Ubo 100-tinja kom u foto finišu. Nadam se da će se obistinit ona o ćoravoj koki.
Isto tako
Ubo 100-tinja kom u foto finišu. Nadam se da će se obistinit ona o ćoravoj koki.
Isto tako
Isto tako
E jest nam ubod.
Doć će to na svoje samo da se ispušu preletačevići.
Pa uopće nema bida na Viru, a svi žele prodati dok još imaju kome..bar ja to tako vidim..
Ja se više ne razmem u to, valjda sam (pre)star, preko pola stoljeća na leđima
P.S. Jel bi se mogao prije penzije učlaniti u neki sindikat, čisto radi ekipe, plaćam pivu
Pa uopće nema bida na Viru, a svi žele prodati dok još imaju kome
uvijek ima kome, samo je malo teže oko cijene
pa nije ovo mUljanik, eno sada opet radi i netko ga hoće kupiti, kada smo već kod takvih, samo su mali dijoničari kao i svugdje popušili
Pa uopće nema bida na Viru, a svi žele prodati dok još imaju kome
pa nije ovo mUljanik, eno sada opet radi i netko ga hoće kupiti, kada smo već kod takvih, samo su mali dijoničari kao i svugdje popušili
Toga se i bojim, da na kraju ne prodam jeftinije nego sam kupio, pa gdje su još troškovi struje, vode, Interneta
Toga se i bojim, da na kraju ne prodam jeftinije nego sam kupio, pa gdje su još troškovi struje, vode, Interneta
mene da budem iskren najviše brine porez na KD, prebrzo se ovo odvijalo, a ne znam baš da bih ostao 2 godine, možda godinu najduže, dugo je to čekati 8 godina da oni svega odriješe
Sveukupan dug prema KF?
39.KF PARTNERS d.o.o. OIB: 34762836222 Strojarska cesta 20, Zagreb od ukupnog osporenog potraživanja u iznosu od 79.104.297,99
kn otpušta Dužniku iznos od 39.552.149,00 kn, a Dužnik pristaje na takav otpust duga. Preostali iznos potraživanja u visini od
39.552.149,00 kn (5.249.472,29 €) Dužnik se obvezuje podmiriti jednokratnom isplatom na dan isteka roka od 8 godina nakon
pravomoćnosti Rješenja kojim se utvrđuje prihvaćanje plana restrukturiranja i potvrđuje predstečajni sporazum. Dužnik može svojom
jednostranom odlukom učiniti dospjelom sve svoje obveze iz predstečajnog sporazuma i prije prethodno utvrđenog dospijeća, u kojem
slučaju će svim vjerovnicima isplatiti svoje obveze istovremeno. Dužnik će rezervirati iznose koji dospijevaju za vjerovnika osporene
tražbine do pravomoćnog okončanja postupka radi otklanjanja osporavanja, odnosno utvrđivanja tražbine.
I ja čestitam kolegi Moller
I ja čestitam kolegi Moller
hvala , nekako ste mi se svi usčestitali, moram ja malo razmisliti do petka
Pokušaji na Viru da se kupe dionice što jeftinije. Sada je sve jasno predstečajna izglasana. Nego ono ograničenje cijene šećera što vrijedi tri mjeseca po tome istječe krajem godine, a sada kada su glavne potrebe za šećerom prošle, mislim na berbu grožđa i kompote mogli bi početkom slijedeće godine omogućiti rast cijene šećeru.
ako trgovci kmeče da gube oko 3 kn na šećeru, onda je šećer već sada oko 800€/t
kupnja glavnih kapitalaca ide dalje
Što je bilo jučer na ročištu;
Tko nije prodao na vrijeme, lijepo se je usosio, izgleda........uključujući mene......
Tko nije prodao na vrijeme, lijepo se je usosio, izgleda........uključujući mene......
Sada se primjećuje da je Interkapital/Skrbnički kupovao do 70 kn, a sve velike kupnje po 75, 82 nije učestvovao. Dobro je procijenio. Iako i po tih 70 kn što je nakupovao neće prodavati jeftinije. Ako je dobro procijenio da zaradi mora i cijena porasti. Nego što je sa Virovim računom? Ako je blokiran možemo očekivati da ga odblokiraju?
Niste jedini kolega ali ovdje smo se mi ušećerili, precizniji izraz.
Kako kaže onaj kojem su pjesme zabranjene: ljutu travu na ljutu ranu...
to bi značilo kontranapad, a to je najbolja prilika za izginuti, drž se rova dok tuku sitnim bombicama, kada krene teška artiljerija opet će bježati na kotu 80
to bi značilo kontranapad, a to je najbolja prilika za izginuti, drž se rova dok tuku sitnim bombicama, kada krene teška artiljerija opet će bježati na kotu 80
i sto sad ovo roni a ja u minusu haha. sto se sada zbiva ako je firma spasena
i sto sad ovo roni a ja u minusu haha. sto se sada zbiva ako je firma spasena
Samo nečija panika, ništa drugo.
Zadnje po 71,5. Kada kolega Moller kupi to mora cijena u plus. To je već kao pravilo.