evo bome ništa novo, ne da im se više ni pisati odluke
7% nije doslo.
On i Francuzi za.
80-20 cca. Je bilo.
Dakle Francuzi su se odrekli para za isplatu i ostaju dionicari
evo bome ništa novo, ne da im se više ni pisati odluke
7% nije doslo.
On i Francuzi za.
80-20 cca. Je bilo.
Display Moreevo bome ništa novo, ne da im se više ni pisati odluke
7% nije doslo.
On i Francuzi za.
80-20 cca. Je bilo.
Francuzi su to platili 4x više i stvarno ne bi bilo smisla da sada počaste domaćina
trebali su u stvari svi glasati za delistiranje osim onih koji moraju van, ovako Zadro vidi odmah koliko će pokupiti i hoće li se približiti postotku za istiskivanje,
ne znam kako stoje stvari, mogu li on i Francuzi zajednički djelovati da postignu 95%
ne znam kako stoje stvari, mogu li on i Francuzi zajednički djelovati da postignu 95%
Ne znam ni ja, ali Zadro i Francuzi su na skupstini bili ista osoba. Isti predstavnik je glasao i za EOS, CIM i Cristal.
Ne znam ni ja, ali Zadro i Francuzi su na skupstini bili ista osoba. Isti predstavnik je glasao i za EOS, CIM i Cristal.
kada sve pokupi imati će 93,94% ako mu prodaju svi koji su glasali protiv, samo oko 6% nije bilo i tko zna kako će se ostali ponašati, velike su šanse da nema 95, jer možda netko ipak u međuvremenu odustane od prodaje,
samo je pitanje da li se više gnjaviti,
jer ako to nije već u pretprodaji, ja se ne bih previše uzdao u "mladog kralja" (lavova) da će on tu nešto spektakularno napraviti, osim ako mu Francuzi ne pomognu i kasnije to lijepo preuzmu,
jer oni tradicionalno već stotinama godina "vršljaju" po Županji pa je možda došlo vrijeme da se vrate
evo nam i izvješća, gubici se gomilaju a lova skuplja za isplatu
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/VIRO/FI-VIRO-89ef18f19de1c37c4bad39b5011de80d.xlsx
i sto ako je to takav sicher zasto se onda ne udara po ASKu?
i sto ako je to takav sicher zasto se onda ne udara po ASKu?
kako mislite sicher, gdje to piše?
kada sve pokupi imati će 93,94% ako mu prodaju svi koji su glasali protiv, samo oko 6% nije bilo i tko zna kako će se ostali ponašati, velike su šanse da nema 95, jer možda netko ipak u međuvremenu odustane od prodaje,
samo je pitanje da li se više gnjaviti,
jer ako to nije već u pretprodaji, ja se ne bih previše uzdao u "mladog kralja" (lavova) da će on tu nešto spektakularno napraviti, osim ako mu Francuzi ne pomognu i kasnije to lijepo preuzmu,
jer oni tradicionalno već stotinama godina "vršljaju" po Županji pa je možda došlo vrijeme da se vrate
Neznam kak ste dosli do 94%
Kazem vam da 7% nije bilo. Oni nece dobiti ni centa osim na burzi.
Nemogu djelovati zajedno
Odredbama članka 300.f – 300.k Zakona o trgovačkim društvima propisana je mogućnost da većinski dioničar isključi manjinske dioničare prema precizno zakonom reguliranim uvjetima radi sprječavanja mogućih zlouporaba. Naime, glavna skupština može na zahtjev dioničara koji ima dionice koje se odnose na najmanje 95% temeljnog kapitala društva (glavnog dioničara) donijeti odluku na temelju koje mu se prenose dionice manjinskih dioničara uz plaćanje tim dioničarima primjerene otpremnine u novcu.
Dakle, da bi se primijenila navedena zakonska mogućnost potrebno je ispuniti sljedeće uvjete:
- dionice koje se odnose na najmanje 95% temeljnog kapitala društva isključivo moraju pripadati glavnom dioničaru
nitko ne želi proizvoditi repu, a svi bi htjeli šećera i visoku cijenu
izašli rezultati glasanja na skupštini Vira ,Kratki osvrt bez texta
Prosjećna cijena šećefra regija 38 u koju spada HR za veljaču 2023 873 eura?????
Prosjećna cijena šećefra regija 38 u koju spada HR za veljaču 2023 873 eura?????
nema komentara?
nema komentara?
Svi izašli iz papira. Sad nas zanima samo pošto je cukar u Lidlu.
nema komentara?
ja nisam izašao, ali ne znam kako će to nama pomoći, koji ćemo prodati dionice,
možda pomogne ovima što sada kupuju, iako je Zadro rekao da neće otkupljivati više nego li je na Skupštini glasalo protiv delistiranja
ja nisam izašao, ali ne znam kako će to nama pomoći, koji ćemo prodati dionice,
možda pomogne ovima što sada kupuju, iako je Zadro rekao da neće otkupljivati više nego li je na Skupštini glasalo protiv delistiranja
Pa moralo bi se to negdje vidjeti. Ovo su zaista visoke cijene..
Svi koji imaju dionice i glasali su proziv delista na Skupštini imaju pravo, a Viro obvezu otkupa istih.
To vrijedi u roku 3 mjeseca od dana upisa odluke u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu.
Jesu li upisali Odluku u sudski registar (rekao bih da nisu) ? Hoće li to biti objavljeno i hoće li objaviti postupak otkupa?
Možda u Hrvatskoj to pravno može biti i 2029 Uglavnom, tko prvi vidi ili čuje nešto neka piše.
Svi koji imaju dionice i glasali su proziv delista na Skupštini imaju pravo, a Viro obvezu otkupa istih.
To vrijedi u roku 3 mjeseca od dana upisa odluke u sudski registar Trgovačkog suda u Zagrebu.
Jesu li upisali Odluku u sudski registar (rekao bih da nisu) ? Hoće li to biti objavljeno i hoće li objaviti postupak otkupa?
Možda u Hrvatskoj to pravno može biti i 2029 Uglavnom, tko prvi vidi ili čuje nešto neka piše.
članak 4. Odluke o povlačenje kaže, da je tvrtka odmah po upisu dužna o tome obavijestiti ZB, ne vjerujem da bi se igrali skrivača s tim, nema potrebe
opet zasijano manje repe, još nam neće htjeti otkupiti dijonice
Zasto odluka Skupstine nije jos upisana u Sudski registar?
Da li nam nude malo za dionicu?
Hmmm...