg post na temi što smo danas tržili napisao sam vam koliko eečera navodno nedostaje na stanju.....valjda post nij obrisan....u medijima još ništa o toma ali priča se a gdje ima dima ima i vatre...
vidio, a bolje ne čitati, sada će biti kao s onim biberom, pojeli miševi, ne moš vjerovati plaču a jedu
-
Zagrebačka burzaZagreb, 28.05.2020. godinePREDMET: Obavijest o deblokadi računaPoštovani,Ovim putem dajemoobavijest da su računi VIRO tvornice šećera d.d., Zagreb deblokirani danas 28.05.2020. godine.S poštovanjem, VIRO TVORNICA ŠEĆERA d.d.
-
Eto.
Kazem ovdje su igre.
A visi interesi u igri.
-
Eto.
Kazem ovdje su igre.
A visi interesi u igri.
ma ja u to ne vjerujem, pa tko će se blamirati blokadom računa za 50-ak tisuća kuna dnevno na burzi, da se kipaju milijuni pa hajde, ali ovo nešto drugo nije kako treba, možda se nekako prebacuje lova od prodaje šećera negdje, to bi već imalo smisla i ne bi bilo ništa novo u ovome biznisu
-
A ti nisi do sada ubrao da Viro vise ništa ne proizvodi i da neće imati prihode od prodaje šećera u budućnosti?
Zapravo, prilično je nejasno od čega se trenutno te blokade namiruju. Prodaje preostalih zaliha, prodaje ratarskih proizvoda i žitarica ili pozajmicama?
-
A ti nisi do sada ubrao da Viro vise ništa ne proizvodi i da neće imati prihode od prodaje šećera u budućnosti?
Zapravo, prilično je nejasno od čega se trenutno te blokade namiruju. Prodaje preostalih zaliha, prodaje ratarskih proizvoda i žitarica ili pozajmicama?
možda vlasnici daju pozajmice i krpaju, možda i prodaju brašno, pa podmiruju obveze prema Sladorani ako ih ima, a možda šećer i alkohol ipak nešto donose, samo je sve to slabo i jadno,
Božić je već dugo na platnom spisku Vira, a ni on izgleda ne zna što da savjetuje, nije nešto optimističan
-
-
-
Ovdje postaje zanimljivo. To je valjda zato jer su otvorili samoposlugu u krugu tvornice. Hbt... uđeš nutra, utovariš 110 tona i voziš okolo po kućama i štalama. A platiš na đemdo, jbg... kad stigneš
-
Policija pronasla pocinitelje i ukradeni cukar
-
Ye.... 'ko je jamio jamio je po diskontnim... Od ponedjeljka idemo exponencijalno gore te ima da skinemo i space-x
-
Još nisu izbacili ni FI.... 😆 😆
-
Još nisu izbacili ni FI.... 😆 😆
Čekli su da vrate eećer kako bi zalihe štimale 😂
-
-
Izašlo izvješće.
Čini li se to meni, ili su usklađeni kratkotrajna imovina i kratkoročna potraživanja ?
Nije li nas to najviše "žuljalo" ?
Minimalan gubitak.
Izgleda mi OK.
Izašlo izvješće.
Čini li se to meni, ili su usklađeni kratkotrajna imovina i kratkoročna potraživanja ?
Minimalan gubitak.
Izgleda mi OK.
Kratkoročne obveze, ne potraživanja.
Isprika - brzina.
-
Izašlo izvješće.
Minimalan gubitak.
Izgleda mi OK.
Izašlo izvješće.
Minimalan gubitak.
Izgleda mi OK.
Isprika - brzina.
još kada bi dali konsolidirano da malo vidimo što se stvarno dogodilo, mislio sam biće kreativno, bojim se da vuče na kriminalno
-
Izašlo izvješće.
Minimalan gubitak.
Izgleda mi OK.
Isprika - brzina.
još kada bi dali konsolidirano da malo vidimo što se stvarno dogodilo, mislio sam biće kreativno, bojim se da vuče na kriminalno
A ako nije ni kreativno ni kriminalno onda je ovo poželjna dionica.
-
S obzirom na trenutnu cijenu od 360 € po toni u Londonu, bojim se da nema kruha ovdje. Stanje je bolje nego prije godinu dana jer su vjerujem iskoristili onaj privremeni rast cijene šećera da bar malo pojačaju postojeće ugovore, ali to je malo premalo da bi dioničari mogli slobodno spavati. Posebno kad se Gazde osjećaju ugroženo trenutnom situacijom, malo morgen da će paziti na male i njihove interese...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
IPO Studenac 13
- Avx