ADA leti već danas na najavu najave puštanja smart contractsa u rad, moglo bi biti vatrometa u petak kad fiksiraju datum live-a
Crypto? Ulaganje i trgovanje kriptovalutama
-
-
-
Razmisljao sam o Adi al sam uletio u KSM po 225, Qtum po 10.70 i Matic po 1.25..inace je izasla vijest da neki Indijac milijarder kupuje velike kolicine matica😉
-
Neka ADA odradi svoj skok pa da mogu malo pokratiti poziciju i pojačati XTZ. Malo mi je smiješno kakav mcap ima taj coin kad se uzme u obzir da imaju preko dva milijuna izvršenih smart contracta mjesečno, mora i do njih hype doći u nekom trenutku, a radi se pojačano na marketingu. Čak su i surađivali s Europskom centralnom bankom na uvođenju digitalnog eura (vjerojatno kao stablecoina?) pa valjda nešto vrijedi takva tehnologija...
-
Do koje cijene mislis da moze potegnuti ada? Po meni veliki potencijal ima elrond i kusama.
-
Kroz tih mjesec dana do puštanja Alonza u rad će dosta fluktuirati cijena kako budu išle novosti, ali ako se budu držali rasporeda mislim da može potegnuti do 3 dolara do kraja rujna na čisti hype ako ništa drugo. Dođe li do tih razina planiram "sell the news" pokratiti barem trećinu pozicije. Vidim da neki analitičari svašta pišu da može i do 5 dolara na kraju godine, ali mislim da je to preoptimistično, ako se baš sve poklopi vidim ga na max 4 dolara do kraja godine, ali teško. Nije to više mali mcap, treći su kripto po vrijednosti trenutačno. Duplanje je skok sa 65 na 130 bil dolara sveukupno.
Elrond se i meni sviđa gledao sam bi li uzeo njega ili VET, ali sam se odlučio protiv diversifikacije kripta ionako mi je to mali dio portfelja (10 posto) od čega pola ADA i po četvrtine ETH i XTZ. Ne volim imati puno novaca u tome jer me i gledalica vuče stalno se nešto događa, a nemam vremena za visit na njoj...
-
Evo konsolidacija odrađena😉...sad mozemo preko 9...a u tom slucaju i puno vise, mi izgleda graf.....
Kolega mittko, evo sam odvozio od 6.50 do 12.50 lunu za 4tis usd😉...sad sam usao u Elrond (EGLD) na 97.50 i ima potencijala do 150..
Kolega mittko ova luna je poludjela skroz naskroz evo je vec na 18.50 a ja usao sa tom lovom u Aave...Kako vi plovite?
-
Kolega mittko, evo sam odvozio od 6.50 do 12.50 lunu za 4tis usd😉...sad sam usao u Elrond (EGLD) na 97.50 i ima potencijala do 150..
Kolega mittko ova luna je poludjela skroz naskroz evo je vec na 18.50 a ja usao sa tom lovom u Aave...Kako vi plovite?
Bome, sve je podivljalo. Ja sam nazalost cijeli ovaj val propustio, nisam pratio, bavio sam se nekim drugim stvarima. Sada cekam da vidim sta ce se dalje dogadjati pa cu uci ako se ukaze prilika za nekakav trejd, bilo prema gore ili prema dolje, bitno je samo da je razlika u cijeni
-
ima li netko od vas kolega ideju jel ovaj 'povratak' BTCa dulje naravi?
vidim da je preko vikenda još malo dodao momentuma: nakon onog propada do $44k u četvrtak već je dva puta lizao $48k
ako to probije ide se prema $50k?
rast traje već mjesec dana i po grafu reklo bi se da ide dalje (više)
ne trgujem direktno BTC ili ETH nego posredno, preko COIN, SOS ili BTBT i sl.
-
Kažu tehničari na inozemnim forumima da nas čeka dulji bull run zbog golden crossa koji predstoji. Nisam neki tehnikopa se nadam da će netko od domaćih jakih snaga dati svoje mišljenje o zlatnom križu
-
ima li netko od vas kolega ideju jel ovaj 'povratak' BTCa dulje naravi?
vidim da je preko vikenda još malo dodao momentuma: nakon onog propada do $44k u četvrtak već je dva puta lizao $48k
ako to probije ide se prema $50k?
rast traje već mjesec dana i po grafu reklo bi se da ide dalje (više)
ne trgujem direktno BTC ili ETH nego posredno, preko COIN, SOS ili BTBT i sl.
