Investitor "100 kom." baš ne pušta da se cijena podigne pa da te njegove prodaje i ne budu primjetne. Ovako jučer se suzdržao, a danas je jurnuo od samoga početka.
VIRO (Tvornica Šećera d.d.)
-
-
-
to bi značilo kontranapad, a to je najbolja prilika za izginuti, drž se rova dok tuku sitnim bombicama, kada krene teška artiljerija opet će bježati na kotu 80
o sad ovo roni a ja u minusu haha. sto se sada zbiva ako je firma spasena
mislim da je ovo restrukturiranje u tijeku, ročište na kraju tjedna sigurno ne može donijeti exploziju cijene, osim toga neki kupci više nisu toliko aktivni, jer imaju priličnu količinu, a ostalima je sada cijena previsoka, tako da jedno vrijeme možemo očekivati zadržavanje zauzetih pozicija i povremeno bacanje manjeg dijela dionica za nestrpljive ili one koji žele zarađeno uložiti u nekog novog letećeg purana, bliži se Božić (ne Miroslav) i valja osigurati kakvu slasnu puricu z mlincima
tko ima može slobodno prodati, tko nema neka razmišlja, studeni šećer 5,2% pljus
FAO: Cijene hrane stagnirale u studenome<p>RIM - Cijene hrane bile su gotovo nepromijenjene u studenome budući da je pad cijena žitarica, milijeka i mliječnih proizvoda neutralizirao poskupljenje…seebiz.eu -
Hoće li Viro u Crobex?
-
Trebao bi.
A mi dok cekamo da kupac iza interkapitala skrbi skuzi da nema ispod 70 količine. Lagano kikiriki i nogomet.
-
Trebao bi.
A mi dok cekamo da kupac iza interkapitala skrbi skuzi da nema ispod 70 količine. Lagano kikiriki i nogomet.
Ako bude odlučnosti na asku, a dosad su valjda shvatili da drugačije ne ide, neće biti vremena za cjenkanje.
-
Trebao bi.
Ako bude odlučnosti na asku, a dosad su valjda shvatili da drugačije ne ide, neće biti vremena za cjenkanje.
sada više nikoga ne zanima pošto je plin, a dok je bio skup, svi su samo pisali kako proizvodnja šećera nije rentabilna, a kamioni samo stižu s repom, a digestija dobraaaaa, meni umalo 120%
-
sada više nikoga ne zanima pošto je plin, a dok je bio skup, svi su samo pisali kako proizvodnja šećera nije rentabilna, a kamioni samo stižu s repom, a digestija dobraaaaa, meni umalo 120%
Bavite se poljoprivredom?
-
Bavite se poljoprivredom?
ma jok, samo Virom
-
Prema ovoj danas trgovini izgleda mi da među velikim kupcima ima i konkurencije.
-
Prema ovoj danas trgovini izgleda mi da među velikim kupcima ima i konkurencije.
bome ga je opleo povisoko, sutra ćemo vidjeti, situacija se cristalizira samo tko financijera, samo mala promjena od petka
-
-
Zdrava konkurencija je uvijek dobra...
-
mislim da ovaj nema konkurenta, izgleda će biti kako sam i rekao da ovih 9% dionica nekome nasušno treba
-
mislim da ovaj nema konkurenta, izgleda će biti kako sam i rekao da ovih 9% dionica nekome nasušno treba
Bila je ona tisućica na 84 kn i izgledalo je da je u nečijem planu ali ovo je bilo brzo. Čak je i ponuda na poziciji 30 (nije mi poznato dalje) povećana sa 99 kn na 108 kn
-
Što bi to trebalo značiti da je Pavlečić Mladen premjestio dionice na Agram banku d.d./Skrbnički? Radi se o istoj količini dionica, a račun Agram banke je prema SKDD-u Skrbnički račun.
-
Skriva se da se ne vidi tko je vlasnik. Da nije u sukobu interesa mozda.
A mozda ce prodati nekom drugome ili drugima ko isto ne zeli biti vidljiv
-
Što bi to trebalo značiti da je Pavlečić Mladen premjestio dionice na Agram banku d.d./Skrbnički?
To je nas stari alkoholizirani trgovac. Vjerojatno samo pokriva stare ili uzima nove margine na Agram traderu.
-
Što bi to trebalo značiti da je Pavlečić Mladen premjestio dionice na Agram banku d.d./Skrbnički?
To je nas stari alkoholizirani trgovac. Vjerojatno samo pokriva stare ili uzima nove margine na Agram traderu.
Ovim se zna malo više. Kupnja 6.12.'22;
-
Ako se oduzme 1.625 dionica prodanih u srijedu (što će tek biti vidljivo) je 132.721 dionica izvan prvih 10, a na asku je ponuđeno manje 10.000 komada. Za ostalo nije ni postavljen nalog. Trebati će strpljenja samo se ne zna koliko.
-
Kažu mi iz prve ruke da Viro ne želi prodavati šećer našim trgovcima nego da ga isti pokušavaju nabavljati vani po 7.50 kn te da trgovci na šećeru zbog vladine odluke o MPC imaju ozbiljne gubitke.
Navodno je Viru izvoz na prioritetu, nadam se da će se vidjeti na profitabilnosti.
Dobro mi to zvuči...
-
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-