znao sam da će nas nešto opet za.ebati, Plenkimon skinuo 20% .ebe se njemu što je već treća godina PSN
VIRO (Tvornica Šećera d.d.)
-
-
-
znao sam da će nas nešto opet za.ebati, Plenkimon skinuo 20% .ebe se njemu što je već treća godina PSN
Kako je objavljeno na teletekstu za zaključiti je da je pri određivanju cijene šećera i Zadro rekao svoje;
"Premijer Andrej Plenković na Vladinoj je sjednici predstavio odluku o ograničavanju cijena osnovnih namirinica koja stupa na snagu 1. Listopada.
Rekao je da su nakon konzultacija s proizvođačima i trgovačkim lancima dogovorili limitiranje cijena suncokretovog ulja, mlijeka, glatkog i oštrog brašna, bijelog kristal šećera…"
-
Kako je objavljeno na teletekstu za zaključiti da je pri određivanju cijene šećera i Zadro rekao svoje;
“Premijer Andrej Plenković na Vladinoj je sjednici predstavio odluku o ograničavanju cijena osnovnih namirnica koja stupa na snagu 1. Listopada.
Rekao je da su nakon konzultacija s proizvođačima i trgovačkim lancima dogovorili limitiranje cijena suncokretovog ulja, mlijeka, glatkog i oštrog brašna, bijelog kristal šećera…"
samo neka Plenki još proba limitirati cijenu dionice pa će nas čuti
-
Kako je objavljeno na teletekstu za zaključiti da je pri određivanju cijene šećera i Zadro rekao svoje;
“Premijer Andrej Plenković na Vladinoj je sjednici predstavio odluku o ograničavanju cijena osnovnih namirnica koja stupa na snagu 1. Listopada.
samo neka Plenki još proba limitirati cijenu dionice pa će nas čuti
Utješno, tri (3) mjeseca kažu da će trajati ograničenje cijena šećera i ostalih namjernica. Oni ne smatraju da su npr. i sol ili ocat također mogli ograničiti, a oni baš šećer za koji je suša utjecala na usjev. I to da su smanjili više namjernica po manjem postotku nego je njihova računica baš kako su odredili.
-
samo bez ograničenja
čim se mora ograničavati znači da se roba traži, a tko će kome kako prodavati to će se još vidjeti
možda je Plenki obećao prolazak PSN kao odštetu
-
samo bez ograničenja
čim se mora ograničavati znači da se roba traži, a tko će kome kako prodavati to će se još vidjeti
mislim da se ovdje radi o ograničenju trgovačkih marži na 5%
vrijedi za ulje.mlijeko i drugi artikli.
-
samo bez ograničenja
mislim da se ovdje radi o ograničenju trgovačkih marži na 5%
vrijedi za ulje.mlijeko i drugi artikli.
1% na šećeru
-
Diamant Würfelzucker 500gDiamant Würfelzucker wird aus reiner Raffinade hergestellt. Praktisch und wohl dosiert süßt er jedes Heißgetränk zu Hause und im Büro. - ideal zum wohl…www.amazon.de
malo o cijeni u okruženju
-
https://www.amazon.de/dp/B000TK99C6/…8aaa&th=1&psc=1
malo o cijeni u okruženju
nemaju oni Plenkija,
osim toga nigdje se u mjerama ne govori da se ne smije izvoziti
-
naš strani kupac je Bosna ponosna s Viro BH doo Grude, a cijena kakva bude, mislim da su se oni već izvješštili u trgovini preko sestrinske firme,
čini mi se da bi uskoro moglo doći do spontanog okršaja na asku, nekako su svi ZA da će psn proći
-
-
Kreće lančana reakcija? ‘Istina je, šećera neće biti! Proizvodnju smo zatvorili i sad plaćamo cijenu‘
Prodaja šećera bit će čisti gubitak koji si trgovci neće moći priuštiti, upozorava član Izvršnog odbora za trgovinu HUP-a
- Nakon zatvaranja dvije šećerane, ostala je samo još ona u Županji koja jedva zadovoljava trećinu potreba, pa šećer uvozimo jer izbora nema. Cijena šećera na europskoj burzi ovom je trenutku nešto viša od jednog eura, a dok mi na nju platimo PDV, koji nam je čisti gubitak, prodajna cijena nosi gubitak od dvije kune.
Kreće lančana reakcija? ‘Istina je, šećera neće biti! Proizvodnju smo zatvorili i sad plaćamo cijenu‘Prodaja šećera bit će čisti gubitak koji si trgovci neće moći priuštiti, upozorava član Izvršnog odbora za trgovinu HUP-awww.jutarnji.hr -
u skladu sotim moramo li mi i prodaju dijonica ograničiti na par komada po nalogu
-
deda prikuplja pare, a vi ?
-
zašto nema šećera
Dnevnik Nove TV provjerio zašto nema šećera na policama i s kakvim gubicima rade trgovački lanci zbog zamrzavanja cijena?Prazne se skladišta šećera, a police u nekim trgovinama već su prazne. Zašto šećera nema na policama i s kakvim gubicima rade vlasnici trgovačkih lanaca zbog…dnevnik.hreto zato
"Sada radi samo jedna u Županji, koja je prošle godine proizvela 120.000 tona šećera, što je dovoljno za naše potrebe"
"S obzirom na sušni period, očekujemo manji urod šećerne repe za 20 posto. Prošlogodišnja proizvodnja šećera bila je u cijelosti dostatna za potrebe hrvatskog tržišta", umiruje direktor Sladorane Županja Željko Zadro.
P.s. i nemoj da koji misli da sam ja bubnuo ovih 500 komada, jer bi to onda bilo prije članka
ja sam solidno opskrbljen još od vremena kada su svi okretali nos od nje, jer kao nešto smrdi
Željko Zadro: Radimo na rješavanju problema!ŽUPANJCI SE ŽALE NA NESNOSAN SMRAD IZ KRUGA SLADORANEwww.glas-slavonije.hr -
zašto nema šećera
https://dnevnik.hr/vijesti/hrvats…j---742301.html
eto zato
"Sada radi samo jedna u Županji, koja je prošle godine proizvela 120.000 tona šećera, što je dovoljno za naše potrebe"
"S obzirom na sušni period, očekujemo manji urod šećerne repe za 20 posto. Prošlogodišnja proizvodnja šećera bila je u cijelosti dostatna za potrebe hrvatskog tržišta", umiruje direktor Sladorane Županja Željko Zadro.
P.s. i nemoj da koji misli da sam ja bubnuo ovih 500 komada, jer bi to onda bilo prije članka
ja sam solidno opskrbljen još od vremena kada su svi okretali nos od nje, jer kao nešto smrdi
https://www.glas-slavonije.hr/498223/4/Zeljk…avanju-problema
Ovo u vezi drugog članka. Napisali su da će se problem s prvom kišom riješiti. Ovoliko kiše je i više nego dovoljno.
-
Zamrzavanje cijene dokrajčit će priču o domaćem šećeruZAGREB - Prije godinu i pol virovitička i osječka šećerana prekinule su proizvodnju, a preživjela je samo ona županjska. Tržište šećera u Hrvatskoj zauvijek se…www.seebiz.eu
pa ti budi pametan
-
https://www.seebiz.eu/trzista/zamrza…m-seceru/281635
pa ti budi pametan
Glup članak koj je govori ama baš ništa bitno
-
https://www.seebiz.eu/trzista/zamrza…m-seceru/281635
pa ti budi pametan
iz članka;
" Hrvatski je šećer tako na europskom tržištu postizao dvostruko višu cijenu nego na domaćem ."
ako bi Zadro ostavio sav šećer Plenkiju nakon ovoliko muke posljednjih godina, onda bi stvarno bio prava dvorska luda, a ne kralj
što se tiče Novotnya (nije mu ovo prvi puta da se ponaša kao Bubetny), mislim da je najbolje da ga se ništa ne pita i da malo ponovi osnove s Ljubom, a mogu i kupus zajedno kiseliti i svinjokolje organizirati
ja bih ga prvo pitao koliko ima dionica, koje i kada ih je pribavio, toliko o njegovoj ekonomiji
naravno da će u svemu glavnu ulogu igrati sudac, ako on nakon svih ovih produžetaka pozitivno dosudi penale, vjerujem da će Zadro obzirom na iskustvo uspjeti zabiti gol, ako ne uspije onda i treba da mu sve propadne,
ovakve šanse se ne propuštaju, sve dugove su mu skoro obrisali, pa što bi još trebali, da mu banke daju još barem 500mil.beskamatno, mogao je onda bolje kod čika Dane posuditi
-
deda prikuplja pare, a vi ?
Nekako mi izgleda da to sa Dalmacijvinom nema neke veze sa Marinkom Zadrom i Virom i trenutnom situacijom u Viru, nego je to samo biznis njegova unuka.
Luka Diel-Zadro: Jedna je od najvažnijih stvari u mojoj karijeri diferencirati se u odnosu na djeda i ocaTridesetogodišnji Luka Diel-Zadro treća je generacija obitelji Zadro. Godine 2016. preuzeo je upravljanje Dalmacijavinom Split nakon što je njegov djed Marinko…lidermedia.hr -
ok,
može biti da se malo distancirao, možda će novac od prodaje i ostati njemu, ali valjda će posuditi dedi ako zaškripi, ako ne bude dovoljno ono što je dobio od Francuza, ipak je deda bubnuo 70mil.za početak unuku, ali mi se čini da je njegov cilj samo nekretnine. prenamjena u turizam i Pipi, vrti seon nešto i po Hercegovini s tom proizvodnjom sokova, ali ne vidim nigdje podatke kako to uopće ide
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ATPL (Atlantska plovidba d.d.) 15k
- Admin