Od jeseni do kraja godine mozemo ocekivati i novi ATH...moje subjektivno misljenje, ako 3 puta nije probijen otpor na dolje 29-30k onda mora po inerciji testirati gornji na 64k😉
-
-
tako kažu... a vrtimo se tu negdje malo gore, malo dolje
na capakovštini: naredna dva tjedna su ključna
-
Što je ovo čupanje zadnjih nekoliko sati, reakcija na objavu fed-a ili? Melem za oči nakon sporosti gledalice na ZSE 😂
-
Ima li tko Nano Ledger X i kako mu radi? Gledam bi li uletio u QNT sa nekim značajnijim iznosom u kojem slučaju bi mi svakako trebao cold wallet pa ako tko ima iskustva (ili druge preporuke) bio bih zahvalan...
-
na BTCu danas bitka na koti $47k?
s te razine smo 20.8. krenuli prema $50k
mitkko može vaš komentar? kuda se ide? jel ovo mali pullback prije povratka na $50k?
-
mitkko može vaš komentar? kuda se ide? jel ovo mali pullback prije povratka na $50k?
koliko gledam grafove izgleda da bi mogli testirati donju 40-ku za početak.. al evo čekamo mišljenje crypto mastera Mitkka
-
ja sam našao na Tradingview zanimljivu ideju korisnika Nico.Muselle (btw ima oznaku moderatora) da je velika sličnost između zadnjeg bullrun koji se dogodio 2012-2014 godine i ovog
da skratim, ukoliko se stvari kako on kaže samo 'rimuju' a ne nužno i kopiraju (nikad u dlaku pokreti i tajming nisu isti jer je tržište i sve oko njega živo), onda možemo očekivati BTC na razini cca $200.500 do negdje Q2/2022
čisto tehnički gledano
najs
-
Za sada izgleda kao pullback, tj. da ce biti retest zone cca 42.000. To bi bilo dobro mjesto za ulaz, u toj zoni je support-resistance flip.
Vazno je ne hvatati cijenu u padu, pa taman i u toj zoni jer je uvijek moguce da padne nize ili da nije pullback pa nastavi downtrend. Zato treba vidjeti hoce li se uopce iskorigirati do te zone, a onda cekati preokret trenda na manjem TF i tek onda kupovati - nekako prema ovoj shemi na grafu.
Ovo je nekakva tipicna shema prema kojoj ce trejder vjerojatno postupati. Barem za sada tako izgleda.
Nije moj graf, tipkam na mobitelu pa mi nezgodno crtati, zato prenosim ideju jednog trejdera koje pratim.
-
Za sada izgleda kao pullback, tj. da ce biti retest zone cca 42.000. To bi bilo dobro mjesto za ulaz, u toj zoni je support-resistance flip.
Vazno je ne hvatati cijenu u padu, pa taman i u toj zoni jer je uvijek moguce da padne nize ili da nije pullback pa nastavi downtrend. Zato treba vidjeti hoce li se uopce iskorigirati do te zone, a onda cekati preokret trenda na manjem TF i tek onda kupovati - nekako prema ovoj shemi na grafu.
Ovo je nekakva tipicna shema prema kojoj ce trejder vjerojatno postupati. Barem za sada tako izgleda.
Nije moj graf, tipkam na mobitelu pa mi nezgodno crtati, zato prenosim ideju jednog trejdera koje pratim.
kaže jedan tehničar kojeg pratim, a koji BTC gleda dugoročno, prvo do 55k, kao retest, pa propad do 20k, i onda na nove razine, preko prijašnjih vrhova.
do sada je bio prilično točan u svojem interpretiranju grafova i na nekim drugim assets-ima, tako da ti ovo, zasad, definitivno stoji
-
kaže jedan tehničar kojeg pratim, a koji BTC gleda dugoročno, prvo do 55k, kao retest, pa propad do 20k, i onda na nove razine, preko prijašnjih vrhova.
do sada je bio prilično točan u svojem interpretiranju grafova i na nekim drugim assets-ima, tako da ti ovo, zasad, definitivno stoji
Ja se ne usudim davati nikakve dugorocne prognoze temeljem TA. Ja TA cesto kada ju nekome objasnjavam usporedjujem sa vremenskom prognozom - dosta precizno mozes prognozirati dogadjaje u bliskoj buducnosti, dok ove dugorocne prognoze obicno budu puko nagadjanje.
-
uz dužno poštovanje, taj tehničar kojeg pratite, nije uključio neke varijable
ovakva potražnja za kriptom nije zabilježena ikad, BTC postaje (ili već jest) nešto kao rezervna svjetska valuta ali bez centralne banke koja će ga tiskati po potrebi i bez regulatora (zasad!)
za tvrditi da slijedi propad prema $20k moraš imat neko uporište van grafova jer samo iz njih to se ne da iščitati, pullback da, ali propad... kako je došao na to?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner