140% u jednom danu.. koliko bi to anualizirano bilo
To treba izračunati general budućnosti
general zavrtio na brodarima.. i sad ga neće biti tko zna koliko.. fino zaronio btc a i sve drugo.. ja malo gricnuo danas za long
Je.
Naravoučenje svima - Uvijek treba čekati potvrdu.
Tri put mjeri, jednom reži
Mitkko baci oko na Lunacoin...lijepo se trejda 10-15%😉
Pratim i Lunu. Pazi samo ako padne ispod 7,70 mogla bi opandrknuti skroz do 6,20, to bi bila dobra prilika za short, a onda ako i BTC nastavi sa padom, mogla bi Luna i do 4,50. BTC ce odrediti smjer.
Kolega mitkko svaka cast na analizi! Usao sam na 6.50 i nisam prodao...do koliko bi se moglo potegnuti u ovom valu? Ima li sanse iznad 9$?
Kolega mitkko svaka cast na analizi! Usao sam na 6.50 i nisam prodao...do koliko bi se moglo potegnuti u ovom valu? Ima li sanse iznad 9$?
Mislim da je ovaj val pri kraju, mislim da će teško preko 8,50 (tu je prijašnji vrh), prvo bi morali vidjeti nekakvu konsolidaciju.
Evo konsolidacija odrađena😉...sad mozemo preko 9...a u tom slucaju i puno vise, mi izgleda graf.....
naravno kad Elon opet divlja po Twitteru
ispada da njegove riječi imaju veću težinu od recimo šefa FED-a
ili Yellenice
bar kad je kripto u pitanju
to tebi binance daje neki posebni kurs?
nije 40 preso kod mene ni u jednom momentu na binance a gledam i na coinbase takodjer je 39500 maximum koji je dodirnuo.
to mobitel ima bug sad gledam. i meni na mobu tolko pokazuje al nikad ta cijena nije bila.
Display Moreto tebi binance daje neki posebni kurs?
nije 40 preso kod mene ni u jednom momentu na binance a gledam i na coinbase takodjer je 39500 maximum koji je dodirnuo.
to mobitel ima bug sad gledam. i meni na mobu tolko pokazuje al nikad ta cijena nije bila.
To su futuresi, nije spot.
Kripto svijet je prepun vjerodostojnih informacija. Tu se ovce strižu i na informacijama, a još bolje na dezinformacijama.
https://metro.co.uk/2021/07/28/ama…to=newsnow-feed
Kripto svijet je prepun vjerodostojnih informacija. Tu se ovce strižu i na informacijama, a još bolje na dezinformacijama.
evo ostrigali su sve koji su kupila btc po 37000 radi te inforamcije i sad jadni moraju prodat na 40000
uff sto nisam "ovca" pa da me cesce ovako ostrigaju
bitne su vjesti- dal tocne ili netocne nebitno . dal dobre ili lose opet nebitno. najgore za btc je bilo kad se o njemu nista nije pisalo npr 2018/19, znaci nisi mogo procitat nista ni dobro ni lose o btc-u zato je i propal tolko . cim se pocelo pisat odma je sve otislo up. bez obzira sto pisali...bitno je da se pise...
Yup, dok te ne ulovi na krivu nogu. To što su temeljem izmišljene vijesti izuli shortere iz cipela je kao fora... buaaah.... sutra će izuti na sličnu spiku i tebe. Al onda se nećeš imati kome požaliti.... Las Vegas style. Al takvu prevaru ne možeš tamo izvesti jer je Vegas ipak regulirana priča.
Može li meni tutleku netko objasniti koju bih korist ja kao kupac imao od toga da Amazon prihvati BTC kao sredstvo plaćanja, u odnosu na sadašnje "klasično" plaćanje?
Može li meni tutleku netko objasniti koju bih korist ja kao kupac imao od toga da Amazon prihvati BTC kao sredstvo plaćanja, u odnosu na sadašnje "klasično" plaćanje?
prvo moras bit precizniji.
ti kao kupac btc-a?
ti kao kupac na amazonu?
ti kao kupac amazon dionica?
al nebito je- ako je pitanje postavljeno radi buduceg ulaganja u amazon ili btc bolje se odma okanut corava posla jer ocito ce to bit ulaganje napamet jer kao sto sami kazete ste" tutlek" u tome...
ako je pitanje postavljeno kao provokacija ocito je jeska na udici bila dobro postavljena jer sam se ja upecao i odgovorio...