imate pravo, inače prelazimo na € i treba se prilagoditi
mislim da će ovdje sudac postupiti kao profesor na popravnom, ajde već si toliko dugo u PSN zaslužio si prolaz, valjda si nešto naučio i nemoj da se opet vidimo na godinu
imate pravo, inače prelazimo na € i treba se prilagoditi
mislim da će ovdje sudac postupiti kao profesor na popravnom, ajde već si toliko dugo u PSN zaslužio si prolaz, valjda si nešto naučio i nemoj da se opet vidimo na godinu
nije to loša cijena za one što ne namjeravaju više ostati u dionici, osim toga sve je ostalo išlo po asku i tako već par dana
a vidi "naše konjice" , ni trube im se ne čujo od tamo
ako su i protekla dva dana prodavali, nema toga još puno
AZ smanjio s 0,62 % na 0,50%
VIRO : VIRO TVORNICA ŠEĆERA d.d.
zanimljiva ponuda i danas za izlaz, konjica se približava
AZ smanjio s 0,62 % na 0,50%
https://zse.hr/hr/papir/310?i…info#stock_info
AZ 30. i 31.8. nije prodao ništa. Kada je tako i oni čekaju bolju cijenu. Čak ni ono što sam potcrtao.
AZ smanjio s 0,62 % na 0,50 %
https://zse.hr/hr/papir/310?i…info#stock_info
AZ 30. i 31.8. nije prodao ništa. Kada je tako i oni čekaju bolju cijenu. Čak ni ono što sam potcrtao.
oni baš jako brinu za bolju cijenu, sveukupno imaju još 300k kuna, mislim da im je 40 ok za izaći, oni su valjda samo poslužili da održavaju dionicu što duže na ovome nivou dok traje PSN
ne bi me iznenadilo da kupuje i kralj ili netko od podanika za njega
oni baš jako brinu za bolju cijenu, sveukupno imaju još 300k kuna, mislim da im je 40 ok za izaći, oni su valjda samo poslužili da održavaju dionicu što duže na ovome nivou dok traje PSN
Slažem se, njima 300kkn ništa ne znači i prije su ih "palili".
Ha, imate jedan veliki nalog na bidu, prilično je hrabar, poklopiti ga može svatko
Rekla bih ipak da netko nekome drži ljestve
Da imam tisuću komada na legaru, priznajem da bih ga poklopila
Svemu u životu mogu odljeti osim iskušenju
Ha, imate jedan veliki nalog na bidu, prilično je hrabar, poklopiti ga može svatko
Rekla bih ipak da netko nekome drži ljestve
Da imam tisuću komad na legaru, priznajem da bih ga poklopila
Svemu u životu mogu se odvojiti osim iskušenju
lako je njega poklopiti, ali evo i drugoga
mislim da ovo više ne kupuju mali igrači, nego oni što već nešto konkretnije znaju dok mi još moramo predmnijevati jesmo prošli , nismo prošli, imall repe, nemal repe, oćel trebati alkohola za krunu............ .itd,itd
jel vi to malo navlačite vodu na svoj mlin, pa tko će sada otpuštati s lagera, a kampanja samo što ne krene, ako su do sada preživljavali, sada bi trebalo oživjeti
Slažem se, njima 300kkn ništa ne znači i prije su ih "palili".
samo neka oni otpuštaju, ako bi netko u ova luda vremena dok je većina postrojenja na plin trebala nastaviti raditi, onda je to sigurno Sladorana, jer može proizvoditi na mazut, a sudac će sigurno voditi računa o tome da ne bude baš on taj koji će napraviti tilt i game over za našu šećernu industriju, a kakva će biti cijena dionica, to je stvarno u ovom trenutku najmanje bitno
Ja sam obznanila da sam od trejdera kupnjom ikba prešla u investitore.
Prema tome, ne. Ne navlačim vodu na svoj mlin
Koji god papir pogledam na našoj burzi, svi su mi iz ovog ili onog razloga odbojni
Ili dugovi, ili Uprava, ili cijena energenata , ili bonusi menagerima itd
Izbirač nađe otirač, tako se nekad govorilo, i bojim se da su u pravu, zaradila sam nulicu ove godine
Al' ovo je cjeloživotna utakmica
Sretno vam svima bilo !
evo se i Vladari uključuju, najbolje da kao i gorivo bude Sve po 12kn, najmanje će se zapamtiti
evo se i Vladari uključuju, najbolje da kao i gorivo bude Sve po 12kn, najmanje će se zapamtiti
A što će onda izvoziti šećer po boljoj cijeni? I druge države će imati problem sa potrebnim količinama za sebe. Hrvatskoj će ovako ostati da jede manje palačinki, kolača, torti, stavljati manje šećera u vino i dr. Ili što se piše da Podravka ima manju prodaju npr. 14%. Pa ne znači to da će ljudi jesti manje za 14%. Naći će neke druge načine nabave namjernica i zaobići Podravkine proizvode.
ovo danas nešto vezano za zamrzavanje šećera, baš me zanima kako će izgledati to mljeveno meso sa zamrznutom cijenom, morati će Plenki uvesti kontrolu kvalitete,
za šećer će lako, samo ga nek lizne
To premijer misli bogatima uzeti, a siromašnima dati. Onda je Viro na ovoj drugoj strani. Kada je već pokvario sa cijenom šećera.
Lijepo je građanima udovoljio sa cijenom šećera, a s druge strane zadužiti će državu na što se malo tko više i obazire.
Koliko prosjecno kucanstvo trosi kila secera godisnje ?
Koliko prosjecno kucanstvo trosi kila secera godisnje ?
Ne znam što mislite ovim pitanjem ali ovaj dio u premijerevoj izjavi mi je za izdvojiti;
"Predložit ćemo Saboru poseban porez na dobit, Ministarstvo financija je u fazi razrade prijedloga kojeg ćemo uputit Saboru s dodatnim oporezivanjem onih poduzeća koja ostavaruju značajnu dobit, a koja je posebno narasla u vremenu krize. To je načelo pravednosti. u ovakvim okolnostima s ovakvim mjerama Vlade svatko mora dati doprinos. Ovo nije vrijeme prekomjerne dobiti', rekao je Plenković."
Bilo bi pravedno i da premijer ukine bonuse , opcijske dionice i sve druge oblike preko kruha pogače svima.
Pa da svi složno za zajedničku dobrobit radimo za plaću, pa makar i kako koju i kako čiju
Ovaj najavljeni porez mi je atak na istrošene živce, manji ostatak dobiti- manja dividenda.
Nisam ni ja bez grijeha, upropastiti ću i sladoranu. Nisam kupila šećer već tri godine.
To koliko prosječno kućanstvo troši kilograma šećera godišnje; Koliko ja znam najveća je potrošnja za stavljanje šećera u vino i onda su u mnogim dućanima akcije prodaje šećera. Mislim da sa ovom cijenom tih akcija neće biti.